2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canım pamukçuk için korbonatlı su yapıp pamukla yada bir bezle ağzının içini sil çok işe yarıyo.

Bugün ilk kontrolü vardı bebeğimin, hastane çıkışı 5-6 gibi sarılık değeri bugün 12 olmuş. 2 gün sonra yine gidicez. Bilen var mı kızlar Nasıl bu değer
Sinir 16 17 canim. Dikkat et su 2 gun iyi besle yedir icir bezleri kaka cis dolsun ki atsin. Gunduz saat basi gece engec 2saatte bir emzir.
ruzigarr cok zor oldu alıştırmak agladim resmen ugrasirken ama gun geldi cak diye kendi tuttu birazda bebegine bagli canım

Sezeryan olan arkadaslar ya ev ısı yapıyomusunuz ben duramıyorum evıde supuruyorum bugun 21. Gun nerdeyse oturmuyorum yanlısmı yapıyorum ya
Ben bile basladim yapanlarn icime sinmio yindde zorlamamak lazim

oğlum kilo almıştı güzel doğdu kilosu neden böyle oldu çok daraldım besleyemedim onu

Kendin kilo almışmısın peki ? Haftasıyla uyumluysa kilonun önemi yok bence doğuma gün verdi mi kaç haftalık olacaksın??
ben 15 kılo aldım toplam bas çeviricisi iyi sadece karni 3hafta küçük istesen çarşamba günü başlatalım sadece senin için rahat etsin belki kilo alır diye bekleyelim dedi

Yarın kontrolüm var bakalım ne dicek kesin günümüz belli olur belki :)

ben 15 kılo aldım toplam bas çeviricisi iyi sadece karni 3hafta küçük istesen çarşamba günü başlatalım sadece senin için rahat etsin belki kilo alır diye bekleyelim dedi

Benim de öyle canım. Karnımız 3, boyumuz 2 hafta geride. 38'e girmemi bekledik hep, yarın son bir açılma var mı diye kontrol etcek yoksa cuma günü doğum olcak benim de Allah nasip ederse. Kilodan ziyade oksijen ve kan da aldıkları için riskli aslında, ben ondan çekindiğim için artık daha da uzatmak istemiyorum.

Sezeryan olan arkadaşlar. Bugün 10. Gün benim ve kanamam durdu sanırım hani 40 gün sürüyordu siz de nasıl durum

Doğurmamış arkadaşlar bugün yürüyüşe filan başladım bayaaa da yürüdüm, merdiven inip çıkma vs de başladım. Göbekte hiçbir inme yok, kasılma /sancı da yok. Acaba varda ben mi anlamıyorum sizde durumlar ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…