2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ben yapmiyom ev isi. Sadece yemek yapiyom yeter.. kv ve görümcem yapiyp saolsun:) dikis agrisi bi şekilde rahat iyliestir agri is yapmayin yemek yapiyom. Bebegimin camasirlari yikiyom asiyom o kadar:)
Ohh keyif senin canım hakettin ama o kadar stresli hamilelik geçirdin istediğini yiyemedin şimdi ayaklarını uzat dinlen bende yemek hariç diğerlerini yapıyorum yemeği annem yapıyor sağolsun burada iki görümce var gelmesinler diye dua ediyorum :))

Genel oolucam heyecanlı bi yapım var ee tansiyonda var spinali cesaret edemedim

Sürekli yalancı kasılmam oluo kzım haftya cumayı beklese iyi walla yarn kontrol war toplanma oluo karnım sertlesio nefesm kesilio gibi oluo sonra geçio

Bekler bekler merak etme. Bende iki haftadır var o kasılmalardan maşallah benim kız 41. Haftayı dolduracak neredeyse :)

Merhaba arkadaşlar.normalde nisan annesi olacaktim ama erken davranıyor benim oğlan. Kontrolum vardı 4 cm acilmam olmuş. Sancı da cikti. Ciğer geliştirici yaptık ve serum verildi .sancım birax hafifledi. Eve geldim şimdi .yarın sabah tekrar cagirdi açılma artarsa doğum olacak aynı kalırsa tekrar iğne serum takılacak. 4 cm acilma ile durabilir mi acaba doğum . Böyle bisey yaşayan var mi

Sürekli yalancı kasılmam oluo kzım haftya cumayı beklese iyi walla yarn kontrol war toplanma oluo karnım sertlesio nefesm kesilio gibi oluo sonra geçio
Bende soracaktım kontrolun ne zaman diye hakkında hayırlısı olsun

Canım kontrole gittin mi . İki gundur benim de karnım çok sertlediyodu.bugun kontrolm vardı 4 cm açılma olmuş . Sancım da çıktı .serumdan sonra hafifledi birazama

Bende soracaktım kontrolun ne zaman diye hakkında hayırlısı olsun
Yarın canım bugün cok kasılmam war bakalm yarn ne dicek cuma olsaydı seni ziyarete gelirdimm :) cuma saat kaçtaydı sen doğum yaprken benm bi haftam kalms olcak :) zaman cok hızlı geçmio mu

Canım kontrole gittin mi . İki gundur benim de karnım çok sertlediyodu.bugun kontrolm vardı 4 cm açılma olmuş . Sancım da çıktı .serumdan sonra hafifledi birazama
Geçen hafta gittm yarın gidicem ewt cok sertleşio top gibi toplanıo karnım bakalm yarn ne dicek dr

Benim gibi tek memeyi guzel tutan tekini de hala silikon ucla veren var mi moralim bozulmaya basladi ucu yok diye ememiyor sinirleniyor bende hastanede tavsiye ettikleri avent ucla devam ediyorum 12 günlük oldu bebegim
ben büyük kızımı tek göğüsle iki yaşına kadar emzirdim

Bugün randevum vardı birhaftada sadece 20 gr almış kızım boyu kilosu yerinde bir hafta daha bekleyelim eğer kilo almazsa doğumu başlatalım dedi biraz garip oldum ne yapacagimi bilemiyorum doğrusu sizce nasıl hareket etmeliyim

Yarın canım bugün cok kasılmam war bakalm yarn ne dicek cuma olsaydı seni ziyarete gelirdimm :) cuma saat kaçtaydı sen doğum yaprken benm bi haftam kalms olcak :) zaman cok hızlı geçmio mu
cuma saat 10da yatiş 1 de sezeryan olacak evet çok hızlı geçiyor hala inanamıyorum cuma kucağımda olacak meleğim ve biz hala isme karar veremedik

Ben bu anlattigin kasilmalari çok sık yaşıyorum ,hatta 4 saat boyunca 15 dk ara ile girdi iki gün önce ama hala doğuma ilişkin tik yok,hatta bunu yazarkende karnımın altına baskı oluyor ve ciğerim daraliyor ayağa kalkıyorum arkama ağrı giriyor karnım taş gibi ama biliyorum ki yine olmayacak,yarın randevum var ilk defa doktora sezeryan istiyrm dicem acaba ne dicek hangi güne verecek endiseliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…