2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Aminnn cnm inşallah hayatmn geri kalanında hep ksuucakmısım gibiydi allahm cok kötüyeü hastanelerde mi yatmadm tuwaletten cıkamıodum ağlıodumm allahm bugünlerimize cok sükür

Aminnn cnm inşallah hayatmn geri kalanında hep ksuucakmısım gibiydi allahm cok kötüyeü hastanelerde mi yatmadm tuwaletten cıkamıodum ağlıodumm allahm bugünlerimize cok sükür
Evet bin şükür valla. Kendimden geçtim inan ne olduğunu anlamadım bi de yaz, hava sıcak iyice tetikliyo kusmayı Aman Allahım çooook şükür. Ağlaya ağlaya geçti, bi de işe gidiosun o halde ayy çok zordu. Allah kusarak geçirenlerin yardımcısı olsun. 16.haftaya kdr sürdü ne beslenebildim ne folik alabildim. Şükür bugünlere

Benm 20 miydi belkide 22 öle bişeydi geçtiginde dedm ya hamilelign son zamanlarno cok sewdik die :) benm icin ilk yarınwe 2. Yarı oldu walla :)

Benm 20 miydi belkide 22 öle bişeydi geçtiginde dedm ya hamilelign son zamanlarno cok sewdik die :) benm icin ilk yarınwe 2. Yarı oldu walla :)
Ayy kıyamam seninki daha da uzun sürmüş , çok fena . Evet son zamanlar sana balayı olmuş ayy yarısında kusmuşsun ztn , keyfini sür son zamanlarının Allahtan mide yanması olmadı sanırım sende de olmadı. Eee kusmada doldurduk biz kontenjanı

Belkide yanıo biz farketmioruz o kafar mide problemnden snra bana diolardı hiç sewnme bulantn bitcek yanmalar baslicak die oluo tabi ama gawiscon war allhtan

Ben 45 gundur sagarak veriyorum memeye alistirmdim. İlk zamanlar bir göğüsten cok geliyordu. Simdi diger arada degisiyor. Ama sut sagma isi gercekten cok yorucu

merhabalar ben haziranda 2. anneliğimi yaşayacağım inşallah aynı problemi oğlum doğunca yaşadım göğüs uçlarım çok küçüktü bebek alamıyodu hatta sütümde yoktu doğumdan çıkar çıkmaz hemşire hemen silikon uç alın dedi eşim aldı geldi 3 gün boş boş olsada silikon uçla emzirdim 1 hafta sonrada göğüs uçları bebeğim çıkardı ve 2 yaşına kadar anne sütü aldım oğlum hiç mama vermedim ben şükürler olsun sütüm de iyiydi ama asla vazgeçmiyeceksin o küçücük bebeklerimiz bizden daha sabırlı ve istekliler anne sütü çok önemli şimdi 3 yaşını geçti şükürler olsun hastalık pek bilmeyiz birde göğüs bakımını üşenmeden yapmalısın illaki acıyacak göğüslerin ama yara olmasın her emzirmeden sonra ben beyaz sabunla yıkayıp kremini sürüyordum inan bunu 45 dk bir tekrarlıyordum desem yeridir çünkü oğlum emmeye acayip istekliydi sabır et faydasını göreceksin

Günaydın kızlar
Ev tipi ana kucağı alıcam ama karar veremiyorum çok seçenek var. Ayarlanabilir oturma pozisyonu olan müzikli oyuncaklı taşınabilir biraz da uygun bişey arıyorum. Sizler ne aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…