2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
ruzigarr kilosu/6/ ogun sayisindan hesaplayabilirsin kac cc almasi gerektigini . Benimkiler 3000 kilo 60 cc flan veriyorum 2 saatte bir ama benimkilerde bence doymuyor. Bu hafta doktora soracagim bakalim. Ne diyecek bakalim
Ayyy 60la hayatta doymaz demin 100 icti. Peki ictikten sonra agliyor mu? Susuyorsa doyuyr bence. Bizimkinin mide kapasitesi buyuk bence anasi gibi istahli:))

Ben denedim ama dogru cikmadi:) 1 ay beklemek cok uzun insan merak ediyor. Eve tarti mi alsam dedim hata esim guluyor bi o eksikti diye :)

Tarti grami bence tam hesaplayamaz. Kaka sayisi bi sure sonra azalacak zaten. Kizim 40. Gununde gunde 1e dusurmistu kakasini. Hem de 6kez fln yaparken birden dusmustu.

Ayyy 60la hayatta doymaz demin 100 icti. Peki ictikten sonra agliyor mu? Susuyorsa doyuyr bence. Bizimkinin mide kapasitesi buyuk bence anasi gibi istahli:))
Bir kizim agliyor . Zaten bir saat sonra basliyorlar aglamaya 2 saati zor dolduruyoruz. Doktorumuz birden kilo alamalari iyi degil dedi ama doymuyorlar yani bence :) persembe olsada dojtora gitsek

Bir kizim agliyor . Zaten bir saat sonra basliyorlar aglamaya 2 saati zor dolduruyoruz. Doktorumuz birden kilo alamalari iyi degil dedi ama doymuyorlar yani bence :) persembe olsada dojtora gitsek
Canim aglamalari genellikle acliktan oluyor. Doyunca aglamiyorlar pek. Eger gaz sancilari yoksa.

Kızlar bi bakın.. Kızımın altını ne zaman acsam kakasını yapıyo oyleki bugun bacaklarımı kaldırdım poposunu sılecekken yuzume kollarıma fıskırttı azonce yıne aynısını yaptı ben altını temızlerken bacaklarını baya kaldırıyorum kalca cıkıklıgı yapıyomus sız nasıl temızlıyosunuzki kendımı sucluyorum

Sislik yoktu bir aydir birkac gunde ortaya cikinca panikledim. Normal oyleyse,40.gunde muayeneye cagirdi zaten doktorum. O da ayni seyleri soyleyecek muhtemelen

Ben yinede seni yanlış yönlendirmek istemem. O şişliğin orda falan ağrım yok benim. Hatta kesi yerim çok çabuk iyileşti. Sadece karnımın içinin uyuşukluk ve acı hissi bitmedi gitti. Sen şayet ekstra bir rahatsızlık hissediyorsan danış doktoruna.

Canim aglamalari genellikle acliktan oluyor. Doyunca aglamiyorlar pek. Eger gaz sancilari yoksa.
benimkiler giyinirken, alt degistirirkende agliyor ben hamileligimde cok agladim kusmaktan cocuklarda benim gibi herseye agliyor nu acaba
Ben biraz artirsam cc yi acaba sorun olmaz herhalde. Anne memesinden icse nerden bilecektik ne kadar ictigini dimi

Sen arttir iciyorsa sorun yok. Dr bana ne kadar istiyorsa o kadar ver demisti. Benim sagdigim sut ya korkuyorum yakinda yetistiremiycem. Hayir zayif da yani kilu dogmadi. Bu istah nerden:))

Benim oglan da yapiyo her yeri batirmisligi var. Bezini degistirkrken temiz bezden 3ntane fln kirletmisligimiz var tam takiyorum biraz daha yapiyo ahah:)
Evet cok kaldirma ayaklarini. Daha vok belinden tutup kaldirmaya calis zor ama daha cok minikler.

Aynı bızde 3 tane degısıyoruz basedemıyorumda asırı hareketlı mecbur dıklıyorum bılmıyodum tabı kalcasına zarar gelebılecegini insallah bıse olmamıstır ya

Ben denedim ama dogru cikmadi:) 1 ay beklemek cok uzun insan merak ediyor. Eve tarti mi alsam dedim hata esim guluyor bi o eksikti diye :)
Aynen tam cikmiyormus sonucta hassas degiller ortalama biseyler iste avuntu :)
Tarti grami bence tam hesaplayamaz. Kaka sayisi bi sure sonra azalacak zaten. Kizim 40. Gununde gunde 1e dusurmistu kakasini. Hem de 6kez fln yaparken birden dusmustu.
Bizimde dustu simdi banyo yapti 2 saat oldu yatali hala uyuyo rahatladi heralde uyandırmak istemiyorum bazen uykuya daha cok ihtiyaçlari varmis bi yandanda ya sekeri duserse kilo verirse diye dusunuyorum annelik zor ama bize daha zor sanirim
Ege sehirde yaptim dogumu cnm suan kontrollerde orda devam edio ama ozrl iyi bi cocuk doktoru arayisindayiz.. sen nereye goturuyosun?
Bizde Çınarlı ya gittik bugune kadar ama oraya devam etmicem.. Bornovadaki tulay hanimi bide Alsancakta gulcan celik onerdiler bizede onlari denicem ama simdi hastane olsun istiyorum testler falan ata saglik a goturcem ins 1.ay kontrolünde
benimkide her bez acisimizda cis kaka birakiyo muhakkak canim annem benide uyardi cok kaldiriyosun diye oyle hemen olmaz icini ferah tut
Haklisin canim oyledir muhakkak ama yalnizlikta ayri guzeldir bizim gibi basi kalabalik olmaktansa.. 1 kisi olcak aslinda yaninda o da sevdigin nazinin gectigi biri baska herkes kalabalik bence.. darisi senin başına diyelim o zaman :)))

Aynı bızde 3 tane degısıyoruz basedemıyorumda asırı hareketlı mecbur dıklıyorum bılmıyodum tabı kalcasına zarar gelebılecegini insallah bıse olmamıstır ya
Bende kaldiriyorum mecburen ama.kisa surede bitirmeye çalışıyorum isimi tek basima nasil degistirebilirm baska turlu biri olsa belinden tutup kaldirsa o zaman bezini yerlestirebilirim yanimda herzaman biri olmuyorki

Bilmediğimden soruyorum da, fazla besleniyorsa da doymuyor mudur zaten?
Fazla beslendiğinde sütün bir kısmı bağırsakta sindirilmeden çıkıyormuş yeşil renk oluyormuş sindirilmeyen kısım , sindirilen kısım sarı partiküllü olanlar öyle yazıyor yani nette :)

Haklisin canim oyledir muhakkak ama yalnizlikta ayri guzeldir bizim gibi basi kalabalik olmaktansa.. 1 kisi olcak aslinda yaninda o da sevdigin nazinin gectigi biri baska herkes kalabalik bence.. darisi senin başına diyelim o zaman :)))

yok yok almayım ben o kalabalıktan annem kafiyanlızlık dediğim bildiğin tek başınaydım eşim yok o yüzden zor geldi, geçmedi..yoksa okuyunca burda korku filmi gibi geliyor, sabah akşam 30 kişi gel-git, müdahale et, emiyor mu yok bilmem ne soruları üzülüyorum inan sizin adınıza

Ben varim :) 100 gram farkla cikti bebegin kilosu:) ben de dr sarilik dusmeye basladi dedigu gunden itibaren zorla 2 saatte bir kaldırmiyorum kendisi zaten 3 saati gecirmiyor çoğunlukla onun kalkmasini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…