- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.421
Kesinlikle çok kötü yıllar ve tedaviler geçirdik. Çok şükür bugunumuzeAynen hazirandan beri.zaten moral bozukluğundan cinsel hayat mı kalıyo son raddeye kadar bakıyorduk.şimdi daha huzurluyuz Sizde de vardır.artık gözümüzün içi gülüyor.kankalıkta bi yere kadar
Ayy çok az ama yaaa Bana yetmez yani 13.5 kilo aldım 20 gün var Doğuma. Peki sonra gitmeye devam etti mi?kaç kilo almıştın,şimdiye kadar kaçı gitti?Ben sezeryan oldum canım eve gelince tartıldım 4.5 kilo gitmişti.
Benim 3 hafta surdu. Kisiden kiseye degisiyor.
Soluna doğru yat canm ıkınmadan dolayı olmşturKızlar biraz önce ishal gibi wc cıktım ve biraz ıkındım yani o his geldi şimdide kasılmayla beraber ağrım var
Bende öyle düşünüyorum yatıyorum canim çok sağolSoluna doğru yat canm ıkınmadan dolayı olmştur
Bende sürekli yürüyüş yapıyorum merdiven çıkıyorum bayadır bunları yapıyorum göbeğim aşağı doğru indi. Ama herhangi bir sancı hissetmiyorum sadece evde oturduğum Zaman belim ağrıyor hemen uzanıyorum. Bana sanki 40. Haftaya kadar beklicem gibi geliyor. Bu arada elim ve ayağımda çok fazla ödem oluştu. Ayak Numaram neredeyse 2 numara büyüdü:) bu gün 2 numara büyük ayakkabı aldım diğer ayakkabılarım olmuyor sadece bir spor ayakkabıyla idare ediyordum artık o da bugün pes etti :) bu arada göbeğimde herhangi bir çatlak göremiyorum. Bu haftadan sonrada olma ihtimali var mıdır acaba? Bu hafta doğum yapsam çatlaksız bir göbek olucak büyük ihtimal. İnşşallah bundan sonrada olmaz.Doğurmamış arkadaşlar bugün yürüyüşe filan başladım bayaaa da yürüdüm, merdiven inip çıkma vs de başladım. Göbekte hiçbir inme yok, kasılma /sancı da yok. Acaba varda ben mi anlamıyorumsizde durumlar ne?
Kıyamam ya valla senin işinde zorKizlarimdan bir tanesi tutuyor ama en fazla 5 dk digeri kesinlikle tutmuyor basbas bagiriyor
Ben de bugün tekrar başladım yürüyüşlere..hurma yemeye de..benim karnım geçen hafta inmişti aşağıya,bugün bi tık daha indiğini farkettim..rahme iğne gibi batmalar,sancılar ve kasılmalar vardı hafta başından beri ama strestendi sanırım,artık pek yok gibi..yürüyüş,merdiven ve hurmaya devam edicem şimdilikDoğurmamış arkadaşlar bugün yürüyüşe filan başladım bayaaa da yürüdüm, merdiven inip çıkma vs de başladım. Göbekte hiçbir inme yok, kasılma /sancı da yok. Acaba varda ben mi anlamıyorumsizde durumlar ne?
Ben yeni başladım belki o yüzden inmemiştir? Ama canım çıktı valla bugün. Woooww 2 numara mı büyüdü? Benim ayakkabılar aynen oluyor çok şükür. Çatlak olayında benim doktor demiştiki doğum öncesi son saniyeye kadar çatlama olabiliyormuş. Hatta sevincimi kursağımda bıraktınız filan demiştim, şuan yok ama heran olabilir. Nemli tutmaya devam etmemiz lazım.Bende sürekli yürüyüş yapıyorum merdiven çıkıyorum bayadır bunları yapıyorum göbeğim aşağı doğru indi. Ama herhangi bir sancı hissetmiyorum sadece evde oturduğum Zaman belim ağrıyor hemen uzanıyorum. Bana sanki 40. Haftaya kadar beklicem gibi geliyor. Bu arada elim ve ayağımda çok fazla ödem oluştu. Ayak Numaram neredeyse 2 numara büyüdü:) bu gün 2 numara büyük ayakkabı aldım diğer ayakkabılarım olmuyor sadece bir spor ayakkabıyla idare ediyordum artık o da bugün pes etti :) bu arada göbeğimde herhangi bir çatlak göremiyorum. Bu haftadan sonrada olma ihtimali var mıdır acaba? Bu hafta doğum yapsam çatlaksız bir göbek olucak büyük ihtimal. İnşşallah bundan sonrada olmaz.
Maşallah, benimde bikaç güne iner inşallah. Zamanını çok aşsın istemiyorum o zmn da kakasını mı yaptı derdi var. Hakkımızda hayırlısı, hurmaya başlamadım bak ona da başlıyımBen de bugün tekrar başladım yürüyüşlere..hurma yemeye de..benim karnım geçen hafta inmişti aşağıya,bugün bi tık daha indiğini farkettim..rahme iğne gibi batmalar,sancılar ve kasılmalar vardı hafta başından beri ama strestendi sanırım,artık pek yok gibi..yürüyüş,merdiven ve hurmaya devam edicem şimdilik
Canım benim de gözüm korkuyor haftaya gelir falan diye, son kontrolde çok geri gördü doktorMaşallah, benimde bikaç güne iner inşallah. Zamanını çok aşsın istemiyorum o zmn da kakasını mı yaptı derdi var. Hakkımızda hayırlısı, hurmaya başlamadım bak ona da başlıyım
Benimde 3 4 gün durmuştu sonra tekrar başladı canım lekelenme şeklinde devam ediyorSezeryan olan arkadaşlar. Bugün 10. Gün benim ve kanamam durdu sanırım hani 40 gün sürüyordu siz de nasıl durum
medusa76 emiyor cnm bnde ona şaşırdım çiş kaka maşallah yeterince yapıyor bnce ama bn geceleri uyandırma işini bira aksattım.. gece 3 saatte bir beslerdim şimdi utanmıyor pek bnde o arada süt sağ bilmem ne derken baze 4 saati buluyor demekki aksatmamak lazım şimdi 2 saatte uyanmasa da Tepelicem biberonu.. gündüz emiyor zaten gece de biberon işini arttırmam bakalım inşallah geçer
Benim bi arkadaşta da ölçümler geri çıkmıştı. Moralini bozdular kızın , doğumda usg ölçümleriyle alakasız bir bebek doğdu. Maşallah tüm ölçümler normaldi, sağlıklıydı bebiş. Boşu boşuna kızın burnundan geldi hamileliği. Bol bol dua et, hamilelik kapalı kutu cidden ne olacağı belli olmuyor.Canım benim de gözüm korkuyor haftaya gelir falan diye, son kontrolde çok geri gördü doktorhayırlısıyla,sağlıkla gelsinler de hurmayı ye bol bol, bi kase ye günde..ben yanlış bi hareket yaparım diye korktuğum için diğer bütün hareketleri bıraktım,sadece yürüyüş ve hurmaya talimim artık
Ben onun annesine gülmesini yeriiiimmmmmmBenimkide bu sıralar daha uzun uyuyor ama çok daha uzunda uyanık kalıyor artık. Dün ilk defa bana bakıp bilinçli güldü, kucağımdayken sürekli yüzümü inceliyor ezberliyor resmen, çok güzel ya. Gün geçtikçe daha çok büyüyorlar :) 7 haftayı bitirdik. 17 sinde 2 aylık olucak aylık kontrole gidicez en çok kilosunu merak ediyorum bende. Seninkinin kilo alımı nasıl? sarılık içinde 2 saatte bir beslemeyi dene bakalım umarım çabucak düşer değeri.
evet bende hurmaya başlıyayım hiç aklıma gelmedi yarından itibaren başlıyorum:)Benim bi arkadaşta da ölçümler geri çıkmıştı. Moralini bozdular kızın , doğumda usg ölçümleriyle alakasız bir bebek doğdu. Maşallah tüm ölçümler normaldi, sağlıklıydı bebiş. Boşu boşuna kızın burnundan geldi hamileliği. Bol bol dua et, hamilelik kapalı kutu cidden ne olacağı belli olmuyor.
Tamam canım yarından itibaren hurmaya da başlayım.
Yarın 1 kase hurma yiyoruz , anlaştık :))Evet
evet bende hurmaya başlıyayım hiç aklıma gelmedi yarından itibaren başlıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?