- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.461
Tövbe yarabbiiimmm yaaaa, tam fitne fesat gitsin ya yolla olmuyo mu? Ben Allahın izniyle bi doğurayım yollucam ondan gelecek hayırda kalsın. Hamile hamile hizmet bekleyen biri , hiç psikolojimi bozamıcam bi de eşimle papaz olcaz. Bunlar insanı boşattırır yeminle!Ya valla 65 yasında ama çok tuhaf nie bilmiyorum bana karşı tek değil başkalarına karşı da boyle gıcık en kötü huyu cabuk küsüyor mesela şöyle bi ornek verim çamaşır makinesini aciyorum bakıyorum sürati asık
diyorum noldu ben bu evde insan değilim sen bana sormadin elbisen varmı DİE sonra kızlarını arayıp oğlum beni kapıya atar kızım yakında. Ananiza bisi olsa hic şaşırmayın vs vs bunun gibi tuhaf tuhaf şeyler yani deli olmamam elde değil
Valla canım Allah yardımcın olsun. Benim kp çok iyiydi rahmetli hep eşine kızardı. İyiler çok yaşamaz derler ya aynen öyle. Nurlar içinde yatsınBide. Benim bi kayınpeder var aslında o beni sever değerini bilir ama onunda çok tuhaf huyları var size hayat hikayemi anlat anlat bitmez kızlar ben gariban çekiyorum:)
çok sağol canım nasip böyleymiş bebek iyi olsun da gerisi önemli değil. Doktor çok istersen fitille bi normal dener öyle sezeryana alırız içinde kalmasın dedi ben daha karar vermedim. Ama sezeryan olacağı belli.
Amin canım çok sağol evet benim kayinvalide kendi ben evlendim geldim bana ben oğlumu paylasamam dedi o zaman küçük olduğum için ve kendim de sessiz bi yapıya sahip olduğum için cevab veremedim eşim doğumdan sonra beni iyi anladı bana çocuklara bak kendine bak arayıp soruyor aksam yine öyle annesinin yanında bana sen çok iyi bi anne ve eşsin diyor yaz olsun gezer dolasiriz biraz rahatlarsin gbi şeyler diyor ki 4 senelik evliliğmde esimle hic gezmeye cikmamisimsonunda eşinin bu şekilde yanaşmasına çok sevindim. Sen ne yaparsan yap seni o kaynanadan koruyup kollayacak olan eşin çünkü. Demekki o da birşeyler görmeye başladı. Sen aranı eşinle iyi tut hep, sevgi gösterilernde bulun kayınvaliden de daha çok çatlasın. Bu ne çirkinlik ya gelmişsin 70 yaşına daha neyi paylaşamıyosun. Acayip sinir oluyorum senin kv nin yaptıklarını duyunca güya akraban olacak. Akraban olmasa daha neler yapacaktı allah bilir. Umarım en kısa zamanda ayırırsınız evlernizi ve çocukların eşinle mutlu mesut yaşarsınız. Benim annem de 20 yıl birlikte yaşadı babaannemle haliyle biz de... babam annemin kıymetini ancak annesi vefaat ettiğinde anladı şimdi babam da annemin babasına bakıyor evlernde. mutlaka mükafatını alacaksın çektiklernin.
Bende bıraktım napim sütüm azalmasında sagip veriyorum emme saatinden hemen önceSon uc ayimi iskenceye ceviren o agrilar:)
Naptin emme isini deniyor musun? Ben denemiyom kafam rahat
Cocuk doktoru cnm. Ama bu sebeple goturme istersen damlasinin adi belli eczaneden al sabah aksam iki goze de 1er damla dok. Ama 1 haftayi gecmisse basla.
Sağolun kızlar rahatladım biraz , ben de pamuk ve suyla siliyorum şimdilik bugün daha iyi gibi biraz masaj da yaptım dediğin şekilde inşallh işe yararCocuk drina götürdüm Cani m.burun kenarından goz pinarina doğdu tek parmağınla aşağıdan yukarı ov Cani m 10 kez yap sonrasında ıslak pamukla sık gozlerini
Benim 3. Gün gece birden doluluk hissettim genelde 3ten sonra oluyor bir de bebek ne kadar çok emerse o kadar çok dolu oluyorDoğumdan ne kadar sonra göğüsleriniz böyle tam dolu dolu olmuştu kızlar? Yani sertlikten mi anlıyoruz onu da:) benim evet sıktığımda süt var, ama henüz o kadar sert değiller mesela.
yok canım aynı kilo almıyor uzamıyor kafası büyümüyor hep aynı. doktor sezeryan dedi çok istersen bi fitil veririz deneriz normali olmadı sezeryana alırız akşam kesin karar vericez eşimlede konuşup.Nasılsın canim aklın sende @-marion- da bi de dr ne dedi bebek nasıl benim bebek böyle olduğu için kimse normal doğum önermiyor sezeryan diyor hayirlisi olsun var mı kilo alma falan
Ah canım yaAmin canım çok sağol evet benim kayinvalide kendi ben evlendim geldim bana ben oğlumu paylasamam dedi o zaman küçük olduğum için ve kendim de sessiz bi yapıya sahip olduğum için cevab veremedim eşim doğumdan sonra beni iyi anladı bana çocuklara bak kendine bak arayıp soruyor aksam yine öyle annesinin yanında bana sen çok iyi bi anne ve eşsin diyor yaz olsun gezer dolasiriz biraz rahatlarsin gbi şeyler diyor ki 4 senelik evliliğmde esimle hic gezmeye cikmamisimumarım herşey daha iyi olur aslında eşim biraz savunsa beni evde böle şeyler olmaz da ne bilim iste dua etmekten başka bisi gelmiyor elimden
benimki de anlatıyordu hatta keşke oğlum bosansa onu alırım kadın da evli 3 çocuğu var nasıl alacaksaİnanmıyorummm aynısı, banada eski sevgililerini anlatıyor. Tanıştırmış eşim sevgilileriyle onları anlatıyır hızını alamadı kaynımlarınkini de anlattı sonra eşime diyince ben demişşkii "acikcay sordu ben de anlattım" tövbe yarabbiiimm :)))) bi de seni sevmese napardı acaba?haha
Yuhhhhbenimki de anlatıyordu hatta keşke oğlum bosansa onu alırım kadın da evli 3 çocuğu var nasıl alacaksa
Ah canım yaAllahtan benim eşim şuan için henüz gazlanmadı beni koruyor da bi süre daha bu kv bizde kalsa kesin beynini işler. Allah iyilerle karşılaştırsın
O kaynana sana ne çektiriyor eminim ki kızı da aynı çekiyordur. Bu dünya etme bulma dünyasıdır. Oğulları anaları düşkün olur. Genelde evine alır karısına umursamaz anam ne derse o der. Karısı hep ikinci plandadır. Hep bile oluyor Genelde. Altlı ustluyum ama yinede o yönden rahatimYa valla 65 yasında ama çok tuhaf nie bilmiyorum bana karşı tek değil başkalarına karşı da boyle gıcık en kötü huyu cabuk küsüyor mesela şöyle bi ornek verim çamaşır makinesini aciyorum bakıyorum sürati asık
diyorum noldu ben bu evde insan değilim sen bana sormadin elbisen varmı DİE sonra kızlarını arayıp oğlum beni kapıya atar kızım yakında. Ananiza bisi olsa hic şaşırmayın vs vs bunun gibi tuhaf tuhaf şeyler yani deli olmamam elde değil
Yuhhhhterbiyesiz kadın! Ettiği lafa bak sen bişi demedin mi????
Aman benimki kendi kv sini kötülüyorr, kendinin farkı var sanki. Bizler inşallah iyi örnek kv olucaz.Amin canım benim ya valla bende kaynana olucam ama büyük konusmiyim asla böle n yapmam of bide benim çarşamba günü daha doğumdan yeni çıktığım halle benimle kavga eden gorumcem eşi ile gelicektartışmanın sebebi ise kocası ogluma isim koyacakmis bende dedim ki annenle konuş annen tamam derse koyar ben kimim ki benim istediğim ismi koymuyor dedim kadın açtı ağzını yumdu gözünü saydirdi bana sonra teli kapattı hangi yüzle geliyorsa
O kaynana sana ne çektiriyor eminim ki kızı da aynı çekiyordur. Bu dünya etme bulma dünyasıdır. Oğulları anaları düşkün olur. Genelde evine alır karısına umursamaz anam ne derse o der. Karısı hep ikinci plandadır. Hep bile oluyor Genelde. Altlı ustluyum ama yinede o yönden rahatim
Kim koycakmis ismi sen doğurdun onu da sen koy.. kimse ismine karışmasın çok çektin 9ay boyunca onlara kolay mi sandi allahim yaAmin canım benim ya valla bende kaynana olucam ama büyük konusmiyim asla böle n yapmam of bide benim çarşamba günü daha doğumdan yeni çıktığım halle benimle kavga eden gorumcem eşi ile gelicektartışmanın sebebi ise kocası ogluma isim koyacakmis bende dedim ki annenle konuş annen tamam derse koyar ben kimim ki benim istediğim ismi koymuyor dedim kadın açtı ağzını yumdu gözünü saydirdi bana sonra teli kapattı hangi yüzle geliyorsa
Aman benimki kendi kv sini kötülüyorr, kendinin farkı var sanki. Bizler inşallah iyi örnek kv olucaz.
Ayyy senin görümcende fenaymış. Nereye düştün sen öyle canımAllah sabır versin. İsim olayına da sinir oluyom kendileri doğursun o zmn.
Tahmin bile edemiyorumİnanmıyorummm aynısı, banada eski sevgililerini anlatıyor. Tanıştırmış eşim sevgilileriyle onları anlatıyır hızını alamadı kaynımlarınkini de anlattı sonra eşime diyince ben demişşkii "acikcay sordu ben de anlattım" tövbe yarabbiiimm :)))) bi de seni sevmese napardı acaba?haha
evet fitil olanı heraldeFitil dedikleri Sünni sanci mi oluyor?
Aman benimki kendi kv sini kötülüyorr, kendinin farkı var sanki. Bizler inşallah iyi örnek kv olucaz.
Ayyy senin görümcende fenaymış. Nereye düştün sen öyle canımAllah sabır versin. İsim olayına da sinir oluyom kendileri doğursun o zmn.
Ee sana çektirdiler ise o gorumcende ne çekmiştir. Bilemezsin ki etme bulma dünyası. Sende bosanma geçmedi mı eşinle aran. Evet bütün karılar ikinci planda.. benim eşim annesini kraliçe bile yaptı ama kaynanam kotu olmasa da bileEvet bitane kızının hayati çok kotu kaç defa eşim boşanması için getirdi ama çocukları var diye götürdü kaynanam sürekli gidip kavga ediyor ama ne bilim ben allaha havale ettim çünkü dermanim kalmadıevet ben hep ikinci plandayim hatta ne ikincisi benim evde hic bi şekilde lafım geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?