2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Evet canım, ya ben en önemliyi en sona mı bıraktım acaba? beğenemedim ki bi türlü. Ne alcam ben anne bebek bakım çantası olarak? Afiyet olsunnn yarasın kuzuya
Ewt canta cok aklımı karıstırıo önemli Bi konu daha almadm ama benm spor sırt cantalarm war bol gözlü onlqr iişimi görür ama ben kendi kıyafetlermede uygn olsn die bisi arıorum dönüşmlü kullanırm artk beynen cantaları sewiorm onlardan bi tane alıcam sanırm ama görerekte alablrm acelesi yok yani

Benim daha günüm belli değil, ben de sezeryan istiyorum hayırlısı. Birde grip olup hala düzelemedim ne yapcağımı şaşırdım bgn 1 hafta oluyor. 17 si mi senin?
Ewt canm 17 mart ksmetse iyileşirsn inşallah gripken sezeryan oldu arkds öksürme hapsrmadan cok cekti bol bol ihlamur iç sıwı al c vitamini al dikkat et kendne

Sırt çantam benimde çok termal kısmı satılıyormu acaba? Onu nasıl halledicez? Yoksa sırt çantaları iş görür , süper de olur. Eğer ayrı satılıyorsa termal kısmını alırız sadece

Sırt çantam benimde çok termal kısmı satılıyormu acaba? Onu nasıl halledicez? Yoksa sırt çantaları iş görür , süper de olur. Eğer ayrı satılıyorsa termal kısmını alırız sadece
Ewt termal cantalar war biberon cantaları war ayrı satılan termal özellikli ama inşallah emerler onları ek gıdaya geçince düsünürüz diorm :)))

Ewt canm 17 mart ksmetse iyileşirsn inşallah gripken sezeryan oldu arkds öksürme hapsrmadan cok cekti bol bol ihlamur iç sıwı al c vitamini al dikkat et kendne
Evet öyleymiş doktor da dedi iyileşmeye çalıştıkça yerimde saydım ya. Ayyyy gün belirlenince beklemek daha da heyecanlı olur :) ne kaldıki 17sine

Ewt termal cantalar war biberon cantaları war ayrı satılan termal özellikli ama inşallah emerler onları ek gıdaya geçince düsünürüz diorm :)))
Mantıklı, o zmn sırt çantası uygun :) bende deri tarzda var çanta çok hele bi de öğretmen olunca sırt çantası şeklinde çok var, senin o yolladığını beğendim ben indirimdeyken kaçırma derim

Evet öyleymiş doktor da dedi iyileşmeye çalıştıkça yerimde saydım ya. Ayyyy gün belirlenince beklemek daha da heyecanlı olur :) ne kaldıki 17sine
17sini saymazsak :) e 9 gün kaldı canm :) bence hızlı geçio ben şu halimi sewiyorum tadını cıkarıorm :))) bisi kalmadı haftya cuma sağlkla gelsn inşallah

Ya ben onu heemen alırdm da kampanya saat 5 le 8 arasıymş ben seçene kdr kampanya btmş :)) bi snraki kampanyayı bekliorm

17sini saymazsak :) e 9 gün kaldı canm :) bence hızlı geçio ben şu halimi sewiyorum tadını cıkarıorm :))) bisi kalmadı haftya cuma sağlkla gelsn inşallah
Amin canım sağlıkla gelsinler inşallah çok heyecanlı bekleyişşş benim yarın belli olcak günüm ona bile heyecan yaptım

Hadi ya , seçene kdr süre mi bitti :)) acelesi yok onun nasıl olsa, kampayaya girince alırsın
Aynen canm :)) hadi bakalm bayrlı haberlerle gel yarın belki snn benden önce olur gün werirse dr sen kendn mi szeryan istiosn tıbbi gerklilk mi war

Aynen canm :)) hadi bakalm bayrlı haberlerle gel yarın belki snn benden önce olur gün werirse dr sen kendn mi szeryan istiosn tıbbi gerklilk mi war
Kendim istiyorum hatta ilk sezeryan olum diodum şimdi epidural sezeryana döndüm, hayırlısı bakalım. Biz de doğuruyoruz az kaldı :)

Aynen bende genel isterken spinale döndüm :)) hakkmzda hayırlısı olsun yazdan beri hamileyiz doğuralm artk demi 16 temmzda öğrenmiştm :)
Hihii ben de 15 temmuzda sonra kusmalar başladı zaten , ayy ne günlerdi nerden nereye. Bileklik bile aldıydım , zofer ve zofran içe içe bi hal olmuştum. Zaman nasıl geçti baksana... o zmnlar hiç geçmeyecek gibi geliodu vayyy bee.. hakkımızda hayırlısı, inşallah çoook rahat bi doğum olur ve sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…