2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ben de dün sordum kasıkmamı gece takip et haber ver dedi.şimdi de mesaj atmış gece nasıl geçti diye.bayılıyorum ya canımm doktorummmm

Bence su bi mucize ve kayısı hoşafı ... Ben nerdeyse 4 lt içiyorum rezene ve ısırgan da içiyorum ... Humanadan memnun musun
Valla ise yariyo tabiki benim mucize olarak baktigim sey tamamen stressiz olmak sute etki ediyor ve uyku. Bebeğimle beraber uyudugum zaman goguslerim dolu dolu oluyo
Bu çaydan ben de aldım.doğum öncesinde içmeye başlamış mıydın?? Ve çaya bal şeker gibi tatlandırıcı katıyor musun gerek oluyor mu
Yok canim dogumdan snra basladim hic gerek yok zaten cok tatli tadi

Kızlar sağlık ocağından damla verdiler mi emzirme öncesi mi veriyorsunuz

gözün aydınnnn analı babalı büyüsün :))

doktordan geldik dinleniyoruz cnm buda aynı şeyi söyledi sezeryan dedi akşam eşimle konuşup karar vericez hangi hastanede olucağıma.

Bebeğin ve senin için en hayırlısı ne olacaksa öyle olsun inş. Dualarım seninle

Canım oyle oluncada ıctıgını hemen kusuyo omzuma denedimde ne bıleyım
Emzirdikten sora hemen alma biraz düşün bakinsin sora sırtına masaj yap nasıl gaz çıkarıyor:) maşallah.. bide şunu belirteyim gece altını alma. Üşüyor çocuk ben bu kaç gündür altını almiyom gece sıcacık uyuyor emziriyom her iki saatte bir.. sabah altını değiştiriyom oh maşallah.

Bebeğin ve senin için en hayırlısı ne olacaksa öyle olsun inş. Dualarım seninle
çok sağol canım nasip böyleymiş bebek iyi olsun da gerisi önemli değil. Doktor çok istersen fitille bi normal dener öyle sezeryana alırız içinde kalmasın dedi ben daha karar vermedim. Ama sezeryan olacağı belli.

Doğumdan ne kadar sonra göğüsleriniz böyle tam dolu dolu olmuştu kızlar? Yani sertlikten mi anlıyoruz onu da:) benim evet sıktığımda süt var, ama henüz o kadar sert değiller mesela.

Cumayı sayma 3 gün kaldı )) bnm karnım acayip sekillere girio taş gibi oluo cnm acıo yumurta gni siwriltio bazen
Ayy az kaldı. İnan kv yüzünden huzursuz geçio son zamanlarım , bebişte aynı ben gibi huzursuz oldu tabi. Bu arada acaip sancım oldu dün geçti, bgn bişi yok. Kv ne derse beğenirsin "tarlada doğuran nasıl doğuruyo" "şimdikiler abartıyor " , ölürmüsün öldürür müsün

cok uyukluyorum ben de . Ilk zamanlar boyle degildim. Uykuya hasret kaldik 4 saat uyusak toplamda tamam yetti diyoruz esimle. Gazli bebisler kulubu kuracagim ben de Ay hamileyken cok da guzel uyuyormusuz
Valla ben çok uyudum iyiki de uyumusum valla diyom 32 de ayrıldım güzelce dinlendim öyle girdim doğuma.. şimdi de uykuya hasret kaldım. İki saatte bi kalk çocuğu emzir tekrar yatır gece böle geçiyor. Babası mı o beni dürtüyo kalk diye bişey yaptığı yok adamın ise gidiyor oda uykusuz.. akşam olunca bebeği babasına bırakıyom sevsin ben oh kafa dinleniyom heheh emzirme alt değiştirme işi bana duser

Hakkında hayırlısı olsun eltimin oğlu da 38 haftada olmasına rağmen 2 kiloydu Dr bu yüzden sezeryan dedi kendini itemez kanalda sıkışır demişti iyike sezeryan. Olmuş çünkü bebek çok küçüktü

Demek ki aynı zihniyet bütün kvlerde var benimki de 15 dikiş almış im eskiden Dr mu vardı ne abartiyon biz köyde doğum yapardık hemen iş yapardık sende kalk iş yap iyileşir oturarak iyilesmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…