2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Evet sen bide iki bebisle uğraşıyorsun allah yardımcın olsun . bide tam böyle kalkmaya yakın uykulu hallerinde aranırken vermeye çalış. o ara bi iki de olsa çekiyorlar . tam uyanıkken ben hayatta veremiyorum bağırıyor .

Gözünaydın canım anali babalı büyüt inşalalh benim umudim.kalmadi.artik hicbuyymuyor çünkü 29cm kaldı

Ayy nekadar güzel konyada normal doğum oranı fazla ben onu gördüm. Bakalım benim nasıl olucak

Yani sonuçta bıçak altına yatıyorsun.
Mesela eltim 6 kere doğum yapmış. Sonuncu çocuğu büyük cisini yapınca sezaryen oldu. 5 çocuk normal bu sonuncu sezeryan.. zeytinlikte az bi ağır bişey kaldırdı dikisleri sızlamaya basladi doğum yapalı 2.5 yıl oldu. Az bir soğuk aldığında da dikisleri sızladı.
Yani bir sıkıntı çıkmadı muhletce kesinlikle sezaryan olmam.
Benim adam sabırsız hemen kızına kavuşmak istiyor hadi gidelim sezeryanla alalım çocuğu diyir bende k.bakma sen kızına erken kavuşacan diye ben ömür boyu dikiş ağrısı çekemem dedim. Oylelikle sustu

İnan aynı durumdayız okdar moralim bozuk anlatamam. Ben erkek ayrımı yapıyorum ciddi birşey olmadığı sürece istemem. Ama o kadar para veriyoruz istediğimiz gibi doğum yapamıyoruz bende de bebek gelişimde gerilik var başka yerede gidemiyorum bi sıkıntım olmasa anında değişirdim hastaneyi

gözyaşlarım sel oldu...meleğin her zaman yanında.başın sağolsun canım..

Normalin rahatlığı var orası kesin ama mecbur olunca sezeryan iyiki varmış diyor insan bende tercih etmem mecbur olursam başım gözüm üzerine. Benimki de geçen gece hastaneye gittik suyum geldi sandık bi mutluydu doğurucam diye anlatamam bildiğin hüsrana uğradı doğum olmayınca

Gözünaydın canım anali babalı büyüt inşalalh benim umudim.kalmadi.artik hicbuyymuyor çünkü 29cm kaldı
Tatlım kafa çapı benim de gittikçe geri kaldı 2 haftayken bu hafta 3 e çıkmıştı doğru düzgün büyüymemişti ben de çok üzüldüm hatta eşime dedim tamam bırak artık yarın doğacak dedi ama doğumda ölçtüler 34 cm dediler tam 3 cm farklı çıktı yani seninki de olduğundan küçük görünüyor olabilir içini ferah tutmaya çalış bebişinle konuş bol bol dua ediyorum sana ben de

33 cm benimkinin çapı.sorun yok ded,ler

Egozzu hatırla cnm ne dedi o. Ne kafası okadar büyük göründü ne kilosu doktorlar şok oldu onlar kapalı bir yerdeler tam olarak ne olduğunu sadece Allah bilir. Allah a tevekkül et bol bol dua et yalvar inşAllah sonu güzel olucak ben inanıyorum

Mecburiyete zaten bişey denmez canım. Ins bu dogumumda normal olsun diye dua ediyorum .
Hahah a benimki gbi . İlk oglandi bu kadar heves yoktu . Kız çocuklarını çok seviyor benimki . Rabbim de nasip etti . Bir görecen adam doguma bile girmeyi düşünüyo

Öyle olacağını biliyordum içerde ne olduğunu yanlız Allah bilir maşallah gözün aydın okdar sevindim anlatamam analı babalı büyüsün kuzucuğun.

Ahahahha ne güzel yaaa. Ben istemem doğuma girmesini.

Tebrik ederim cnm allah uzun ömürler versin bebisine :)

Inşallah canim inşallah ama tanıyı kesin dediler bütün durumlarda destekliyor bu durumu bilemiyorum artık allahtan ümit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…