2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Aynen hazirandan beri.zaten moral bozukluğundan cinsel hayat mı kalıyo son raddeye kadar bakıyorduk.şimdi daha huzurluyuz Sizde de vardır.artık gözümüzün içi gülüyor.kankalıkta bi yere kadar
Kesinlikle çok kötü yıllar ve tedaviler geçirdik. Çok şükür bugunumuze

Kızlar biraz önce ishal gibi wc cıktım ve biraz ıkındım yani o his geldi şimdide kasılmayla beraber ağrım var

Bende sürekli yürüyüş yapıyorum merdiven çıkıyorum bayadır bunları yapıyorum göbeğim aşağı doğru indi. Ama herhangi bir sancı hissetmiyorum sadece evde oturduğum Zaman belim ağrıyor hemen uzanıyorum. Bana sanki 40. Haftaya kadar beklicem gibi geliyor. Bu arada elim ve ayağımda çok fazla ödem oluştu. Ayak Numaram neredeyse 2 numara büyüdü:) bu gün 2 numara büyük ayakkabı aldım diğer ayakkabılarım olmuyor sadece bir spor ayakkabıyla idare ediyordum artık o da bugün pes etti :) bu arada göbeğimde herhangi bir çatlak göremiyorum. Bu haftadan sonrada olma ihtimali var mıdır acaba? Bu hafta doğum yapsam çatlaksız bir göbek olucak büyük ihtimal. İnşşallah bundan sonrada olmaz.

Ben de bugün tekrar başladım yürüyüşlere..hurma yemeye de..benim karnım geçen hafta inmişti aşağıya,bugün bi tık daha indiğini farkettim..rahme iğne gibi batmalar,sancılar ve kasılmalar vardı hafta başından beri ama strestendi sanırım,artık pek yok gibi..yürüyüş,merdiven ve hurmaya devam edicem şimdilik

Ben yeni başladım belki o yüzden inmemiştir? Ama canım çıktı valla bugün. Woooww 2 numara mı büyüdü? Benim ayakkabılar aynen oluyor çok şükür. Çatlak olayında benim doktor demiştiki doğum öncesi son saniyeye kadar çatlama olabiliyormuş. Hatta sevincimi kursağımda bıraktınız filan demiştim, şuan yok ama heran olabilir. Nemli tutmaya devam etmemiz lazım.

Maşallah, benimde bikaç güne iner inşallah. Zamanını çok aşsın istemiyorum o zmn da kakasını mı yaptı derdi var. Hakkımızda hayırlısı, hurmaya başlamadım bak ona da başlıyım

Maşallah, benimde bikaç güne iner inşallah. Zamanını çok aşsın istemiyorum o zmn da kakasını mı yaptı derdi var. Hakkımızda hayırlısı, hurmaya başlamadım bak ona da başlıyım
Canım benim de gözüm korkuyor haftaya gelir falan diye, son kontrolde çok geri gördü doktor hayırlısıyla,sağlıkla gelsinler de hurmayı ye bol bol, bi kase ye günde..ben yanlış bi hareket yaparım diye korktuğum için diğer bütün hareketleri bıraktım,sadece yürüyüş ve hurmaya talimim artık

Benimkide bu sıralar daha uzun uyuyor ama çok daha uzunda uyanık kalıyor artık. Dün ilk defa bana bakıp bilinçli güldü, kucağımdayken sürekli yüzümü inceliyor ezberliyor resmen, çok güzel ya. Gün geçtikçe daha çok büyüyorlar :) 7 haftayı bitirdik. 17 sinde 2 aylık olucak aylık kontrole gidicez en çok kilosunu merak ediyorum bende. Seninkinin kilo alımı nasıl? sarılık içinde 2 saatte bir beslemeyi dene bakalım umarım çabucak düşer değeri.

Benim bi arkadaşta da ölçümler geri çıkmıştı. Moralini bozdular kızın , doğumda usg ölçümleriyle alakasız bir bebek doğdu. Maşallah tüm ölçümler normaldi, sağlıklıydı bebiş. Boşu boşuna kızın burnundan geldi hamileliği. Bol bol dua et, hamilelik kapalı kutu cidden ne olacağı belli olmuyor.
Tamam canım yarından itibaren hurmaya da başlayım.

Ben onun annesine gülmesini yeriiiimmmmmm maşallah kuzuya zaman nasıl geçiyor

Evet
evet bende hurmaya başlıyayım hiç aklıma gelmedi yarından itibaren başlıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…