2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Cocuk drina götürdüm Cani m.burun kenarından goz pinarina doğdu tek parmağınla aşağıdan yukarı ov Cani m 10 kez yap sonrasında ıslak pamukla sık gozlerini

Kizlar benim oglan 2 saatte bi 80cc iciyor. 17 gunluk bugun. Cok diilmi ya. Bazen 2 saat dolmuyo. Arada versem icecek. Habire kaka dolduruyo zaten. Sizinkiler kac cc iciyo? Benimki emmediginden hesap yapabiliyorum
merhaba ben haziranda 2. kez anne olacağım inş yazdıklarını okuyunca tebessüm ettim oğlum 3 yaşında sadece anne sütü aldı hemde ne anne sütü çok gazlı bir bebekti sürekli emmek istiyordu bende her emmek istediğinde verdim çok yoruldum ama hiç pişman değilim şöyle düşün her yarım saatte bir 45 dk boyunca emen bir çocuktu biliyosundur zaten anne sütünün fazla kilo yapmıyor kilolu olma ihtimali sıfır ben 2 yaşına kadar emzirdim hemde dolu dolu gece bile 10 kere kalkardı hiç mama vermedim şükürler olsun çok güzel sütümde vardı oğlumda hakkını verdi hani o yüzden benim oğlum ne kadar emmiştir acaba diye düşündüm de tahmin bile edemiyorum

benim bir haftadır ağrıyor. Bugün de adet sancısının aynısı rahmim sökülür gibi sancım vardı çok inanmıştım doğuruyorum diye ama geçti...

Bu arada nasıl gittin peki Auralee hastaneye? Sancı sıklığını falan takip mi ettin? Naptın?
Ben son 2 gündür ishaldim. Kasılmalarım da zaten çoktu öncesinde ama bu kez baya sık kasılmaya başladım 5 dkda birmiş eşim tutmuş, ben ihtimal vermediğimden tutmamıştım. O sırada büyük tuvaletim var gibi oluyordu ama gitmeme rağmen yapamadım. Yalancı kasılmada ılık duş geçirirmiş girdim duşa geçmedi. Doktoru aradık dedik yaklaşık 1 saattir böyle. Kobuşurken de nefes nefeseydim zaten, sonrasında doktor da dedi sesinden belliydi diye. Duşa bi girdin mi dedi girdim dedim geçmedi. Takip et 1 saate geçmezse ara dedi, yarım saat sonra doktor aradı ne durumdasın diye, aynı deyince hastaneye geç ebe bi baksın geliyorum dedi. Eşyalarımızı topladık gittik. 6-7 cm açıklık çıktı hemen yatışımı yaptılar, 3 saat sonra da yavruş kucağımdaydı :)

Ahahahhh desene bizimkiler oburix:)
Ben ictigine yanmiyorum da korkuyorum aslinda bi sure sonra ya sut yetismezse diye:)

34beden bir de benim son zamanlar kasılmalarda karnım şişe şişe patlayacak gibi oluyordu, aşağoya baskı oluyordu açtırır gibi. Onu daha net hissettim gerçeğinde, bir de büyük tuvaletim var gibi olması en belirgin farklılıktı.

Auralee canım çok sağol ben de anneme güveniyordum ama o yanımda olacak ne de olsa diye ama beklentimin tersi çıktı..burdaki sağlık sistemi de malum bi de yalnızım. Söylediklerin çok faydalı bilgiler,inşallah en kolay,en hayırlı,en sağlıklı şekilde ben de hooop yavrumu kucağıma alır,buraya yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…