2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlarr selamm
Kalça ağrım acayip şiddetlendi.bacaklarımı büküp yürüyemiyorum.annem eşim elimden tutuyor wc ve mutfağa gidiyim diye.yürüme sebebim bu düşünün.yürüdükçe şiddetleniyo.napıcam bilemiyorum.yatsam ağrıyo otursam ağrıyo.benm gibi olan var mı?? Ne yapsam bilemedim

Y yesilagac44 canım gözün aydın, hayırlı olsun. Bak 3 kiloyu bari geçsin diyordun, maşaallah geçmiş de:))

Birde geçen hafta cuma günü suni sancı alcak olan bir arkadaşımız vardı, kullanıcı adını unuttum. Hiç yazmadı bir daha buraya. Ne oldu acaba?

Günaydın kızlar
Ev tipi ana kucağı alıcam ama karar veremiyorum çok seçenek var. Ayarlanabilir oturma pozisyonu olan müzikli oyuncaklı taşınabilir biraz da uygun bişey arıyorum. Sizler ne aldınız?
Bende joie serina 2 war canm aradgn tum özellkler war incele istersen 4moms cok güzel onada bakablrsn

A
Aa bu cok mantikli. Nasil alcaz bunu. Bide silikon ucla da kullanabilir miyiz acep

Ay yok kız yapma ya ne bıleyım benm cok zor gectı hamılelık prensesimi buyuturum 5-6 yasında anca yaparım okula baslamadan kızımla gezıp tozmayı dusunuyorum :) Bide bi sene olcak esimle kardes gibiyız hahha:)
@orkidekaramel yapmayın yapmayın kızlar iyi koruyun kendinizi üst üste hamilelik bir şekilde çekilir de doğumdan sonrası cooook zormuş

@orkidekaramel yapmayın yapmayın kızlar iyi koruyun kendinizi üst üste hamilelik bir şekilde çekilir de doğumdan sonrası cooook zormuş
Of nasıl koruncaz ya korkuyorum prezarvatıf falan korkuyorum kaza kursunu olmasın ..Sprail desen acılı taktırması amelıyathanede takılıyo hayatta gelemem oyyy dogum kontrolle korunuyodm ama sımdi bebiş var napcazki

Bende çok düşünüyorum nasıl koruncaz ikinciyi düşünmüyorum düşünürsem de baya bi sonra. doğum kontrol hapı emzirilirken içilmiyormu . bu 3 aylık mi 1 aylik mi ne iğneler varmış acaba onlar iyimiki of hep iğne de zor olur ya ((

Çok sagolun kızlar allahım hepinizden razı olsun iyi ki varsınız buraya yazabildim içimdekileri birazda olsa buraya yazdm çok doluyum 4 gün oldu bugun acı hiç dinmiyo o orda yatıyo içim gidiyo bugun hava güzel seviniyorum kızım üşümesin diye akşmlrı içim gidiyo o karanlıkta hava soguk üşüyomu dye hiç uyuyamyrm hep aklım kızımda ona dokundugum onu sevdigim gözümün önüne geliyo hep kurban oldugum çok güzeldi çok konştm hep uyan dedim kalk gidelm dedim uyanmadı görevliye yalvardm eve götüriym 1 günde olsa ona sarılıp uyuyabilrmym dedim izin vermedilr kızımı kucagıma alamadm acaba kızım banq küstümü diye düşünyrm ama elimde degil ki yogun bakımdaydı kucagıma vermiyolrdı sadece okşayabiliyodum kızımı hep uyutuyolrdı hareket edip kendini üzmesin diye ben okşayıp elini tutunca elleriyle ayaklrını hareket ettirdi bal kızım benim yıkarken görenler çok güzel bebekti diyolar baglasak saçlarını baglardık çok uzundu kızımn. Saçları dudakları burnu minicikti kokusu hala burnumda bütün ev aselim kızım kokuyo içtigim su bile kızım kokuyo elbiseleri battaniyesi hala duruyo kızımı o aldgm battaniyeye saramadm allahım kimsenin kucagını boş bırakmsn kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok zor allahım kimseye yaşatmasın iyi bakın bebklerinize hep şükredin ki yanınızda bebkleriniz kucagınızda sütünüzü verebldnz allahım bagışlasın benim sagdıgm sütleri annem agacın dibine döktü

Bende bunu dert ediyorum kızlar emzirirken kullanılan tek doğum kontrol hapı var cerazette diye doktorlar onu öneriyor büyük kızımı emzirirken kullandım bir sorun yaşamadık şimdi de onunla başlamayı düşünüyorum 3 ay falan sonrada yurt dışından gelen bir spiral var gynefix diye sizde bir arastirin kayma riski yokmuş kullananlar memnun doğumdan sonra en az 3 ay geçmesi gerekiyormus

Ay ben bidaha ameliyathane şoku yaşayamam :) taktıramam korkarım ;( ama bu hapı not ettim bakımm :))keşke doktorla konuşup doğumdayken taktirip aradan çıkarsaydik :)

Buraya içimdekileri yazdım hepinizi üzdüm nolur hakkınızı helal edin
Canımm asıl sen hakkını helal et okuyup yazmaktan başka senin için hiçbir şey yapamıyoruz keşke elimizden bir şey gelse zaten paylaşmak için burada degilmiyiz hep dua ediyorum edicem sana

Ezmu0810 canım Rabbim sana peygamber sabri versin su an sana ne desem acinı hafifletmez ateş düştüğü yeri yakar seni anlayamasam da en az senin kadar üzüldüm çünkü benimde 1 buçuk yasında kız kardeşim vefat etti 2 sene önce
3 aralık 2014 bi çarşamba sabahı annemi telefonda aradım kardeşim telefonu alıp abla gel gel dedi bende yarın gelicem dedim ablam güldü beni sevdiğini söyledi bebek de getir bana dedi o zamanlar kızım küçük du sonra aksam oldu annemler ona banyo yaptırdı videosunu çekip bana attılar kardeşim o kadar masum o kadar tatliydi ki etrafına saçtığı gülücükler sanki oda anlamış son saatleri olduğunu ve saat gece 11 de annem aradı fatma kardesine banyo yaptırdik usuttu herhalde banyodan sonra uyudu şimdi baktım dudakları morarmis kocana söyle de gelsin bi hastaneye gidelim tamam dedim kocam gitti yolda anneme beni bırakma bırakma die ağlamış sonra acile götürmüşler en fazla 30 dk içinde vücudunda morarmalar acil travma odasına anne anne gitme diye bagirmalar ve dışarda feryat eden annem kardeşim 1 saat içinde öldü melek oldu sonra annem onu morgda gördü sari saçlarını öptü yavrum beni affet seni kurtaramadim dedi üstünden 2 yıl geçti annem hem kilo olarak hem ruhen hem fiziken çöktü her günü gözü yasli onun yasitlarini görünce dahada ağlıyor evlat açısı unutulmaz ne anne ne baba ne başka bi acıya benzemez ama hayat devam ediyor annemin bakması gereken kardeşlerim var Rabbim evlat açısı yasayan bütün annelere sabir versin Rabbim sanada sağlıklı evlatlar nasip etsin

Buraya içimdekileri yazdım hepinizi üzdüm nolur hakkınızı helal edin

Yaz tabiki de canım, içini dök burda. Hamilelik zamanımızda burda her şeyimizi paylaştık, hayatta her şey insanlar için, Rabbim sana inşaallah ferahlık versin. Kendini hazır hissettiğin zamanda bir evlat nasip etsin, acını hafifletsin inşaallah.

Ezmu0810 keşke elimizden bişeyler gelse..acını paylaşabilsek,gelsek yanına seninle ağlayabilsek..lütfen yaz,çekinme. Allah en kısa sürede hayırlı sağlıklı bir evlatla kucağını doldurur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…