2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Demek ki aynı zihniyet bütün kvlerde var benimki de 15 dikiş almış im eskiden Dr mu vardı ne abartiyon biz köyde doğum yapardık hemen iş yapardık sende kalk iş yap iyileşir oturarak iyilesmez

Demek ki aynı zihniyet bütün kvlerde var benimki de 15 dikiş almış im eskiden Dr mu vardı ne abartiyon biz köyde doğum yapardık hemen iş yapardık sende kalk iş yap iyileşir oturarak iyilesmez

Ya varya enteresanlar ben ama bir patlarsamkimse düzeltemez eşimin hatrına susuyorum. Cuma günü o da doğurcak :))))) resmen sidik yarıştırıyoe. Eşim aşkım diye seslenince o cevap veriyor düşün yani :))) tövbe tövbeeee

Doğumdan ne kadar sonra göğüsleriniz böyle tam dolu dolu olmuştu kızlar? Yani sertlikten mi anlıyoruz onu da:) benim evet sıktığımda süt var, ama henüz o kadar sert değiller mesela.
Doğumdan üç gün sonra sarı süt geliyor ağıl sütü yani. Sora 6. Gününde beyaz süt gelmeye başladı o zaman süt doluyor. Çok şükür şu an 18.gundeyiz.

Eski kafalı işte. Modern kaynana olsalardı köyde yetiştirmiş kaynana modeli iyice abartiyor. Heee de geç.. yada kaynana başında durmasını en iyisi

Yok artık hahahhaha Allah yardımcınız olsun Kaynanalar hep öyle benimki 68 yasında yürümeye konuşmaya hali yok geldiğinde beni kışkırtmak için neeeeee varsa hepsini yapıyo doğumdada kalmaya gelecekti bakım isteyen kadın ben kabul etmedim eşime dedim sakınnn

Of aynisi valla benimkiyle gecen eşim bana koltukta öpücük attı dönüp oğluna yapitirdis benim sancim 2 gün cektim yeminle benle oturup sancı çekiyordu :) 16 gündür benimle yatıyor kayınvalide güya ben uyuyorum çocuğa uyanmam die hanfendi sabaha kadar horlaya horlaya uyuyor neyse eşim dün geldi kızımı kucağına alıp yanımda uzandi a annesi küfür ede ede git diyor esimde bırakmıyon odamıza gecek bende burada yaticam o zaman. Diyor :)

Ben aldım kucağıma Kuzeyimi darısı bütün bekleyenlerin başına arkadaşlar iyi geçti doğumum ikimiz de sağlıklıyız:)
Güzel ömrü olsun inşallah, gözün aydın :)
Rica ederim canım, herkeste bir olmaz belki ama en azından aklında bulunsun. Ritmikse ve geçmiyorsa kesin sancıdır ona dikkat et sen, inşallah 1 avazda olur :)
Ben de dün sordum kasıkmamı gece takip et haber ver dedi.şimdi de mesaj atmış gece nasıl geçti diye.bayılıyorum ya canımm doktorummmm
Yaa özledim vallahi :)) çok düşünceli sen üstelemesen o kesin soruyor
Doğumdan ne kadar sonra göğüsleriniz böyle tam dolu dolu olmuştu kızlar? Yani sertlikten mi anlıyoruz onu da:) benim evet sıktığımda süt var, ama henüz o kadar sert değiller mesela.
Uzun süre süt kalırsa sertleşiyor yoksa sert değil ama 4 gün bittikten sonra benim öyle dolmaya başladı. Ne kadar çok boşaltırsan o kadar çabuk çoğalmaya başlarmış.

Sağol canımm.
Benim çentik olmasa 2 buçuk kilo iyi normal doğum için. Ama oksijensiz kalma ihtimalinden dolayı sezeryan canım.

En güzelini yapmışsın o halinle bi de ona mı bakıcan Allah aşkına ya. Geneli böyle bunların demekki, bizimki hem beni kışkırtmaya hem de oğlunu bana kışkırtmaya çalışıo bi süre daha kalsa kesin başarır. Gelmesinler yaaa valla ne gerek var. Hele lohusayken hiiiç çekilmez hiiiiççççç

İnşAllah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun kucaklarımızı boş bırakmasın
Nasılsın canim aklın sende @-marion- da bi de dr ne dedi bebek nasıl benim bebek böyle olduğu için kimse normal doğum önermiyor sezeryan diyor hayirlisi olsun var mı kilo alma falan

Katılıyorum lohusayken uzak olsunlar aman aman en güzeli yanlızlık. Eşime istedikleri kızları filan anlatıyor o yaşlı haliyle fitnelik peşinde oda en sevdiği gelini benim bide diğerlerinin halini düşün

Ya valla 65 yasında ama çok tuhaf nie bilmiyorum bana karşı tek değil başkalarına karşı da boyle gıcık en kötü huyu cabuk küsüyor mesela şöyle bi ornek verim çamaşır makinesini aciyorum bakıyorum sürati asık
Eski kafalı işte. Modern kaynana olsalardı köyde yetiştirmiş kaynana modeli iyice abartiyor. Heee de geç.. yada kaynana başında durmasını en iyisi
diyorum noldu ben bu evde insan değilim sen bana sormadin elbisen varmı DİE sonra kızlarını arayıp oğlum beni kapıya atar kızım yakında. Ananiza bisi olsa hic şaşırmayın vs vs bunun gibi tuhaf tuhaf şeyler yani deli olmamam elde değil

Bide. Benim bi kayınpeder var aslında o beni sever değerini bilir ama onunda çok tuhaf huyları var size hayat hikayemi anlat anlat bitmez kızlar ben gariban çekiyorum:)

sonunda eşinin bu şekilde yanaşmasına çok sevindim. Sen ne yaparsan yap seni o kaynanadan koruyup kollayacak olan eşin çünkü. Demekki o da birşeyler görmeye başladı. Sen aranı eşinle iyi tut hep, sevgi gösterilernde bulun kayınvaliden de daha çok çatlasın. Bu ne çirkinlik ya gelmişsin 70 yaşına daha neyi paylaşamıyosun. Acayip sinir oluyorum senin kv nin yaptıklarını duyunca güya akraban olacak. Akraban olmasa daha neler yapacaktı allah bilir. Umarım en kısa zamanda ayırırsınız evlernizi ve çocukların eşinle mutlu mesut yaşarsınız. Benim annem de 20 yıl birlikte yaşadı babaannemle haliyle biz de... babam annemin kıymetini ancak annesi vefaat ettiğinde anladı şimdi babam da annemin babasına bakıyor evlernde. mutlaka mükafatını alacaksın çektiklernin.

Bide. Benim bi kayınpeder var aslında o beni sever değerini bilir ama onunda çok tuhaf huyları var size hayat hikayemi anlat anlat bitmez kızlar ben gariban çekiyorum:)

İnanmıyorummm aynısı, banada eski sevgililerini anlatıyor. Tanıştırmış eşim sevgilileriyle onları anlatıyır hızını alamadı kaynımlarınkini de anlattı sonra eşime diyince ben demişşkii "acikcay sordu ben de anlattım" tövbe yarabbiiimm :)))) bi de seni sevmese napardı acaba? haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…