2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Benim de anlattı ama hiç biri benim kadar olmamış beni daha çok sevdi kaynanam zaten beni kendi buldu oğluna:) yani beğenerek isteyerek aldi:) eşime kaç kız göstermişler beğenmemiş beni görünce bu tamam demiş

Yağmurdan kaçarken dokuya tutuldim babamın zulmünden kaçtım boyle aileye düştüm arkamda adam gbi babam olsaydı ben hic bunları cekermiydim

Ah canım ya Diyecek bir şey bulamıyorum

Tahmin bile edemiyorum . Benim evimde oturup diğer eltimi neden oğlu boşamıyormuş diye hüngür hüngür ağladı 2 tane ufak çocuğu var eltimin beynimden vurulmuştum
evet fitil olanı heralde
Ne kdr vicdansızmış ya , aman sende dikkat et. Şimdi sever, 2 gün sonra seni de sevmez. Belli olmaz sağı solu bunların.

Yok babam eve bakmadığı için küçük kardeşlerim olduğu için okulumu bıraktım çalıştım gerçi babam maasimi da yiyordu sonra amcamlar sürekli fatma güzel kaçar yok bilmem sevgilisi olur deyip banamo doldurdular eşim o zaman istemeye geldi babama verdi yani kimse bana bisi sormadi 16 yasında sozlendim 17 de evlenip anne oldum

Kaçarak mı evlendin sen?

sen eşinle aranı hep iyi tut canım, güzel şeyler söylediğinde bunları hiç yapmayacak olsa bile yapmış ya da yapacakmış kadar sevin sen de onu onure et. zaten yapar da eşin seni mutlu görmek için.annem, babaannemin bütün çabalarına rağmen babamla arasını hiç bozmadı. sabır gerçekten büyük yetenek. ben olsam sabredemezdim ama mükafatı da büyük işte sabredenin.eşin yıllar geçtikçe daha da iyi anlayacak seni. her insan farklı şekilde sınanıyor işte senin de sınavın kayınvalidenmiş canım

Şu an kaç yaşındasın çok genç yaşta evlenmişsin ya.

Kaç yaşındasın canım?

Doğumdan üç gün sonra sarı süt geliyor ağıl sütü yani. Sora 6. Gününde beyaz süt gelmeye başladı o zaman süt doluyor. Çok şükür şu an 18.gundeyiz.

Benim ilk gün o sarı sütüm gelmeye başladı, bugün doğduğu günü de sayarsak 4.gün, yavaş yavaş beyaza dönüyor ama çok öyle doluluk hissedemiyorum sanki ay bilemedim ne zormuş

Sağmıyorum ki ben, pompam yok çünkü hani tam boşalıyor mu bilemiyorum açıkçası. Bugün doğduğu günü sayarsak 4.gün hani çok sert değil. 2 saatte bir emiyor ondan mı ki bilemedim.

Ay inşaallah o doluluğu ben de hissederim yani dolu mu bilemiyorum. Süt var evet ama yeteri kadar dolumu ayırt edemiyorum. Sarı kakaya başladık çok şükür ama bilememek zormuş.

Canım benim 1 haftada anca dolu olup sütum gelmeye başladı seninde gelir bol bol tahin helvası ye su iç

Bak kaka yapabiliyorsa doyuyordur yada kusma varsa oda doyuyor bu daha memeye almıyorsa oda doyuyor demektir..
Doymadim nasıl anlarsın ağlıyorsa sürekli meme arıyorsa doymuyor demek. Sen yinede emzir pes etme emzirdikce geliyor süt. İki saatte bi emzirmek çok doğru bende öyle yapıyom. Uykusuz bakinmasi emzirmesi derken iki saat gidiyor zaten tota00

Sağmıyorum ki ben, pompam yok çünkü hani tam boşalıyor mu bilemiyorum açıkçası. Bugün doğduğu günü sayarsak 4.gün hani çok sert değil. 2 saatte bir emiyor ondan mı ki bilemedim
Manuel pompalardan alsan aslında işine yarar. Çünkü bebek tam boşaltamıyor genelde. Sütü tetikleyen en önemli şey bebeğin emmesi sonra da boşaltılmasıymış ki daha ihtiyaç var diyip daha fazla üretilsin.

Ayyy ben şok :) yüz wermeyn şu kv lere :) walla benmki iyi ondan heralde cok şaşırıorm allah yardmcnz olsun benm iyi geçio sükür ama kasılmalar ara ara sancılar oluo cok az kaldı artk alanları daraldı iyice napsn kuzular benimde annem geldi bgn yemek yaptı iş yaptı ben dinlenme modu :)

Maşallah de canım nazar değmesin geneli fena çünkü. Cumaya da bişi kalmadı ayyy

Heh senin başın rahatmış :)))
Ah canım ya Diyecek bir şey bulamıyorum

Ne kdr vicdansızmış ya , aman sende dikkat et. Şimdi sever, 2 gün sonra seni de sevmez. Belli olmaz sağı solu bunların.
öyle inan o yüzden kabul etmedim zaten. Eşimle tadını çıkaralım bebeğin inşAllah

Nasılsın canim aklın sende 34beden da bi de dr ne dedi bebek nasıl benim bebek böyle olduğu için kimse normal doğum önermiyor sezeryan diyor hayirlisi olsun var mı kilo alma falan
canım ben başka bi doktora gidecektim iptal oldu...kendi doktorum da teeee 29 mart a randevu vermişti bu cumartesi bişeyi bahane edip gitmeyi düşünüyorum..10 gündür ne durumda bebeğim bilmiyorum, dua ediyorum sadece..senin için de hayırlısı olsun inşallah 19 una bişey kalmadı şurda, eşin de yanında artık...su gibi gelsin geçsin günler,yavrun da kucağına konsun inşallah sağlıkla

Maşallah de canım nazar değmesin geneli fena çünkü. Cumaya da bişi kalmadı ayyy
Walla bende fenaymdır çekmem yani lafımı hiç esirgemem huylarmı herkes bilir :) ama iyidir zaten karışmaz öle eşimde karıştrtmaz pek zaten şaşırark okuorm we üzülüorm ftm yldz arkdsmzada allah kolaylk wersn daha cok gençmiş ya

Ben de çekemem de eşim arada kalmasın diye işte susuyorum. Ondan sonra olaylar sarpa saracak çünkü benim kv müthiş kıvırır maşallah maşallahhh senin kv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…