2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar bsey sorcm adet günüm bir gün gectgnde test yaptrdm kanda hamilelik cikmadi bir hafta oluyor adet olamadm hamile olablr mym szce erken mi test yaptrdim
Adetlerin düzensizse geç döllenme oldugu icin henüz cikmayabilir.yani hamile olabilirsin ama düzenliyse adet olacagin gün bile cikarda kanda.

O rahatlık bende de var canım ,annemler çok kalsın istemiyrm bebegimle baş başa kalmak daha cazip geliyor sanki , eşim gülüyor ben öyle deyince bakamazsin gibilerinden bakalım nolacak :)

Amin canım Allah yardımcımız olsun birkaç saat sonra bebeklerimizi kucaklayacaz inşallah kolay gelsin ikimize de

Kızlar oğlum bugün hiç gazını çıkaramadı ağlamaktan mosmor oldu bende kimyon çayı verdim iki kaşık sizce yanlış mı yaptım
Kimyonu sen iceceksin cnm ya bebege verildigini hic duymadim. Bebek icin rezene var eczanede. Sen doktora danismadan verme bence. Gaz sancisi zor. Tatli elma yagi al aktardan ayaklarina masaj yap sicak tutuyo bide rahat gaz cikartiyormus

Gunaydinlarr:)
Bir kakali bezle gozumu acip davul gibi olmus kafamla sut sagarken still teanin tadini ciikariyorum. Ohh gel keyfim:)
Ters psikoloji yapayim da bari belki ise yarar:)
Kesn yarar canım :) olsun kuzunla geçen her dk güzeleir kakalıda olsa :)

Yalanci agriya benziyo. Kalcana giren agri gobegine vurursa ve duzenli araliklarla bu olursa gercek sanci. Cok siddetli olmasini bekleme benim cokk hafif adet agrisi gibi basladi.

Gunaydinlarr:)
Bir kakali bezle gozumu acip davul gibi olmus kafamla sut sagarken still teanin tadini ciikariyorum. Ohh gel keyfim:)
Ters psikoloji yapayim da bari belki ise yarar:)
Haha ayni durumdayiz ben yine gaz çıkarmayi beceremedim bir de bebek cin gbii mik mik ediuor

Yalanci agriya benziyo. Kalcana giren agri gobegine vurursa ve duzenli araliklarla bu olursa gercek sanci. Cok siddetli olmasini bekleme benim cokk hafif adet agrisi gibi basladi.
Cevaplar için teşekkür ederim. Dün akşam misafirlikteydim çayı çok kaçırdım galiba...Sabaha kadar tuvalette oturdum, şimdi rahatım. Göbeğim hala yukarıda. Bu hafta da Doğum zor görünüyor..

Ben varım annem iki günde bi geliyor yanima. Kv görümcem her gün ara aralıklarda geliyor. Geri kalan zamanımı tekim ama çok rahatım ohh kızımı korkuyom opuyom mis gibi.. ha bu arada üstünü değiştirirken çok zorlandim ya eşimle beraber değiştirdiğimiz oldu o heyecan yapıyor haha bende ne yapacagini şaşırmışim. Ama başardım

Sutunu arttirmak isteyen varsa emdikten sonra sagsin. Cok ise yariyo.
Benimki hic emmiyo 3 saatte bir sagiyorum ya tamamen bosalttigm icin tekrar doluyor. Oradan anladim ben de.
Bende sütümü tamamen boşaldığında oh rahatliyorum çünkü ağir geliyor ya. Bide meme ucum yara olmasa ne iyi olcak ya of mecburum emzirmeye.. meme kanseri olursun dediler onu emmeseniz diye tek memeyle emzirirken tek memede kalırsın öteki gider onu da emzir dediler mecburum çok canım yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…