2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
40. çıksada hemen yapamam heralde . psikolojimden dikislerime bsii olur diye . s.s karnimin alt tarafı falan hep hissiz bi tuhaf oldu
Dikkat etmelisin benimde dikislerimde agri var iki tane dikis var ust ustte bide. Annelik herseyi cekiyo uclarimdan dikislerimden ne varsa herseyi

bu arada hoşgeldn canım..özledim seni:)
Sağol canım ben de özledim sizle konuşmayı ama hep takipteydim :)

Buraya içimdekileri yazdım hepinizi üzdüm nolur hakkınızı helal edin

Sen yaz nolur içini dök bi faydamız olsa ne mutlu bize. Benim yüzüm tutmuyor buraya başka bir şey yazmaya, inan yazarken aklıma geliyor üzer miyim diye durup bir takılıyorum. Acını dindirecek hiçbir şey gelmiyor aklıma ne yazık ki. Bu yaşayıp ancak zamanla kabuk tutacak bir yara. Allah acını dindirecek güç versin sana inşallah. Sen yazıyorsun benim ciğerim sökülüyor sanki

Aa öyle psikolojik etkılıyomu eşine karşı davranışın nasıl oldu . zaten aramız pek iyi deil bide onu kullanırsam iyice psikolojikmen onu üzerim şuan bile zor katlanıyor lohusaliktan

Yok eşime karşı bir şey olmadı hiç çok şükür, sadece aileden ayrılık zaten zorken daha da zorlamıştı beni. Durup durup ağlıyordum, o da sinirimi bozuyordu. 2.kutudan sonra normale dönmüştüm.

Dikisler 40 dolsada gecmez canim anca 6-7 ay sora geçiyor agir bisey kaldirma dikkat et. Benim ikinci dikisim aliskinim agriya. Mahvetsede takmiyom minik kizim bu agriyi unuturuyo

Canım ilişkide sıkıntı oluyor mu o dikişler? Yazık adamcağız daha doğurmadan 40'ın bitmesini hesaplıyor, kıyamıyorum hiç :)

Yok hic sıkıntı olmadi iliskide. Ben yasamadim rahattim o konuda. valla bekliyorlar 40 dolmasini

İkinciyi sora düşünüyorum zaten esime sakasina dedim:) evlat kokusunu doya doya tadını cikariyom bi anda isirasim geliyor eee bosuna dememisler ayi yavrusunu severken öldürürmus.. öldüremem hic kiyamiyom yavruma.
Ay bende aynıyım mesela gece kalkıyorum emzırme alt alma agzım durmuyo allahtan esim bıse demıyo uyuyo hep nazlatıyorum kızımı ayaklarını Öpüyorum sureklı bıseyler konusuyorum kızımla evde yalnızken bıle hep konusuyorum kızımla kendımı deli gıbı hıssediyorum bazen :)

Çok haklısın teşekkür ederim..
Dayanmaya çalışıyorum artık silikon ucu Dr A sordum bugün o da ilk 15 gün sadece anne memesi başka hiçbişi önermem dedi. İlla alışacam

Bugün ilk kontrolü vardı bebeğimin, hastane çıkışı 5-6 gibi sarılık değeri bugün 12 olmuş. 2 gün sonra yine gidicez. Bilen var mı kızlar Nasıl bu değer

Sezeryan olan arkadaslar ya ev ısı yapıyomusunuz ben duramıyorum evıde supuruyorum bugun 21. Gun nerdeyse oturmuyorum yanlısmı yapıyorum ya

Bugün ilk kontrolü vardı bebeğimin, hastane çıkışı 5-6 gibi sarılık değeri bugün 12 olmuş. 2 gün sonra yine gidicez. Bilen var mı kızlar Nasıl bu değer
Sariligi var demek canim. Ama cok cok da yuksek degil iyi bir beslenmeyle duzelecek. Benim kizimin da o kadar cikmisti. Dr 2 saati gecmeyecek dedi beslenmesi gece gunduz. Ve her beslenmede en az 40cc sut ictigine emin olacaksin. Emziriyorsan aktik bir sekilde 15er dk emecek. Biberonda zaten goruyorsun cc.yi. bu sekilde atlatmistik biz.

Sezeryan olan arkadaslar ya ev ısı yapıyomusunuz ben duramıyorum evıde supuruyorum bugun 21. Gun nerdeyse oturmuyorum yanlısmı yapıyorum ya
10gunden sonra yapabilirsin is. Dr da 10 gun is yapma dedi bana. Benim bu siralar gaz sancim tutuyor ya. Gece sirtim terli uyaniyorum hep o sekilde de kalkip dolaniyorum usendigimden. O biraz skinti

Dunyada esi benzeri olnayan bi koku bu sanirim. Kizim 3.5 yasinda bazen terliyor o kokuyu bile cigerlerime cekiyorum ohhh diyorum ne guzel bi koku. Bebek kokusunun tarifi yok zaten insan sarhos oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…