2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canım ilk oğlumda aynı hisse bende katılmıştım ama uzun sürmeden topladım kendimi sonuçta Her zaman olmucaklar anneni izle ve sakin bise kilde sende dene inan bikac kereden sonra çok rahat giydirceksin biyerde başlamalısın sanada tabi bunun için önayak olmaları gerekiyor izin vermezsen sen nası alışcan inan daha çok sahipleneceksin bilmiyorlar senden daha itinalı kimse bakamaz

Kızlar oğlum bugün hiç gazını çıkaramadı ağlamaktan mosmor oldu bende kimyon çayı verdim iki kaşık sizce yanlış mı yaptım
Canım emziriyorsan sen iç bence ona da gider bebekler için satılan markalardan verdin daha çok küçükler bilinen markaları gösterdikleri ölçüde ver bence kendinde iç rezene kimyon çayı falan

Bende aynı annem baya kaldı ıki gunde bi gelıyo ama evde içim patlıyo dıyorum neden boyleyim yalnz kalınca ve aksam ozellikle esım dahi olsa içime sıkıntı gırıyo
Aslında kendi bakmak daha iyi kimseden yardım felan beklemezsin.bakacaksin nasıl yapıyorlar diye.
Annem benim göğsünü tuta tuta bebeğimi emzirmeye çalışıyordu anne yapma etme desem yapar dinlemez toruna çok düşkün. Kv sadece güzelce öğretir bu kere sapkasini yeni çıkardın hava alsın diye sürekli sapkalı ya tak diyo bende yeni çıkardım hava alsın dedim sevmiyo hep gözünü önüne geliyor gelince bi bağırıyor şunu düzetin diye hep göz önünde torunlarının başında. Valla en iyisi kendin bakmak onların işi gücü torun sevmek

Dene bakalım canım benim de bir göğüs ucum büyük biri küçük büyüğü güzel tutuyor küçükte cebelleşiyoruz zorlanıyor ben öyle denedim güzel tuttu
Benimde aynı bende silikonla veriyom sonra onu çıkarıp çıplak tene temas ettiriyom

Kızlar bebeklerinizin beslenmesi bitince omzunuza alın dik şekilde bakın bakalım bacaklarını çekiyor mu karnına doğru çekiyorsa gaz var demektir gaz henüz midedeyken bağırsaklara inmeden çıkarın yukarı sıvazlayıp vurarak bacakları serbest bırakana rahatça uzatana kadar gazı var demektir ayaklarını çekmeye iki büklüm olmaya devam eder bacakları rahatlayana kadar yatırmayın o gazı çıkarın bağırsaklara indikten sonra çıkarmak daha zor ve sancılı oluyor kıvranıp ağlıyorlar , gaz çıkarmaya alışıyorsunuz bi süre sonra çok rahatça yapar oluyorsunuz doğru pozisyonu bulup

Kızlar koca 9 ayda karnım catlamadı gıc catlak yok ama goguslerim Lohusalıkta catladı kırmızı kırmızı cok moralım bozuk ya napabılırımki

Canım oyle oluncada ıctıgını hemen kusuyo omzuma denedimde ne bıleyım

Kızlar oğlum bugün hiç gazını çıkaramadı ağlamaktan mosmor oldu bende kimyon çayı verdim iki kaşık sizce yanlış mı yaptım

ben de oğluma vermiştim kimyon. tulbent ten suyunu süzüp verirdim.hicbirsey de olmadı ve gazını da alırdı. her emzirdikten sonra gazını mutlaka alın. o "gark" sesi en sevdiğim şarkı olmuştu :))

Canım oyle oluncada ıctıgını hemen kusuyo omzuma denedimde ne bıleyım
Canım kustuğu fazla olandır zaten ya da tutuşta problem olabilir omuza dik olacak şekilde kafası hafif omza yaslanacak şekilde tutuş iyi oluyor belki midesi çok yukarda kalıyosa da kusabilir ama gazı çıkartmak önemli sonrasında uykudan kıvranarak uyanıp ağlıyorlar

Gunaydin Kızlar benim poncik tam bezini açarken kakasi ustume fırladı üst baş kaka oldu degistirdim bole yaşayan varmı
Bizimki de öyle dr a götürdüğümüzde dr un avucuna yaptı kakasını Çişini de havaya yapıyor altını açınca resmen yüzü ve kulağı hep çiş oldu

Evet canim bebeklerimiz normal dogum pozisyonundaydi aslinda. Ama normal dogum yapsaydik belki biz iyi olmayabiilirdik. Benim kanamam cok fazlaydi spekulumu sokunca bile patladi muhtemelen normal dogumda kan kaybindan cekindi doktorum. Ben seni boyleyken normal dogurtamam dedi. Insanin icinde hep bir ama kaliyor. Doktorumuza guvenmekten baska sansimiz yok ne yazik ki...

Gidince soracagim canim,tesekkur ederim

Aldik canim 2 gun once yastikta yatiyor. Sariligimiz 13.7ye kadar dustu. Bugun yine olculecek haber veririm bir de ilk ay asi gunumuz bugun :)

Doğumdan sonra da decavit ve ferrum içmeye devam ettiniz mi kızlar?? Aile hekimindeki hemşire bana 3 ay daha içeceksin dedi doğru mu??

Gunaydinlarr:)
Bir kakali bezle gozumu acip davul gibi olmus kafamla sut sagarken still teanin tadini ciikariyorum. Ohh gel keyfim:)
Ters psikoloji yapayim da bari belki ise yarar:)
cok uyukluyorum ben de . Ilk zamanlar boyle degildim. Uykuya hasret kaldik 4 saat uyusak toplamda tamam yetti diyoruz esimle. Gazli bebisler kulubu kuracagim ben de Ay hamileyken cok da guzel uyuyormusuz

Günaydın annişler.. Akşamdan beri vajinamın kemikleri agrıyo sağ ve soldaki adım atamıyorum gece okdr agrıdı ki gündüz gidicem dedim şimdi geceki kdr degil. Sancım yok anlamadm açılmamı oluyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…