2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Esela12 ya o iğnelerde ruhen cok etkılıyomus bızım tanıdıklarda vardı psıkolojısı bozulmustu dogum kontrol kullanma taraftarıyım hep hersey bızs oluyo ya hormon yuklencek of of dıger yontemlerede guvenım yok

Evet przer. falan benimde güvenim yok . sprail de korkarım taktıramam . en iyisi doğum kontrol hapı . s.s ama oda killanma yapıyo diyorlar doğrumuki hiç kullanmadim

Ezmu0810 canım keşke acını hafifletebilsek keşke elimizden birşey gelse. Seninle birlikte bende ağlıyorum burda her aklıma geldiğinde. Allah ım sabır versin sana canım.

Evet przer. falan benimde güvenim yok . sprail de korkarım taktıramam . en iyisi doğum kontrol hapı . s.s ama oda killanma yapıyo diyorlar doğrumuki hiç kullanmadim

Yok ya ben de hiç kıllanma yapmamıştı ama psikolojik durumumu ilk kullandığım aylar çok etkilemişti açıkçası. Ondan dolayı çok çekiniyorum ben tam evlilik arefesindeydim bir de, 1 ay önce başlamıştım kullanmaya, ruhsal durumumu alt üst etmişti.

40+5'ten selamlar :)

Bu sabah kontrol vardı. Benim hatunun keyfi yerinde :) cuma sabahı yatış yapıyoruz. Fitil ile rahim açıp sancı getirmeye çalışacağız. Normal veya sezaryen, ikimiz sağlıkla kavuşalım da gerisi hiç önemli değil. Gün belli olunca heyecan yaptım iyice :)

Ay ben bidaha ameliyathane şoku yaşayamam :) taktıramam korkarım ;( ama bu hapı not ettim bakımm :))keşke doktorla konuşup doğumdayken taktirip aradan çıkarsaydik :)
O benimde aklıma geldi :)) ama onu her doktor takmıyormuş eğitimini alan belli doktorlar var altıntepe kızılay da bir doktor buldum bakalım bu arada cerazette bende killanma kilo falan yapmadı diğer doğum kontrol haplarından farklıymış canım hormon olarak ama unutmaya gelmiyor :) her gün aynı saatte içmek gerekiyor

Emip emmediği nasıl anlaşılıyor acaba:) ben de tutturmaya çalışıyorum kavrıyor ama amdiğini nasıl anlayacağımı bilmiyorum
Bizde sarilik sonrasi tum cabalarla memeye gectik sanırım artik tutturmak uzun surmuyor sukurler olsun.. ilk ay 500 750 gr almasi gerekiyomus inşallah yarar sütlerimiz

Aa öyle psikolojik etkılıyomu eşine karşı davranışın nasıl oldu . zaten aramız pek iyi deil bide onu kullanırsam iyice psikolojikmen onu üzerim şuan bile zor katlanıyor lohusaliktan

Emip emmediği nasıl anlaşılıyor acaba:) ben de tutturmaya çalışıyorum kavrıyor ama amdiğini nasıl anlayacağımı bilmiyorum
Memenin icinde biseyler cekiliyomus givj oluyo canim bilmem tarif edebildimmi eger mama kullanmiyosan 4 5 kere cisli kakali bez veriyosa doydugunu gosteriyomus. Ben sagmayi braktim sdece memeye odaklandm sagip az gördükçe moralim bozuluyodu gercekten emdikce cogaliyor sut ve mutlu olunca ben bunu anladim

Kizlar sut yapan tarif geliyor belki isinize yarar bnde baya yaradi :)))

Kisirlik bulguru kisir yapar gibi süt ile demliyoruz ustune kus uzumu serpip afiyetle yiyoruz

@orkidekaramel yapmayın yapmayın kızlar iyi koruyun kendinizi üst üste hamilelik bir şekilde çekilir de doğumdan sonrası cooook zormuş
Esim koruyacak beni düşünmuypr ikinciligi.:) zaten ust uste hamilelik gecirdim iki kere.. oglum senim buyuk kizinla yasit olcakti ekim annesi olcaktim. Ağustos annesi oldum kaybettim onu 10 ay sora kizima hamile kaldim iki kere hamilelik gecirdigim ocin alismisim hamile olmayi. Eşim bu yuzden benim dinlenmemi istiyor yoruldun artik diyor bedeni ruhen çöktü artik halim de kalmadi iyiki kizim var diyom da keşke oğlum olsaydi diyorum

Mama sıkışmadıkça vermiyorum sürekli sağıyorum. Yeterince inatlaşmıyorum galiba

Buraya içimdekileri yazdım hepinizi üzdüm nolur hakkınızı helal edin
Dok icini agla.. bende agladim bu aciyi kimse anlamaz arkadasim kendi yasadigimdan biliyorum oglumu kaybettiğimse kimse anlamadi vah vah gozuyle bakildim ama 10 ay sora hamileydim cok sukur aldim bebegimi. Aeninde sefaatciniz olcak o melek oldu kizima baktikca uyurken gülüyor abisini görüyor diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…