- 11 Mart 2016
- 1.060
- 1.127
- 53
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.381
Tabi zamanını beklese ii olur ama artk gelsede cok skntı olmaz die düşünüorum hakkımzda hayırlısı bakalımİnşallah benim durumda olamazsın canım biraz daha bekler bebisler
Olsun tartismanizi balla kesmiş olursunuzEşimle tartıştım.çok kötü hissediyorum kendimi.bebek insallah bugün gelmez.biraz uzandım.kendime gelmem lazım.karnım hiç kasılmadıgı kadar kasılıyor.daha bugün sabah bebek kanala nasıl girer nasıl cabuk dogar yazıları okurken suan bugün gelmesin diyorum.ne garip.dua edin kızlar bana
Ay ne saglammis benimki kasim kasım karşılıyorum ama ne sancı ne açılma doğrusu doktor hiç alttan muayene etmedi daha ama kanamamda olmadı hiç,açılma olunca nisan geliyor dimi???Canım kontrole gittin mi . İki gundur benim de karnım çok sertlediyodu.bugun kontrolm vardı 4 cm açılma olmuş . Sancım da çıktı .serumdan sonra hafifledi birazama
Ayy günümüz aynı sayılır çok heyecanlı bende istiyorum artık bebisimi kollarimda,hayırlısıyla al kollarına güzel haberlerini bekliyoruzcuma saat 10da yatiş 1 de sezeryan olacak evet çok hızlı geçiyor hala inanamıyorum cuma kucağımda olacak meleğim ve biz hala isme karar veremedik
Ya vardı bişeyler ya eşim beğenmedi ya kıZlar istemedi bıdık bi doğsun çok sevdiğim bi hocam var bi ona danışacam biz çıkamadık işin içinden çünküBnde isme zor karar werdim) aklında war mı bişiler
Kızlar isteğe bağlı sezeryan olmak istediğinizde doktorunuz hangi haftaya gün verdi,ben yarın ona göre bir tavır takınmak istiyorum
Bence kmseye danışma kendin koy ixinden gelen ismi :))Ya vardı bişeyler ya eşim beğenmedi ya kıZlar istemedi bıdık bi doğsun çok sevdiğim bi hocam var bi ona danışacam biz çıkamadık işin içinden çünkü
Aramzda bigün war seninle sanırm benm 17 martKızlar isteğe bağlı sezeryan olmak istediğinizde doktorunuz hangi haftaya gün verdi,ben yarın ona göre bir tavır takınmak istiyorum
Öncesinde bisey yoktu ama alttan muayeneden sonra hafif kahverengi bisey geldi. Muayenenin etkisi mi acaba o daAy ne saglammis benimki kasim kasım karşılıyorum ama ne sancı ne açılma doğrusu doktor hiç alttan muayene etmedi daha ama kanamamda olmadı hiç,açılma olunca nisan geliyor dimi???
aynı durumdayız cnm benimde bu hafta başlatabilirler doğumumu bebek kilo almıyo çünkü artık baya büyüdü bebişler içerde zorlanacaklar. Dışarda emzirir besleriz inşAllah. Ben artık biran önce doğsun istiyorum korkuyorum artık içimde durduk sıra birşey olucak diye habire uyuyan bebeği uyandırıyorum oynuyormu diye.Bugün randevum vardı birhaftada sadece 20 gr almış kızım boyu kilosu yerinde bir hafta daha bekleyelim eğer kilo almazsa doğumu başlatalım dedi biraz garip oldum ne yapacagimi bilemiyorum doğrusu sizce nasıl hareket etmeliyim
onlarda bizim gibi heyecanlıAy bende istemem tabiki
Sokmam da yani istediği kadar istesin
Bu iş biraz şey gibi işin içinden çıkamyınca hakem seçmek gibi o isim söylerse kızlar bi şey diyemezler yoksa eşim gidip kv ismini koycam diyorBence kmseye danışma kendin koy ixinden gelen ismi :))
Sürekli yalancı kasılmam oluo kzım haftya cumayı beklese iyi walla yarn kontrol war toplanma oluo karnım sertlesio nefesm kesilio gibi oluo sonra geçio
Aynen hazirandan beri.zaten moral bozukluğundan cinsel hayat mı kalıyo son raddeye kadar bakıyorduk.şimdi daha huzurluyuz Sizde de vardır.artık gözümüzün içi gülüyor.kankalıkta bi yere kadarBiz de aynı durumdayızHaziran'da tüp bebek tedavisine başlamıştık o zamandan beri kankayiz
Kendin kilo almışmısın peki ? Haftasıyla uyumluysa kilonun önemi yok bence doğuma gün verdi mi kaç haftalık olacaksın??Bugün randevum vardı birhaftada sadece 20 gr almış kızım boyu kilosu yerinde bir hafta daha bekleyelim eğer kilo almazsa doğumu başlatalım dedi biraz garip oldum ne yapacagimi bilemiyorum doğrusu sizce nasıl hareket etmeliyim
Bu dediginiz gorme testi mi? Ne yapiyorlar anlamadim
Ayy geçmiş olsun cnm yaa hadi bi şey daha bitti :) birimde 8.5 olan sarılığımız 10 olmuş bugün üzüldüm bendebu arada bn de Hüseyin beye gitmek istedim ama Kocaeli'de oturuyorum uzak geldi şimdi keşke gitseymişim dedim resmen...
Geçmiş olsun canım hangi hastane burası?? Ayy kıyamam ben minnacık kuzulara
çok kolay geçer inşAllah sezeryanın cnm sağlıkla gelsin bebeğin.Kızlar biz kızımla bugün 38+1 iz. Doktorum bebeğimin iri olduğunu söyledi. Çatı muayenesi yaptı ve hiç açılma olmadığını bebeğin yukarda olduğunu. Fakat doğum sancilarim varmış buna rağmen kordon sarkması ihtimaline karşı yarın sabah 8 de sezeryanla dogumumuz gerçekleşecek inşallah. Sizlerden dua bekliyoruz. Rabbim hepimize yavrularimizi hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin. Doğumda hepiniz için dua edeceğim.
çok zormuş geçmiş olsun çok şükür atlatmışsınız kıyamam yaa.Evet cnm, prematüre doğan bebeklere yapılan rutin görme testi. Oksijene olması gerekenden önce maruz kalmalarından kaynaklı bir durummuş. Bizimkiler bide küvözde ekstra oksijene maruz kaldıklarından mutlaka yapılması gerekiyor. Sinirlerin yeterince gelişip retinaya ulaşıp ulaşmadığına bakılıyor. Körlük vs gibi durumlar bu kontrol sayesinde tedavi edilebiliniyor. Bahsettiğim doktorda bunun tedavisini bularak dünya çapında tıp literatürüne girmiş birisi. Ne yapıldığını çok anlatamam çünkü dediğim gibi bakamadım ben içim el vermedi. Eşimin ağzından aldığım kadarıyla göz kapakları bi aletle açılıp, kaşık gibi bişey göz kenarlarından içeri sokuluyormuş sanırım. Dr da kafasına taktığı bi büyüteç gibi bişeyle sinirleri inceliyor işte.
Çok sağol cnm ya, geçmiş olsun hepimize.
Utku sarılığı küvözde atlatmıştı. 1 gün ışık tedavisi yaptılar düştü sonra. Önemli olan yeterince çiş kaka yapıp vücuttan atması. Zaten iyi beslemekte ki amaçta bu aslında. Seninki ne alemde emiyor mu?
Tatlım doktor cerrahpaşada aslında ama pzrt crşmba ve cumaları Zeytinburnunda ki Surp Pırgiç Ermeni hastanesinde hasta kabul ediyor.
Bu arada sen ne alemdesin? Bebişin ne zaman gelicek konuştun mu Türkancımla? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?