2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
yok canım aynı kilo almıyor uzamıyor kafası büyümüyor hep aynı. doktor sezeryan dedi çok istersen bi fitil veririz deneriz normali olmadı sezeryana alırız akşam kesin karar vericez eşimlede konuşup.
Benim tavsiyem normal doğum için hiç zorlama bizim ki gibi bebekler normal doğum da zorlanıyorlar ama karar senin kafa çapı kilosu be zamanda kaldı benim 2800 de 38. Haftada ama kafası tabi ki 33.haftada kaldı hayirlisi olsun canim

Amin canim benimde kontrol doğumdan 2 gün önce dr o zamana verdi randevuyu

Bende bıraktım napim sütüm azalmasında sagip veriyorum emme saatinden hemen önce
Ya bisi diycem dune gore bugum sutum daha az geliyor. Acaba azaldi mi yoksa bugunluk mudur? 3 saatte bir duzenli sagiyorum hep. Simdilik yettiriyorum ama azalir mi ki?

Bide kac saatte bir kac cc veriyorsun ozsuu benimki demin 100cc devirdi vallahi bu ne ya yeyismeyecek. Bide 1 saat sonra 60cc icti aglayinca verdik.

LifeandFeel cnm 17 snde mi olcan sende

Wuhuuu kaç kişi olduk 17 sinde? LifeandFeel D Demirinannesiyim :)) var mıydı başka?
benim yüksek ihtimal yrn gibi ama belli de olmaz perşembe yada cumada olabilir babamız gelsin karar vericez :)))

seninkinin kilosu maşallah iyi benim 2600 kafa 34 lerde filan FL de 35 cnm

Kızlar KV ile ilgili paylaşımlarınızı yuh çeke çeke okudum genelde bu muameleleri annemden gördüm hep hiç destek hep köstek şeklinde oldu ama yine annemdir dedim evlendikten sonra alttan aldım hep,şimdiki KV eşimin oz annesi değil,6yasinda bırakıp gitmiş ve hep kötü davranmış oyuzden eşim benim ilk çocuğum gibi,daha doğmadan eşim oğlumu kıskanmaya basladi,keşke benim senin gibi annem olsaydı dedi zor tuttum kendimi ağlamamak için.evde sürekli seni oglumdan çok sevicem diye sözler verdiriyor bana hic kiyamiyorum ,iki çocuğu olan anneleri şimdiden anlamaya basladim

Canım benim 1 haftada anca dolu olup sütum gelmeye başladı seninde gelir bol bol tahin helvası ye su iç

Yiyorum canım, inşaallah yarar bana da.

Emziriyorum dediğin gibi 2 saatte bir. Bazen kendi uyanıyor, bazen de uyandırıyorum vallahi. Bugün yeşil kakaya döndük çok şükür, sanırım bu doyduğuna ve anne sütü yaradığına işaretmiş ona sevindim baya. Hiç kusmamız olmadı daha ama. Bakalım doyuyordur inşaallah:)

Alcam galiba canım ya, evdeyim zaten çalışmıyorum manuel de benim işimi baya görür, en azından içim rahat eder.

Nie kiralamak istiosn ki satın al bence o kdar pahalı seyler deil bi sürü marka alternatifi war
Hastane tipleri satinalmasi pahali kirasi aylik 150-200 tl. Piyasadakilere gore kisa surede daha iyi sagiyor. Ilk bir ay benim normal sagma mak sut cikarmanisti cok. Hastane tipinde bayagi fazla cikiyor ge daha kisa surede sagiyirsun

Kızlar ben de 39+0'ım ve bugün kontrolüm vardı. Bebek doğum kanalına girmemiş ve kafası büyük çıkıyor. Sizce bekleyeyim mi? Doktor 40. haftadan sonra size bırakacağım dedi ama biz kararsız kaldık eşimle. Kilosu da az değil 3.500 gram. Haftaya sezeryan mı olsam diye düşünüyorum. Sancım bile çıkmadı nst'de. Normal Doğum yapanlar bu işi nasıl yaptınız, çok imreniyorum şu an size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…