2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Çok teşekkür ederim,hafta başına göre daha iyiyim. Dua etmekten başka yapacak bişeyim yok zaten. Allah büyük,inşallah sağlıkla,hayırlısıyla,kolaylıkla gelir hepimizin yavruları

Valla tek tük kaldık :))) bi biz bi de mart kedileri hihihohııı

Çok teşekkür ederim,hafta başına göre daha iyiyim. Dua etmekten başka yapacak bişeyim yok zaten. Allah büyük,inşallah sağlıkla,hayırlısıyla,kolaylıkla gelir hepimizin yavruları
Çok şükür, daha da iyi olcaksınız inşallah. Amin canım sağlıkla, hayırlısıyla gelsin bebişleryüreğini ferah tut. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Yarın kontrolüm var bakalım ne dicek kesin günümüz belli olur belki :)

Hadi hayırlısı olsun, sağlıkla doğsun kuzucuk kavuşsun annesine :) Bende 2. kontrolüme gidicem cuma günü. Türkancım sezeryan sırasında da çok ilgili sevecen hiç endişelenme. Haberdar edersin gününü zaten takipteyim
Ben onun annesine gülmesini yeriiiimmmmmm maşallah kuzuya zaman nasıl geçiyor

Gelde ye diycem de yollarda doğurursun falan aman diyim :) Sen bi doğur biz gliriz Utkumla Efeyi görmeye o zaman yiyişiriz karşılıklı :))

Evet ya benim ki fırlama oldu teyzesi, aydaş olamadılar ama gündaş olucak minnaklarımız :) (aydaş ve gündaş terimlerinide ben katıyorum literatüre onlar ne ya :))) neyse anlaşılmıştır sanırım ) Sanada çok çok kolay doğumlar diliyorum şimdiden. Hayırlısıyla kavuşun süt kokulu kuzularınıza tüm doğurmayanlar :)

2 gündür benim göbek düştü biraz canım. Midem boşaldı resmen.

Ne yaptin canm sakinlestin mi
Hic stres olupta kendini uzme bebegin su an herseyi hissediyor olumlu dusun insallah esinlede cozulmeyecek problemleriniz yoktur

Kızlar isteğe bağlı sezeryan olmak istediğinizde doktorunuz hangi haftaya gün verdi,ben yarın ona göre bir tavır takınmak istiyorum
Bna 39+1 e gun verdi canm bnmde ara ara kasilmalarim oluyor insallah kizim erken cikmak istemez

Sezeryan olan arkadaşlar. Bugün 10. Gün benim ve kanamam durdu sanırım hani 40 gün sürüyordu siz de nasıl durum
Sezeryanda kanama daha cabuk bitiyomus diye okumustum.
bir de lohusalik 40 gun suruyor o yuzden iliskiye girlmiyor deniliyor ya aslinda kanama bittikten sonra iliskiye girilebiliniyor diye biliyorum yinede arastirmak gerek

Kızlaarrr 5 gün sonraa ben geldiiimmmmm bebişle zaman öyle hızlıkiii nasıl geçti anlamadım doğrusuu biçok yazı birikmiş okuyamadım doğuran arkadaslar varsa allah analı babalı büyütsün darısı doğurcak olanlara :)

Doğum hikayemi paylaşmak istiyorum
Kızım 03 mart cuma günü dünyaya geldi zaten doktorla o gün olmasını kararlaştırmıştık 40 haftam dolmştu suni sancı ile başlatma kararı aldık aama açılma olmazsa sezeryana dönme ihtimali vardı o yüzden gece hiçbirşey yemeden yattım sabah 7 de hastaneye gittikk yatışım yapıldı 7.30 da suni sancıya başlandı ardından lavman yapıldı beklemeye başladık 10.30 da 1 cm açıklığa ulaştım ama sancıya dair en ufaak bişey yoktu 2.30 da tekrar bakıldı 2.5 cm olmuştu ve yine sancım yoktu çok hafif sızı hissediyordum sertleşmeyle okadar hemşire nst ye bağladığında çok sancı çıktıgını hatta bu sancıyla hastaneyi inletmem gerektiğini ama hissetmediğimi söyledi bu bazen iyi bişeymiş bazende kötü yani ya agrı esiği yüksek yada suni sancı işe yaramıyor dedi suni sancıyı yükseltip gitti o zamandan biraz sonra sancıları hissetmeye başladım ama ne sancı arası yok dakikada 1 geliyor ve beni baayaa zorluyordu ne yalan söyleyim sancıları sükunetle karşılayamadım belki nst ye bağlı oldugum ve sancıları yatarak kaarşılamak zorunda oldugum içindir agrıyı okadar yüksek hisssetmem duramadım sezeryan olmak istediğimi söyledim epidural için 4 cm olmam grekiyordu ben daha 2.5 dum bi süre daha dayan dedi ebe gitti bi süre dayanmaya çalıştım olmadı tekrar çağırdılar ve sezeryan olmak istediğimi dayanamadığımı söyledimm ebe tekrar açıklığa bakmak istedi baktı ve 4.5 cm olmuşş bileee dediii beniii epidural vurmak için doğumhaneye götürdüü ayaga kalkınca agrının okadar fazla hissedilmediğini farkettimm epidural vurulurken otruyordum ve sancıları sadece inleyerek karşılayabiliyordum epidural vruldu belimden ve odaya alındım 5 dakika geçmeden sancılarım %80 gitti sadece adet sancısı gibi hafif bi ağrım vardı ebe yanımdaydı açıklığa bakalm dedi baktı ve beni beynimden vuran o sözler çıktı agzından " ooo açıklığın 9 cm olmuşşş hadi kalk doğumhaneye alacagm seni" inanamadım! Daha epidural yeni vrulmuştu ve sadece 4.5 cm idi açılmam nasıl bu kadar hızlı açılma oldu inanın anlayamadım allah yardımcım oldu galiba dua edip durdum sancılar gelirken :) bu arada ebe bana hayatımın en güzel ve özel bi anını hediye bıraktıı açılma 9 cm iken bebeğimin başı aşagıdaydı ve ona dokunmak isteyip istemediğimi bu anı bidaha yaşamayabilcegimi söyledi aramızda kalması şartı ile:) dokunmak istesiğimi söyledim eldiven giyip dokundumm böylesi güzel bişey olamaz ! ebe ile doğumhaneye gitmek için ayaga kalkmak istedim oturunca çok feci bi baskı agrı hissettimm büyük abdestim gelmiş gibiydi hemen ayaga kalkıp gitcekken yataha yığılddıımm ayaklarımm tutmuyorduu epiduralden dolayı eşim doğumhaneye götürüp çatala yatırdı hala o baskı hissi geliyordu doktorum hala gelmemişti ama bebeğim baya inmişti strese girip kalbi yavaşladı ebeler panik halde doktoru arayıp duruyordu o anki korkumu anlatacak kelime yok ebe doktor gelene kadar ıkınmamı söyledi ıkınıyordum nefes al derin derim dediğinde nefes alıyordum ama bebeğimin kalp hızı düşüyordu oksijen bağladılar doktor geldi hemen ıkınmam gerektiğini söyledi ıkınıyordum ama olmuyorduu ebe üstüme elleriyle çıktı ve bastrıp duruyorduu kızım gelmiyordu kalbi yavaşlamaya devam ediyrdu doktor hemen kesi attı eliyle çekip çıkardı bebeğimi kafasından sonrasında balık gibi kaydıgını hissettim sonrasında bedenim rahatladı ama bebeğime bişe olup olmadıgını sorup duruyordum ağlamıyordu sonra doktorum korkma bak kızın iyi dedi rahatladım 4 dikişim varmış ama daha fazla oldugunu düşünyorum çünkü ebeyle konusurken içerde yırtık oldugunu söyledi yinede çok şükür sağlıkla kurtulduk ikimizde rabbimin yardımıyla çoo uzun süre çekmeden kavuştum kızıma epidural bi nimetmiş onu anladım :) fazla uzun oldu ama böyle hikayemiz darısı bekleyn herkesr olsun

Tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün

Gozunaydin canm Allahim anali babali buyutmeni nasip etsin cok mesakkatli bi dogum sureci atlatmissin ama bebegini saglikla kucagina almissin cok sukur
Darisi bizlerin basina insallah

Gözün aydın canım. Allah bağışlasın. Darısı başımıza olsun inşallah :)

Ay inşallah cnm düşüp tekrar çıktığı için kafama takıldı inşallah düşer.. evet ya gün geçtikçe değişiyor bakıyor sık sık artık :) maşallah onlara bizim kontrolümüz bugündü dr un oyuncağını takip etti felan nasıl mutlu oldum (anne olmadan önce biri bana bu yüzden sevindiğini söylese gülerdim ).. kilo alımıniyi drumuz öyle diyor 3630 olmuş bugün bnm tontik kızım.. seninki nasıl kilosu genel durumu felan ?

Maşallah çok güzel bi dogum olmuş Allah analı babalı büyütsün sağlıklı bol sütlü günleriniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…