2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıkla büyüsün.

Ayy canım gözün aydın. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün

canım cok zor bir sürec kimse bilgi vermiyormu hangi hastaneye gittiğiyle ilgili

gözün aydın canım=)saglıklı sıhhatli güzel ömürlü olsun bebişin

Bende coo uykusuzum ama asla ozlemedim be canım :)
Valla ben esime diyom sakasina arkadan hemen bebis yapam diye oda olmaz diyo ikk kere art arda hamile kaldin dinlenmesi lazim vucudun dedi hakli iste 4-5 yil gecmesi lazim bakam kizima kardes yapmayo simdiden düşündüm de büyüsün insallah:)))

Benim gibi tek memeyi guzel tutan tekini de hala silikon ucla veren var mi moralim bozulmaya basladi ucu yok diye ememiyor sinirleniyor bende hastanede tavsiye ettikleri avent ucla devam ediyorum 12 günlük oldu bebegim

Benim gibi tek memeyi guzel tutan tekini de hala silikon ucla veren var mi moralim bozulmaya basladi ucu yok diye ememiyor sinirleniyor bende hastanede tavsiye ettikleri avent ucla devam ediyorum 12 günlük oldu bebegim
En azından birini alıyormuş bizim o bile yok o uçlar da işe yaramadı bende

Ezmu0810 canım benim keşke yanımda olsan da sana sıkı sıkı sarılsam. Biliyorum kelimeler boş, annesini kaybedene öksüz babasını kaybedene yetim denmiş de evladını kaybedene bir şey denememiş hiç bir dilde, bu acıyı hiç bir kelimeyle ifade etmek mümkün değil çünkü. Şu yalan dünyadaki en büyük sınavdasın ama rabbim elbette seni de güldürecek, güzel kızın melek oldu, ama hayat öyle kısa ki elbet bir gün kavuşacaksınız hiç üzülme. Cennette bekliyor güzel yavrun. Allahım kalbini soğutsun. Kendine bir süre tanı ama tamamen boşlama, mutlaka doktora görün gereken ilacını al, kendi başına atlatmaya çalışma her türlü destekten faydalan. Allahım eşine de sana da çok sabır versin, bundan sonra güldürsün sizi inşallah. Biz hep yanındayız, için doldukça gel paylaş bizimle.

Y yesilagac44 hayırlı uğurlu olsun bebeğin canım, sağlıkla büyüt.

yumiti canım kesin demeleri bana çok garip geliyo, ultrasonda kesin diye bir şey olmaz, hepsi yaklaşık tahmin sonuçta. Bir de kaldı ki kafa çapı küçük olsa bile illa beyin etkilenmiştir diye bir şey yok, belki de sadece biraz küçüktür kafası yapı olarak. Bak baharındenizi ve eliffrid e hep kafa büyük dendi ultrasonda, ama doğunca kafalar büyük çıkmadı. Sen içini ferah tut, zaten son zamanlar geldi boşuna bebişi stres yapma.

Ay yok kız yapma ya ne bıleyım benm cok zor gectı hamılelık prensesimi buyuturum 5-6 yasında anca yaparım okula baslamadan kızımla gezıp tozmayı dusunuyorum :) Bide bi sene olcak esimle kardes gibiyız hahha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…