2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ciddi misin 90 nım die 95 almıştım.zaten 1 tane aldım dopumdan sonra bi tane daha aldırırım.ya da kaç tane lazım olar
Benimki gibi emerken pislik yapıp ağzında biriktirdiği sütleri fışkırtıp durursa yetişmez inan standardı ne bilmiyorum

Yok beklemedeyiz 41 e kadar bekleriz dedi her gece doğruryorum sanıyorum gaz sancısı çıkıyo çok heycanlanıp korkuyorum
benim de iğne batması şeklinde sancılarım var kasıklarımda ve kasılmalar ama doğum sancısı belden gelir yazıyordu takvim bilgisinde..sağlıkla gelsinler inşallah ama ben de bi tuhaflaştım duygusal manada

Kızlar kafayı yemek üzereyim 14 günlük bebeğe 2 saatte bir 60 cc anne sütü yetmez mi kv ikide bir bu çocuk aranıyor aç bu çocuk diyip duruyor cildiracam
Devamını kabul etmiyorsa gayet de toktur. Dinleme etrafı ben ilk hafta kendimi yedim bu laflar yüzünden sütüm azalıyordu. Ne zaman kulağımı tıkadım o zaman düzeldi. Bebeğin zaten sürekli bi emme refleksi var, acıkınca ağlıyor ne emzik ne başka şey kabul ediyor zaten.

Kızlar nasılsınız :/
Ben lohusa bunalımına girdim sanırım aşırı şekilde içim sıkılıyor aglayasim geliyor ben ilk beş gün annemde kaldım sonra evime geçtim annem iki günde bir gelip yemek yapıyor ama ben kötüyüm kızlar çok aşırı sıkılıyorum böyle olanınız var mı

Ya belden gelir diyorlar ama ben öyle belli bir bel ağrısı hissedemedim ne doğum anı ne öncesi. Benim sancı kasıklarda kaldı yani..

Bende aynı annem baya kaldı ıki gunde bi gelıyo ama evde içim patlıyo dıyorum neden boyleyim yalnz kalınca ve aksam ozellikle esım dahi olsa içime sıkıntı gırıyo

Ya belden gelir diyorlar ama ben öyle belli bir bel ağrısı hissedemedim ne doğum anı ne öncesi. Benim sancı kasıklarda kaldı yani..
Bu arada nasıl gittin peki Auralee hastaneye? Sancı sıklığını falan takip mi ettin? Naptın?

Biz de bebek tartisi var her banyo oncesi tartiyoruz :) minik dogduklari icin gr alsalar evde bayram havasi

kızlarrr bebeğiyle tek kalan varmı ? annem dün gitti deli gibi ağladım bugünde bebeğim gaz sancsı çekerken altını değiştirmemem izin vermiyor diye kızfım oma bebeğime bakamayacagımı düşünüyorum üstünü bile değiştiremiyorum sizler nasıl üstesinden heliyorsunuz lohusa depresyonu vurdu galiba beni ;(

Bende aynı annem baya kaldı ıki gunde bi gelıyo ama evde içim patlıyo dıyorum neden boyleyim yalnz kalınca ve aksam ozellikle esım dahi olsa içime sıkıntı gırıyo

Aynen bende öyleyim ne kadar devam edecek bu durum acaba

Ben bir haftadır tekim arada annem yemek yapmaya geliyor onun haricinde hep yalnızım gaz sancısından ağladığı zaman bende ağlıyorum onunla birlikte :'( onun haricinde pek zorlanmiyorum ona bakmakta ama içimde sıkıntı var işte

Rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.

@svart
Aynen bende öyleyim ne kadar devam edecek bu durum acaba
Bunu ne sen sor ne ben söyleyeyim herşeye ağlıyorum. Esim issten geliyor boynuna sarilip agliyorum çocuk altına yapıyor ona bile. Üstelik emmiyor da lohusaligi dibine kadar yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…