2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Sezeryan olan arkadaslar ya ev ısı yapıyomusunuz ben duramıyorum evıde supuruyorum bugun 21. Gun nerdeyse oturmuyorum yanlısmı yapıyorum ya

Bence iyi bir şey, rahatsızlık vermiyorsa sıkıntı yok. Çok da kendini dinlememek lazım, en azından ben de öyle yapmayı planlıyorum :)

bende yapıyorum canım 20. Günüm bence sıkıntı yok
Ben yapmiyom ev isi. Sadece yemek yapiyom yeter.. kv ve görümcem yapiyp saolsun:) dikis agrisi bi şekilde rahat iyliestir agri is yapmayin yemek yapiyom. Bebegimin camasirlari yikiyom asiyom o kadar:)

Dunyada esi benzeri olnayan bi koku bu sanirim. Kizim 3.5 yasinda bazen terliyor o kokuyu bile cigerlerime cekiyorum ohhh diyorum ne guzel bi koku. Bebek kokusunun tarifi yok zaten insan sarhos oluyor:)
Aynen oyle bende cekiyom oh mis gibi evlat kokusu

Dunyada esi benzeri olnayan bi koku bu sanirim. Kizim 3.5 yasinda bazen terliyor o kokuyu bile cigerlerime cekiyorum ohhh diyorum ne guzel bi koku. Bebek kokusunun tarifi yok zaten insan sarhos oluyor:)
Evet zaten cok duygusal bı ınsanım sevdıklerımede asırı duskunum Hastanede hemsıreler bile aglmıs kızımla ılk karsılssmama doktorum dedi cok duygusal annesin dıye allH korusun hastalansa kendımden gecerım evlat sevgısını yuregımın en derınınde hıssedıyorum :)

Bizde geçtik çok şükür, gözlerinde sorun yok Utku bey'imizin. Beni ilk sefer dışarı çıkardılar muayene öncesi, anneler için zor oluyor dediler. Babası kaldı yanında o da çıktıktan sonra başladı ağlamaya. Zor dayanmış içerde. Bu seferki muayenesini Hüseyin Yetikten almıştık inanılmaz çabuk ve kolay hallediverdi adam. Utku ağlamaya neredeyse vakit bulamadı. Keşke ilk muayenesinde de ona götürseymişiz. Gerçi ben yine bakamadım babası tuttu. Neyse ki minnaklarımız sağlıklı. Allah tüm bebişlerimize hastane yolunu bile göstermesin ömür boyu inşallah.

Bu dediginiz gorme testi mi? Ne yapiyorlar anlamadim

Ayy geçmiş olsun cnm yaa hadi bi şey daha bitti :) birimde 8.5 olan sarılığımız 10 olmuş bugün üzüldüm bende bu arada bn de Hüseyin beye gitmek istedim ama Kocaeli'de oturuyorum uzak geldi şimdi keşke gitseymişim dedim resmen...

40. çıksada hemen yapamam heralde . psikolojimden dikislerime bsii olur diye . s.s karnimin alt tarafı falan hep hissiz bi tuhaf oldu
Yok kız nasıl doncez daha dıkısler o bu var 40 dolmadan zaten olmaz dolsada kendımı hazır hıssedermiyim bılmem :))

Hayir donmedik 40 a daha cikmadik lohusalik beni iyice bunaltti mahvetti bi gecsin valla

Biz topu topu 2 kere yapmışızdır .zaten tedavi sırasında yasaktı :) hamilelikten sanırım özledim de kocamı :) daha çok var desenize

Gec

Bugün ilk kontrolü vardı bebeğimin, hastane çıkışı 5-6 gibi sarılık değeri bugün 12 olmuş. 2 gün sonra yine gidicez. Bilen var mı kızlar Nasıl bu değer
Cani m biz hastaneye yattığınız da 18 di 8 'le çıktık.sariluk var gibi.dr demiştir ama sık sık emzir.ben uyandiramiyordum bi türlü

Sürekli yalancı kasılmam oluo kzım haftya cumayı beklese iyi walla yarn kontrol war toplanma oluo karnım sertlesio nefesm kesilio gibi oluo sonra geçio

Geçmiş olsun canım hangi hastane burası?? Ayy kıyamam ben minnacık kuzulara

Eşimle tartıştım.çok kötü hissediyorum kendimi.bebek insallah bugün gelmez.biraz uzandım.kendime gelmem lazım.karnım hiç kasılmadıgı kadar kasılıyor.daha bugün sabah bebek kanala nasıl girer nasıl cabuk dogar yazıları okurken suan bugün gelmesin diyorum.ne garip.dua edin kızlar bana

Teşekkür ederim bana da Dr sık sık emzir dedi umarım atlatır

Sakin kalmaya çalış Can'ım stres olma. Bu eşler niye hamile eşiyle tartışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…