- 2 Kasım 2016
- 1.028
- 938
- 123
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.221
Evet çok yorucu senindemi tutmuyor gogsunuBen 45 gundur sagarak veriyorum memeye alistirmdim. İlk zamanlar bir göğüsten cok geliyordu. Simdi diger arada degisiyor. Ama sut sagma isi gercekten cok yorucu
Evet sen bide iki bebisle uğraşıyorsun allah yardımcın olsun . bide tam böyle kalkmaya yakın uykulu hallerinde aranırken vermeye çalış. o ara bi iki de olsa çekiyorlar . tam uyanıkken ben hayatta veremiyorum bağırıyor .Bende de aynı dertgeçen gafta dikişlerimden hiç uğraşamadım bu hafta yavaş yavaş alıştırmalara başladık gündüzleri açken mememe tutuyorum. Ama henüz emmiyorlar , inşallah emerler. Süt sağmak problem cidden.
Gözünaydın canım anali babalı büyüt inşalalh benim umudim.kalmadi.artik hicbuyymuyor çünkü 29cm kaldıKızlar ben de çok şükür bebeğimi dün sağlıkla kucağıma aldım bu kez epidural sezeryan oldum rahat geçti 3100 gram dünyaya geldi kızım :) biraz ağrılarım var ama değiyor gerçekten hepsine :) darısı tüm bekleyen annelerin başına :)
bu arada benim son kontrolümde yani doğumdan bigün önce bebeğimin kafa çapı 2-3 hafta geri çıktı 31.1 cm görünüyordu, doğumdan sonraki ölçümde ise 34 cm çıktı yani ultrasonda hakkaten yanılma payı olabiliyor kızlar kalbinizi ferah tutunyumiti LifeandFeel
Ayy nekadar güzel konyada normal doğum oranı fazla ben onu gördüm. Bakalım benim nasıl olucak
İnan aynı durumdayız okdar moralim bozuk anlatamam. Ben erkek ayrımı yapıyorum ciddi birşey olmadığı sürece istemem. Ama o kadar para veriyoruz istediğimiz gibi doğum yapamıyoruz bende de bebek gelişimde gerilik var başka yerede gidemiyorum bi sıkıntım olmasa anında değişirdim hastaneyiYeni olduğu için pek güven vermiyo hastane gece kadındoğumcu var diyolar ama yorumlar kötü yazıyo bide erkek.. Erkek kadın ayrımı yapmıyorum ama kendi doktorumda daha rahat edeceğimi düşünüyorum burayada cok zor karar vermiştim yakın diye bugün yeni gelen doktorla tanışmaya muayene ye gidicem inşallah cok güven verir gece de gelirim der moralim çok bozuk
Cumartesi kalbim sıkştı akşam gögsüm darlandı agladım annemle eşime bişy oldu ben anneyim hissedyrm dedim kızım o an iç kanama geçiriyomş pazarda hastanedn aradılr hemen gelin dedilr agrılrm çoktu dayanamdm kalktm eşimle gittim bebeginz vefat etti başınız sagolsun dedi doktr başımdan kaynar sulr döküldü inanmdm görücem dedim sardık kefene morga götrcklr orda görürsünz dediler bagırdm kızımı götrmyn orası soguk dedim bagırsım kendimden geçtim kızımı yogun bakımdan çıkardılr gittim sedyenin yanına adam yüzünü açtı sevdim yeni vefat etmişti siye sıcaktı daha başını okşadım dudklarını elledim yanaklrnı okşadım asel kızım uyan dedim annen geldi kalk uyan dedim ama uyanmdı sana birsürü süt sagdım mama hazrldm kalk gdlm dedim kalkmdı morga gittik kızımı bir defa bile kucagıma alaamadm adam al sen koy dolaba dedi yapamadm cesaret edemdm buz gibydi morg babası aldı sarldı dolaba koydu arkmza bakark çıktık maf oldum canımdan bir parça orda yatıyodu annem olmştum ben bugunde eşim gitti hastandn kızımızı aldı mezarlıga kadar kucagında getirdi orda yıkadılr annem akrabalrm yıkadı kızımı elledim buz gibi taş gibi olmuştu morarmıştı yine dokundm sevdim prenaea kızımı sonra beni dışarı çıkarp yıkadılr onlr kızıma au döktükce benim gögsümden sütler süzüldü bacaklarıma kadar sonra pamuklara kefene sardılr minik tabutta çıkardlr cenaze namazı kılındı canımın içini mezarlıga koydulr herkz toprk attı su döktüm dua ettik sonra anladım ki gerçwkten kızım melek olmş hoca aglama çok şanslısınz öbür dünyada size şefaatci olucak bebegnz dedi güçlü olmaya çalıştım onu orda bırakıp eve geldim içim gisiyo kızım gözümün önünden gitmiyo allahım hepinizin bebeklerini korusun size bagışlasın inşallah hepinz güzel annelersinz bebeklerinize iyi bakın dogum yapanlrda benim yerime öpün bebeklerinizi allahım hepinizin yardımcısı olsun
Normalin rahatlığı var orası kesin ama mecbur olunca sezeryan iyiki varmış diyor insan bende tercih etmem mecbur olursam başım gözüm üzerine. Benimki de geçen gece hastaneye gittik suyum geldi sandık bi mutluydu doğurucam diye anlatamam bildiğin hüsrana uğradı doğum olmayıncaYani sonuçta bıçak altına yatıyorsun.
Mesela eltim 6 kere doğum yapmış. Sonuncu çocuğu büyük cisini yapınca sezaryen oldu. 5 çocuk normal bu sonuncu sezeryan.. zeytinlikte az bi ağır bişey kaldırdı dikisleri sızlamaya basladi doğum yapalı 2.5 yıl oldu. Az bir soğuk aldığında da dikisleri sızladı.
Yani bir sıkıntı çıkmadı muhletce kesinlikle sezaryan olmam.
Benim adam sabırsız hemen kızına kavuşmak istiyor hadi gidelim sezeryanla alalım çocuğu diyirbende k.bakma sen kızına erken kavuşacan diye ben ömür boyu dikiş ağrısı çekemem dedim. Oylelikle sustu
Tatlım kafa çapı benim de gittikçe geri kaldı 2 haftayken bu hafta 3 e çıkmıştı doğru düzgün büyüymemişti ben de çok üzüldüm hatta eşime dedim tamam bırak artık yarın doğacak dedi ama doğumda ölçtüler 34 cm dediler tam 3 cm farklı çıktı yani seninki de olduğundan küçük görünüyor olabilir içini ferah tutmaya çalış bebişinle konuş bol bol dua ediyorum sana ben deGözünaydın canım anali babalı büyüt inşalalh benim umudim.kalmadi.artik hicbuyymuyor çünkü 29cm kaldı
Yani düsmeden de baticonla temizleyip banyo yaptiriyormuydun canm ? Bizimkide kanli durumda suan korkuyorum
Tatlım kafa çapı benim de gittikçe geri kaldı 2 haftayken bu hafta 3 e çıkmıştı doğru düzgün büyüymemişti ben de çok üzüldüm hatta eşime dedim tamam bırak artık yarın doğacak dedi ama doğumda ölçtüler 34 cm dediler tam 3 cm farklı çıktı yani seninki de olduğundan küçük görünüyor olabilir içini ferah tutmaya çalış bebişinle konuş bol bol dua ediyorum sana ben de
Egozzu hatırla cnm ne dedi o. Ne kafası okadar büyük göründü ne kilosu doktorlar şok oldu onlar kapalı bir yerdeler tam olarak ne olduğunu sadece Allah bilir. Allah a tevekkül et bol bol dua et yalvar inşAllah sonu güzel olucak ben inanıyorumGözünaydın canım anali babalı büyüt inşalalh benim umudim.kalmadi.artik hicbuyymuyor çünkü 29cm kaldı
Normalin rahatlığı var orası kesin ama mecbur olunca sezeryan iyiki varmış diyor insan bende tercih etmem mecbur olursam başım gözüm üzerine. Benimki de geçen gece hastaneye gittik suyum geldi sandık bi mutluydu doğurucam diye anlatamam bildiğin hüsrana uğradı doğum olmayınca
Öyle olacağını biliyordum içerde ne olduğunu yanlız Allah bilir maşallah gözün aydın okdar sevindim anlatamam analı babalı büyüsün kuzucuğun.Kızlar ben de çok şükür bebeğimi dün sağlıkla kucağıma aldım bu kez epidural sezeryan oldum rahat geçti 3100 gram dünyaya geldi kızım :) biraz ağrılarım var ama değiyor gerçekten hepsine :) darısı tüm bekleyen annelerin başına :)
bu arada benim son kontrolümde yani doğumdan bigün önce bebeğimin kafa çapı 2-3 hafta geri çıktı 31.1 cm görünüyordu, doğumdan sonraki ölçümde ise 34 cm çıktı yani ultrasonda hakkaten yanılma payı olabiliyor kızlar kalbinizi ferah tutunyumiti LifeandFeel
Ahahahha ne güzel yaaa. Ben istemem doğuma girmesiniMecburiyete zaten bişey denmez canım. Ins bu dogumumda normal olsun diye dua ediyorum .
Hahah a benimki gbi . İlk oglandi bu kadar heves yoktu . Kız çocuklarını çok seviyor benimki . Rabbim de nasip etti . Bir görecen adam doguma bile girmeyi düşünüyo
Kızlar bu göbek temizleme setinin markası ne? Nerede satılıyor? Eczane mi?
Benimki 17 günlük daha yeni memeye geçti. Sarılık riskini bi atlatın ondan sonra meme için zorlarsın bence. Dün sonundq tuttu memeyi. Her biberon öncesi inatla vermeye çalıştıö sonında tuttu çok şükür.
Tebrik ederim cnm allah uzun ömürler versin bebisine :)Kızlar ben de çok şükür bebeğimi dün sağlıkla kucağıma aldım bu kez epidural sezeryan oldum rahat geçti 3100 gram dünyaya geldi kızım :) biraz ağrılarım var ama değiyor gerçekten hepsine :) darısı tüm bekleyen annelerin başına :)
Kaç haftalık cnm bebeğin takvimin yok33 cm benimkinin çapı.sorun yok ded,ler
Inşallah canim inşallah ama tanıyı kesin dediler bütün durumlarda destekliyor bu durumu bilemiyorum artık allahtan ümit kesilmezEgozzu hatırla cnm ne dedi o. Ne kafası okadar büyük göründü ne kilosu doktorlar şok oldu onlar kapalı bir yerdeler tam olarak ne olduğunu sadece Allah bilir. Allah a tevekkül et bol bol dua et yalvar inşAllah sonu güzel olucak ben inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?