2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Reflüsü olabilir canım reflü yastığı var onlardan alın isterseniz , sanırım bu durum erkek bebeklerde daha sık görülüyormuş bende genelde basit önlemler yaradığından başka napılabilir bilmiyorum ben genelde her emzirme sonrası hemen gazını çıkarıyorum o zaman kolay çıkıyor bağırsaklara inerse işler sarpa sarıyor çünkü.Senin bebeğindeki kolik dedikleri sanırım ama genelde 3-4 aydan sonra geçiyor diyorlar.Bu arada sarılığınız nasıl oldu takip edemedim ben azalmıştır inşallah.
Cani m benim kızımda oldu.2 sindese vardi.dra götürdük. Masaj yapın dedi .goz kanalları tıkanmış.damla verdi ama fazlakullanmadım.hergun masaj yapıyorum ve çapagi pamukla aliyorum

Bana da ped dediler ben de depend var dedim olur dediler kullandım evde kullan istersen canım ben evde de devam ediyorum iç çamaşırına çıktı çıkmadı derdi olmuyor lohusalıkta aldın madem boşa gitmesin
Benim 4. Gun basladi tek gozde. Dr sutunle sil kaynamis suyla temizle dedi. 10 gun sonra hala gecmedi ve dr damlaya basladi. Bide goz burun arasindaki ince nooktaya masaj yap dedi. Damladan sonra duzeldibizim anca. Ama normalmis olurmus

Y yesilagac44 bizde 5 gun damla kullandiknoyle gecti.
Çok sağolun biraz rahatladım sık görülüyor demek ki Göz doktoruna mı götürdünüz kızlar çocukcu da anlar mı? Masaj nasıl bir masaj ben de çapakları temizliyorum ama tekrar tekrar oluyor kanal tıkalı sanırım evet tek gözde var

@svart

Bunu ne sen sor ne ben söyleyeyim herşeye ağlıyorum. Esim issten geliyor boynuna sarilip agliyorum çocuk altına yapıyor ona bile. Üstelik emmiyor da lohusaligi dibine kadar yaşıyorum

Elimden geldiğince kendimi sıkmamaya çalışıyorum ama yok içimden devamlı ağlamak geliyor

Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Kızlar oğlum bugün hiç gazını çıkaramadı ağlamaktan mosmor oldu bende kimyon çayı verdim iki kaşık sizce yanlış mı yaptım

İyi geceler bayanlar, bana bir şeyler oluyor.. Yürümeye başladığım an idrara sıkışıyorum ve Bebek çok hareketli şu an. Kalçama da kramp giriyor. Sebebi ne ola ki? Başka ağrım ve sızım yok. Göbeğim hala yukarıda. Nişan ya da onun benzeri bir şey de yok. Bebek kanala mı giriyor acaba???

Kanala girmese bile asagi iniyordur.

Bende aynen o motdayım yanlız degilim demekki bakalım 10 güne kadar görücez kısmetse

Cocuk doktoru cnm. Ama bu sebeple goturme istersen damlasinin adi belli eczaneden al sabah aksam iki goze de 1er damla dok. Ama 1 haftayi gecmisse basla.

Böyle doktorlarada şaşiriyorum dogrusu neyin genisligiyle bu.benim doktorum 32.haftadan beri haftada bir gel dedi.38.haftaya girincede 4 günde bir gel dedi.ayrica bir ücrette almiyor normal 1 aylik veriyorum ama her hafta gidiyorum

Tulay hnm demissin soyadi ne cnm? Bizde yakin oldun ve bi hastaneyle baglantili bi dr olsun istioruz..

Ben 37. Haftada boyattim doktorum izin verdi yapacaksan dogurmadan ve dibine degdirmeden boya dedi. Yalniz benim şöyle bir avantajim var kendi sac rengim kumsal bende dibinden 3 parmak birakip sari ombre yaptirdim doğal oldu hemde en az 6 ay boyatmama gerek kalmadi ombre olunca

Sen yapacagim dersen yaparsın canim bn annemler burdayken bile gece gic kalkmayin diyodum alışmak icin asla giydiremem biyerini kirarim derken kendi bebegin olunca yapabildigini anladim.. onun muhtac oldugu hersey sende var sendn bskasi susturamaz suan
Elimden geldiğince kendimi sıkmamaya çalışıyorum ama yok içimden devamlı ağlamak geliyor
Ahh bnde oyleyim herseye sinirlenme ve aglayablme potansiyelm var 40 ckinca geciyormus
Tulay hnm demissin soyadi ne cnm? Bizde yakin oldun ve bi hastaneyle baglantili bi dr olsun istioruz..
Yanlis olmasn tulay kavakli mydi neydi. Hastanelerle bagini hic bilmiyorum canm gidersen bnada yaz yorumunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…