- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.341
Evet ya sanki kendimi orda göremiyorum çok garip geliyorbenim de iğne batması şeklinde sancılarım var kasıklarımda ve kasılmalar ama doğum sancısı belden gelir yazıyordu takvim bilgisinde..sağlıkla gelsinler inşallah ama ben de bi tuhaflaştım duygusal manada
Reflüsü olabilir canım reflü yastığı var onlardan alın isterseniz , sanırım bu durum erkek bebeklerde daha sık görülüyormuş bende genelde basit önlemler yaradığından başka napılabilir bilmiyorum ben genelde her emzirme sonrası hemen gazını çıkarıyorum o zaman kolay çıkıyor bağırsaklara inerse işler sarpa sarıyor çünkü.Senin bebeğindeki kolik dedikleri sanırım ama genelde 3-4 aydan sonra geçiyor diyorlar.Bu arada sarılığınız nasıl oldu takip edemedim ben azalmıştır inşallah.Cok nadir cuk cuk yapiyor. O zaman gazlanir demisti dokyorum. Gazini cok guzel cikariyor. Hem alttan hem ustten ama hala karni gurulduyor ve ayaklarini cekiyor. Bugun bebek masaji yaptim karnina bayagi bir cikardi simdi durum yinr ayni. Bir de gazdan sanirim cok kusuyor moralim bozuluyor. Gecen aksam emdikten sonra 6 7 kez kustu. Simdi de gazini cikarirken 3 kere kustu . Ustumden icime bile akti. Doktor da hafif fiskirir gibi demisti. Umarim reflu degildir,sadece gazdandir
Cani m benim kızımda oldu.2 sindese vardi.dra götürdük. Masaj yapın dedi .goz kanalları tıkanmış.damla verdi ama fazlakullanmadım.hergun masaj yapıyorum ve çapagi pamukla aliyorum
Bana da ped dediler ben de depend var dedim olur dediler kullandım evde kullan istersen canım ben evde de devam ediyorum iç çamaşırına çıktı çıkmadı derdi olmuyor lohusalıkta aldın madem boşa gitmesinBirini emiyor, yetmiyor.diğerine geçiyorum.bi sonraki emzirmede son bıraktığım memeden başlıyorum.
bilmiyorum ki.hasta bezi bağladılar hastanede.onu alınca ped bağlayın dediler.depent dedim, yok dediler.kullanmadım bende...
tek gözünde vardı, önemsemedim.diğerinde de oluştu.göz çeşmesinden burnuna doğru 20 defa masaj yaptım.bi de tobraset mi ne göz damlası kullandım günde 3 defa.geçti.anne sütü iyi gelir dediler, pamuğ sıkıp temizliyordum ama ilaçsız geçmedi.
Benim 4. Gun basladi tek gozde. Dr sutunle sil kaynamis suyla temizle dedi. 10 gun sonra hala gecmedi ve dr damlaya basladi. Bide goz burun arasindaki ince nooktaya masaj yap dedi. Damladan sonra duzeldibizim anca. Ama normalmis olurmus
Çok sağolun biraz rahatladım sık görülüyor demek ki Göz doktoruna mı götürdünüz kızlar çocukcu da anlar mı? Masaj nasıl bir masaj ben de çapakları temizliyorum ama tekrar tekrar oluyor kanal tıkalı sanırım evet tek gözde varY yesilagac44 bizde 5 gun damla kullandiknoyle gecti.
@svart
Bunu ne sen sor ne ben söyleyeyim herşeye ağlıyorum. Esim issten geliyor boynuna sarilip agliyorum çocuk altına yapıyor ona bile. Üstelik emmiyor da lohusaligi dibine kadar yaşıyorum
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKizlar Allah izin verirse yarin sabah dogumum var benim icin dua edebilirseniz cok sevinirim Allahim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
@Ask3333 cnm senin icinde hersey yolunda gider insallah sorunsuz bir dogum sureci geciririz
Kanala girmese bile asagi iniyordur.İyi geceler bayanlar, bana bir şeyler oluyor.. Yürümeye başladığım an idrara sıkışıyorum ve Bebek çok hareketli şu an. Kalçama da kramp giriyor. Sebebi ne ola ki? Başka ağrım ve sızım yok. Göbeğim hala yukarıda. Nişan ya da onun benzeri bir şey de yok. Bebek kanala mı giriyor acaba???
Bisey olmaz canim.kendini.suclama fayda etti mi.pekiKızlar oğlum bugün hiç gazını çıkaramadı ağlamaktan mosmor oldu bende kimyon çayı verdim iki kaşık sizce yanlış mı yaptım
ben varim sag tarafima girdi sadece agriİşk defa 2 kere sancı girip çıktı ama tek soluma tek tarafa girip başlayan var mııı
Kızlar bende anlamsız bi rahatlık war sanki başkası doğurcakbiri bisi sorsa olur hallederiz modundayım kendm bakarm annemn kalmasna gerek yok diorm süt olursa emzirirrz olmazsa mama weririz diorm felan aşırı rahatlk war anormal galiba bilmiorm
Bende aynen o motdayım yanlız degilim demekki bakalım 10 güne kadar görücez kısmetseKızlar bende anlamsız bi rahatlık war sanki başkası doğurcakbiri bisi sorsa olur hallederiz modundayım kendm bakarm annemn kalmasna gerek yok diorm süt olursa emzirirrz olmazsa mama weririz diorm felan aşırı rahatlk war anormal galiba bilmiorm
Cocuk doktoru cnm. Ama bu sebeple goturme istersen damlasinin adi belli eczaneden al sabah aksam iki goze de 1er damla dok. Ama 1 haftayi gecmisse basla.Reflüsü olabilir canım reflü yastığı var onlardan alın isterseniz , sanırım bu durum erkek bebeklerde daha sık görülüyormuş bende genelde basit önlemler yaradığından başka napılabilir bilmiyorum ben genelde her emzirme sonrası hemen gazını çıkarıyorum o zaman kolay çıkıyor bağırsaklara inerse işler sarpa sarıyor çünkü.Senin bebeğindeki kolik dedikleri sanırım ama genelde 3-4 aydan sonra geçiyor diyorlar.Bu arada sarılığınız nasıl oldu takip edemedim ben azalmıştır inşallah.
Bana da ped dediler ben de depend var dedim olur dediler kullandım evde kullan istersen canım ben evde de devam ediyorum iç çamaşırına çıktı çıkmadı derdi olmuyor lohusalıkta aldın madem boşa gitmesin
Çok sağolun biraz rahatladım sık görülüyor demek ki Göz doktoruna mı götürdünüz kızlar çocukcu da anlar mı? Masaj nasıl bir masaj ben de çapakları temizliyorum ama tekrar tekrar oluyor kanal tıkalı sanırım evet tek gözde var
Böyle doktorlarada şaşiriyorum dogrusu neyin genisligiyle bu.benim doktorum 32.haftadan beri haftada bir gel dedi.38.haftaya girincede 4 günde bir gel dedi.ayrica bir ücrette almiyor normal 1 aylik veriyorum ama her hafta gidiyorumBilmiyorumbu arkadaşımın doktoru idi,ne zaman müsait olursa ama kendi doktorum 29 mart a gün vermişti..haftaya gitmeyi düşünüyorum ona da beklemeyip. Son aya girmişim,kadın 1 ay sonrasına gün verdi,hala hayretler içindeyim. Allah kurtarsın hepimizi
Aynen tam cikmiyormus sonucta hassas degiller ortalama biseyler iste avuntu :)
Bizimde dustu simdi banyo yapti 2 saat oldu yatali hala uyuyo rahatladi heralde uyandırmak istemiyorum bazen uykuya daha cok ihtiyaçlari varmis bi yandanda ya sekeri duserse kilo verirse diye dusunuyorum annelik zor ama bize daha zor sanirim
Bizde Çınarlı ya gittik bugune kadar ama oraya devam etmicem.. Bornovadaki tulay hanimi bide Alsancakta gulcan celik onerdiler bizede onlari denicem ama simdi hastane olsun istiyorum testler falan ata saglik a goturcem ins 1.ay kontrolünde
benimkide her bez acisimizda cis kaka birakiyo muhakkak canim annem benide uyardi cok kaldiriyosun diye oyle hemen olmaz icini ferah tut
Haklisin canim oyledir muhakkak ama yalnizlikta ayri guzeldir bizim gibi basi kalabalik olmaktansa.. 1 kisi olcak aslinda yaninda o da sevdigin nazinin gectigi biri baska herkes kalabalik bence.. darisi senin başına diyelim o zaman :)))
Ben 37. Haftada boyattim doktorum izin verdi yapacaksan dogurmadan ve dibine degdirmeden boya dedi. Yalniz benim şöyle bir avantajim var kendi sac rengim kumsal bende dibinden 3 parmak birakip sari ombre yaptirdim doğal oldu hemde en az 6 ay boyatmama gerek kalmadi ombre oluncaGunaydın kızlar bısey sorcam lohusayken sac boyanırmı? Bide kuafore gıtmek istıyorum hem boya hemde kesım için kendımı bıraz mutlu hıssedeyım diyede bebegım aglarsa kafadan en az ıkı saat tutacak onu kuafore getıremem koku olur nasıl olcak bılmıyorum 9 ay boyamadım cok bunaldım boyatmak istıyorumda nasıl yapsam
Sen yapacagim dersen yaparsın canim bn annemler burdayken bile gece gic kalkmayin diyodum alışmak icin asla giydiremem biyerini kirarim derken kendi bebegin olunca yapabildigini anladim.. onun muhtac oldugu hersey sende var sendn bskasi susturamaz suankızlarrr bebeğiyle tek kalan varmı ? annem dün gitti deli gibi ağladım bugünde bebeğim gaz sancsı çekerken altını değiştirmemem izin vermiyor diye kızfım omabebeğime bakamayacagımı düşünüyorum üstünü bile değiştiremiyorum sizler nasıl üstesinden heliyorsunuz lohusa depresyonu vurdu galiba beni ;(
Ahh bnde oyleyim herseye sinirlenme ve aglayablme potansiyelm var 40 ckinca geciyormusElimden geldiğince kendimi sıkmamaya çalışıyorum ama yok içimden devamlı ağlamak geliyor
Yanlis olmasn tulay kavakli mydi neydi. Hastanelerle bagini hic bilmiyorum canm gidersen bnada yaz yorumunuTulay hnm demissin soyadi ne cnm? Bizde yakin oldun ve bi hastaneyle baglantili bi dr olsun istioruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?