2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Aa öyle psikolojik etkılıyomu eşine karşı davranışın nasıl oldu . zaten aramız pek iyi deil bide onu kullanırsam iyice psikolojikmen onu üzerim şuan bile zor katlanıyor lohusaliktan
Ya ben yasmın kullanmıstım 1 sene yenı evlıydım e istek hıc olmuyodu bıraktım bebek için istek arttı onun dısında hıc etkılemedi of napcaz bılmıyorum ne zor bıse bu ya buyuk konusmak istemıyorum ama hamıle kalmamam lazım

Ezmu0810 canım ne hakkı, asıl sen helal et hakkını. Kızın üşümüyor canım benim, öyle şeyler düşünme. o şimdi en güzel yerde, hiç acının, umutsuzluğun olmadığı bir yerde yaşıyor. Küsmüş müdür ne demek. O zaten 9 ay senin içinde, kanında yaşadı, kucağa almak almamak nedir ki bunun yanında? O şu an çok mutlu bunu unutma, onun için hiç üzülme. Sen her zaman onun annesi olarak kalacaksın, o seni görüyor, elbet kavuşacaksınız bir gün. Şu an bir rüyadayız, rabbim asıl olan alemde kavuşturacak sizi. Allahım ona hep güzel bir melek olarak kalmayı uygun görmüş, rabbim acını en kısa sürede dindirsin inşallah. Kızın yalnız değil, hele soğukta hiç değil. Çiçekten yataklarda meleklerle uyuyor için çok rahat olsun annesi, rabbimin hikmeti çok büyük belki o alemde seni de yanında görüyor kucağında uyuyor hiç üzülme, bunları dert etme.

Çok güzel yazmışsın birazda olsa içim rahatladı allah razı olsun canım benim

Kızlar doğum kontrolünden bahsetmişsiniz.doğum yapanlar normal hayatınıza döndünüz mü

boza hadi Allah kurtarsın,cumaya ne kaldı şurda rahme iğne batması olayını sorabildin mi?

Evet zor ya bende büyük konuşmayın ama ikinciyi düşünmüyorum . belki çok ilerde . bisekilde koruncaz bakalım :))

Mama sıkışmadıkça vermiyorum sürekli sağıyorum. Yeterince inatlaşmıyorum galiba
Bebek emzikce gelir sut. Sagmana gerek yok sik sik emzir ki bebek alissin memeye benimki alisti maşallah memede uyumak istiyor emzik veriyom mecbur. Dudakları pamukcuk oldu yavrumun. Uçlarim aciyor diye cekilip birakma. Emzir. Benim de acıyodu ne varsa sürdum hic yaramadi aciyo ama birakamam seve seve emziriyorum cok sukur.

Sağol canım. Doğumu konuşunca heyecandan onu unuttum. Zaten bende hiç sancı ağrı vs olmayınca demek ki sakıncalı bir durum değil diye düşündüm şimdi de :)
Boza gunu gelip de topikte en gec doğuran sensin. 41. Haftada.:) insallah. Hepsi nwredeyse 37-38-39 da doğum yapti farkindaysan.. hayirlisiyla saglikla kizini kucağına al da imsallah.:)

Rabbim kızına uzuun hayırlı ömür versin canım oğlunla cennette kavuştursun inşallah eşin haklı vücudunun da dinlenmesi lazım kolay değil gerçekten yıpratıcı oluyor 2015 hamile geçti 2016nin yarısi hamile geçti 2017 doğurduk:) şimdi prensesinin en güzel zamanlarını doya doya yaşayın tadını çıkarın sonra kardeşi gelir insallah

Yok kız nasıl doncez daha dıkısler o bu var 40 dolmadan zaten olmaz dolsada kendımı hazır hıssedermiyim bılmem :))
Dikisler 40 dolsada gecmez canim anca 6-7 ay sora geçiyor agir bisey kaldirma dikkat et. Benim ikinci dikisim aliskinim agriya. Mahvetsede takmiyom minik kizim bu agriyi unuturuyo

İkinciyi sora düşünüyorum zaten esime sakasina dedim:) evlat kokusunu doya doya tadını cikariyom bi anda isirasim geliyor eee bosuna dememisler ayi yavrusunu severken öldürürmus.. öldüremem hic kiyamiyom yavruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…