2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Evet canım, ya ben en önemliyi en sona mı bıraktım acaba? beğenemedim ki bi türlü. Ne alcam ben anne bebek bakım çantası olarak? Afiyet olsunnn yarasın kuzuya

Bende almadım. Hatta düşünmedim bile,arabamız var nasılsa koyarım bir sırt çantasına diye düşündüm. Gerek olursa alırım başka çanta.

İnşAllah yarın hayırlı haberler alırsın cnm bebişin geliverir kolayca
git gör cnm dediğin gibi eni sonu çıkıcaklar oradan . Benimde en büyük hayalim evde doğurup hastaneye gitmek işte HAYAL

Ya benim elti gorumce hep evde yapmış. Ebe getirtmişler. Benim adam pinpirekli pinpirekli olmasa kesin evimde yaparım

Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın dünya başıma yıkıldı
Seni cok iyi anlıyorum psikolojik destek almalısın arkadasım bazen bazı seyler basımıza gelir ve onlarla basedemeyiz yükü agır gelir senınkide suan boyle hıc kolay degıl yasadıgın ama ayakta durmalısın hayat devam edıyo rabbım sana acıdı cennetıne aldı hem daha fazla acı cekmedi yapma boyle sen hıc gunah sahıbı olmayacak bir melege sahıpsin

Kızlar ben de çok şükür bebeğimi dün sağlıkla kucağıma aldım bu kez epidural sezeryan oldum rahat geçti 3100 gram dünyaya geldi kızım :) biraz ağrılarım var ama değiyor gerçekten hepsine :) darısı tüm bekleyen annelerin başına :)
bu arada benim son kontrolümde yani doğumdan bigün önce bebeğimin kafa çapı 2-3 hafta geri çıktı 31.1 cm görünüyordu, doğumdan sonraki ölçümde ise 34 cm çıktı yani ultrasonda hakkaten yanılma payı olabiliyor kızlar kalbinizi ferah tutun yumiti LifeandFeel

Bende sagip biberonla veriyorum . arada emzirmek.için uğraşıyorum
Bende de aynı dert geçen gafta dikişlerimden hiç uğraşamadım bu hafta yavaş yavaş alıştırmalara başladık gündüzleri açken mememe tutuyorum. Ama henüz emmiyorlar , inşallah emerler. Süt sağmak problem cidden.

Ezmu0810 canım Rabbim sabrını versin nekadar zor olduğunu senden başkası bilemez. Belki yavrun daha çok acı çekecekti şimdi cennet bahçelerinde melek o. Doktora git ilaç bir kerede kesiyo yengemde kaybetti bebeğini bir kere kullandı geçti hiç ağrımadı göğüsleri. Çok ağrın olursa havluyu buzluğa koy göğüslerine koy rahatlatır.

Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın dünya başıma yıkıldı
Canim guzel arkadasim cok cok zor biliyorum bende gecen hamileligimde 5.ayda kaybetmistim bebegimi bak simdi kizim yanimda bunlar imtihan rabbim sağlıklı sihhatli evlat verecektir elbet ne olur kendini birakma boylesi daha hayirliymis hep hasta olup aci cekseydi inan daha zordu kardeşim sana dua edeceğim sende bol bol dua et allaha sigin canin sikildikca bize yaz

Göbeği çok iyi anlatmışsın benimki de aynı Konuları çok geriden takip ediyorum kilo konusuna cevap yazmak istedim :) 76 ile Doğuma girdim 10 günlük bıcırıklar 66 kiloyum. Eve geldiğimde çok ödemim vardı Yen'i vermeye başladım ,narkozdan sanırım.

Kızlar canım cok sıkkın korktugum başıma geldi resmen doktorum hastaneden ayrilmis numarası da yok heran doğum gelebilir doktor yok napıcam ben hastanede yeni güvensiz geliyo bana o doktor için gidiyodum normal istediğim için gece de olsa gelicekti şimdi başkasına nasıl alışıcam bu doktor olmazsa başka hastane mi arıcam of yaa

Çok kötü canım bizim hastanenin de sistemi değişti bin pişman oldum o kadar para döktüğüme. Benimde gece olursa doktorum gelicekti şimdi nöbetçi kimse o gelicek. Başka hastane vardır mutlaka iyi olan bence bi irtibat kur belki içine sinen bir yer bulursun.

Yeni olduğu için pek güven vermiyo hastane gece kadındoğumcu var diyolar ama yorumlar kötü yazıyo bide erkek.. Erkek kadın ayrımı yapmıyorum ama kendi doktorumda daha rahat edeceğimi düşünüyorum burayada cok zor karar vermiştim yakın diye bugün yeni gelen doktorla tanışmaya muayene ye gidicem inşallah cok güven verir gece de gelirim der moralim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…