- 2 Kasım 2016
- 1.028
- 938
- 123
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.321
40. çıksada hemen yapamam heralde . psikolojimden dikislerime bsii olur diye . s.s karnimin alt tarafı falan hep hissiz bi tuhaf olduAma esini boslamamak lazim. Yoksa ilerde sogur. Sanirim butun kocalar 40 gunu dolmasimi bekliyor herade
Dikkat etmelisin benimde dikislerimde agri var iki tane dikis var ust ustte bide. Annelik herseyi cekiyo uclarimdan dikislerimden ne varsa herseyi40. çıksada hemen yapamam heralde . psikolojimden dikislerime bsii olur diye . s.s karnimin alt tarafı falan hep hissiz bi tuhaf oldu
Sağol canım ben de özledim sizle konuşmayı ama hep takipteydim :)bu arada hoşgeldn canım..özledim seni:)
Çok sagolun kızlar allahım hepinizden razı olsun iyi ki varsınız buraya yazabildim içimdekileri birazda olsa buraya yazdm çok doluyum 4 gün oldu bugun acı hiç dinmiyo o orda yatıyo içim gidiyo bugun hava güzel seviniyorum kızım üşümesin diye akşmlrı içim gidiyo o karanlıkta hava soguk üşüyomu dye hiç uyuyamyrm hep aklım kızımda ona dokundugum onu sevdigim gözümün önüne geliyo hep kurban oldugum çok güzeldi çok konştm hep uyan dedim kalk gidelm dedim uyanmadı görevliye yalvardm eve götüriym 1 günde olsa ona sarılıp uyuyabilrmym dedim izin vermedilr kızımı kucagıma alamadm acaba kızım banq küstümü diye düşünyrm ama elimde degil ki yogun bakımdaydı kucagıma vermiyolrdı sadece okşayabiliyodum kızımı hep uyutuyolrdı hareket edip kendini üzmesin diye ben okşayıp elini tutunca elleriyle ayaklrını hareket ettirdi bal kızım benim yıkarken görenler çok güzel bebekti diyolar baglasak saçlarını baglardık çok uzundu kızımn. Saçları dudakları burnu minicikti kokusu hala burnumda bütün ev aselim kızım kokuyo içtigim su bile kızım kokuyo elbiseleri battaniyesi hala duruyo kızımı o aldgm battaniyeye saramadm allahım kimsenin kucagını boş bırakmsn kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok zor allahım kimseye yaşatmasın iyi bakın bebklerinize hep şükredin ki yanınızda bebkleriniz kucagınızda sütünüzü verebldnz allahım bagışlasın benim sagdıgm sütleri annem agacın dibine döktü
Buraya içimdekileri yazdım hepinizi üzdüm nolur hakkınızı helal edin
Aa öyle psikolojik etkılıyomueşine karşı davranışın nasıl oldu . zaten aramız pek iyi deil bide onu kullanırsam iyice psikolojikmen onu üzerim şuan bile zor katlanıyor lohusaliktan
Dikisler 40 dolsada gecmez canim anca 6-7 ay sora geçiyor agir bisey kaldirma dikkat et. Benim ikinci dikisim aliskinim agriya. Mahvetsede takmiyom minik kizim bu agriyi unuturuyo
Yok hic sıkıntı olmadi iliskide. Ben yasamadim rahattim o konuda.Yok eşime karşı bir şey olmadı hiç çok şükür, sadece aileden ayrılık zaten zorken daha da zorlamıştı beni. Durup durup ağlıyordum, o da sinirimi bozuyordu. 2.kutudan sonra normale dönmüştüm.
Canım ilişkide sıkıntı oluyor mu o dikişler? Yazık adamcağız daha doğurmadan 40'ın bitmesini hesaplıyor, kıyamıyorum hiç :)
Aa peki nasıl ılıskı yasıcaz eslerimizle agrı falan olacakmı yani ben ondanda korkarımDikisler 40 dolsada gecmez canim anca 6-7 ay sora geçiyor agir bisey kaldirma dikkat et. Benim ikinci dikisim aliskinim agriya. Mahvetsede takmiyom minik kizim bu agriyi unuturuyo
Ay bende aynıyım mesela gece kalkıyorum emzırme alt alma agzım durmuyo allahtan esim bıse demıyo uyuyo hep nazlatıyorum kızımı ayaklarını Öpüyorum sureklı bıseyler konusuyorum kızımla evde yalnızken bıle hep konusuyorum kızımla kendımı deli gıbı hıssediyorum bazen :)İkinciyi sora düşünüyorum zaten esime sakasina dedim:) evlat kokusunu doya doya tadını cikariyom bi anda isirasim geliyor eee bosuna dememisler ayi yavrusunu severken öldürürmus.. öldüremem hic kiyamiyom yavruma.
Yok hic sıkıntı olmadi iliskide. Ben yasamadim rahattim o konuda.valla bekliyorlar 40 dolmasini
merhabalar ben haziranda 2. anneliğimi yaşayacağım inşallah aynı problemi oğlum doğunca yaşadım göğüs uçlarım çok küçüktü bebek alamıyodu hatta sütümde yoktu doğumdan çıkar çıkmaz hemşire hemen silikon uç alın dedi eşim aldı geldi 3 gün boş boş olsada silikon uçla emzirdim 1 hafta sonrada göğüs uçları bebeğim çıkardı ve 2 yaşına kadar anne sütü aldım oğlum hiç mama vermedim ben şükürler olsun sütüm de iyiydi ama asla vazgeçmiyeceksin o küçücük bebeklerimiz bizden daha sabırlı ve istekliler anne sütü çok önemli şimdi 3 yaşını geçti şükürler olsun hastalık pek bilmeyiz birde göğüs bakımını üşenmeden yapmalısın illaki acıyacak göğüslerin ama yara olmasın her emzirmeden sonra ben beyaz sabunla yıkayıp kremini sürüyordum inan bunu 45 dk bir tekrarlıyordum desem yeridir çünkü oğlum emmeye acayip istekliydi sabır et faydasını göreceksin
Ben de sezeryan oldum 6.günde 10 kilo verdim 74le doğuma girdim 64 olmusum
Sariligi var demek canim. Ama cok cok da yuksek degil iyi bir beslenmeyle duzelecek. Benim kizimin da o kadar cikmisti. Dr 2 saati gecmeyecek dedi beslenmesi gece gunduz. Ve her beslenmede en az 40cc sut ictigine emin olacaksin. Emziriyorsan aktik bir sekilde 15er dk emecek. Biberonda zaten goruyorsun cc.yi. bu sekilde atlatmistik biz.Bugün ilk kontrolü vardı bebeğimin, hastane çıkışı 5-6 gibi sarılık değeri bugün 12 olmuş. 2 gün sonra yine gidicez. Bilen var mı kızlar Nasıl bu değer
Bi umut dogdu heyecan yaptim insallah olur:)Canım inşallah olur walla cok sewiniirim duan yeter :)))
10gunden sonra yapabilirsin is. Dr da 10 gun is yapma dedi bana. Benim bu siralar gaz sancim tutuyor ya. Gece sirtim terli uyaniyorum hep o sekilde de kalkip dolaniyorum usendigimden. O biraz skintiSezeryan olan arkadaslar ya ev ısı yapıyomusunuz ben duramıyorum evıde supuruyorum bugun 21. Gun nerdeyse oturmuyorum yanlısmı yapıyorum ya
Ilk bebegim de thtamadi 15.gunde saglik ocagindaki ebe tutturdu. Ama o tutmaya istekliydi bu biberon muptelasi. Bikac kez tutup emdi cok kuvvetli cekiyor aslinda ama cekmek istemiyo iste...Canımsen iilk bebegınde naptınki ?
Dunyada esi benzeri olnayan bi koku bu sanirim. Kizim 3.5 yasinda bazen terliyor o kokuyu bile cigerlerime cekiyorum ohhh diyorum ne guzel bi koku. Bebek kokusunun tarifi yok zaten insan sarhos oluyor:)Ay bende aynıyım mesela gece kalkıyorum emzırme alt alma agzım durmuyo allahtan esim bıse demıyo uyuyo hep nazlatıyorum kızımı ayaklarını Öpüyorum sureklı bıseyler konusuyorum kızımla evde yalnızken bıle hep konusuyorum kızımla kendımı deli gıbı hıssediyorum bazen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?