2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ben annebebek.com dan kiralamistim 1 ay simdi lansonoh kullaniyorum
Lansinoh çiftli mi canım senin de bende ondan aldım ama valf kısmına süt kaçıyor sende de var mı böyle bir sorun bir de göğüs ucumu acıtıyor sanki biraz bebeğe göre baya kızarmış oluyo çıkarınca uçlar

Merhaba kizlar bebegim bugun saat 10.30 dogdu Allahima sukurler olsunki saglikla kucagima aldim
Dogum basladiktan 5 dakika sonra bebegimi kucagima verdiler inanilmaz bir histi inanamadim bir prensesime baktim bir agladim
ameliyat sureci boyunca bebegim yanimdaki besikte zir zir agladi
Sezeryan yapacak arkadaslar hic korkmayin spinal anestezi ile bebegimi dogurdum dogum surecim o kadar rahat gecti ki anlatamam hic korkulacak bir sey yok sadece bacaginizdaki ve ayaginizdaki o uyusukluk hissi biraz kotu ama o da 2-3 saat sonra gecti.
Bizim tek sorunumuz bebegim memeyi kabul etmiyor memeyi tutmasi icin uzun bir sure cebellesiyoruz sutumde cok gelmiyor siknca 1-2 damla geliyor hemsireler yeterli diyor ama benim doymuyor gibime gidiyor
Allahim bekleyen arkadaslariminda bir an once saglikla kavusmasini nasip etsin

Bide kac saatte bir kac cc veriyorsun ozsuu benimki demin 100cc devirdi vallahi bu ne ya yeyismeyecek. Bide 1 saat sonra 60cc icti aglayinca verdik.
Bizimkiler niye doymuyo :/ ya çok içince de kusuyor ama istiyor ağlıyor çok..
Valla doktor uygunsun dedi bekledik erken geldi azıcık, kilo 3250ydi. Öyle akışına bıraktım bşrden bire oluverdi ama sezeryan diye seçenek de sunmadı doktor. Normale de şartlama ama şimdilik bir sorun yok dedi öyle de oldu.
Anladgm kadarıyla kimse doğumda zorlanmamş ama herkes emzirmeden dert yanıo doğumdan deilde emzirmeden korkmaya başladım :)
Nolur hiç takma bu durumu kafaya. Ne olduysa moralsizlikten oldu bende. Sen hem hemşireymişsin tecrüben de var akışına bırak.

Oyy gözün aydınn :)) tadını çıkar bol bol bakışın çok güzel bi şaşkınlık o :) süt için de kafana takma yavaş yavaş artıyor. İlk 2 gğn anne karnındayken stokladıkları yetiyormuş ve mide zaten bezelye kadarmış. Sen şimdi o sütle onun aşısını veriyorsun :)

Canim benimki aç heralde bilmiyorum ki 2 maksimum 2 buçuk saatte 60 cc içiyor anca o kadar çıkıyor sütüm
Ya bizimki cok iciyo uyaniksa 1 saat i gecer gecmez agliyo 80in ustune 60 daha veriyom. Hatta bazen 100 iciyo.. Devamli agliyorsa yada biberondaki bitince agliyorsa yetmiyor demektir.

Gözün aydın canım . Bol sütlü gazsız Günleriniz olsun inş

Bende lansinoh ciftli kullanıyorum sut kacmiyor hicbir yerine cok memnunum ben

Y yesilagac44 ozsuu ruzigarr
Lansinoh cift sagmali olani kullaniyorum. Evet arada sut disari kaciyor dikkatli tutmak lazim.
Hastane tipi medala da var ben almeda markayi kiralamistim. Memnun kalmistim.
Ben her agladiginda vermiyirun sakinlestirmeye calisiyorum. Doktorada sordum. Benim doktor 60 cc vereceksin aradada 75 verebilirsin kilosu ile orantili dedi 2 saatte bir. Ama benim icin el vermiyor. Bu ara daha fazla veriyorum. Doktora sordugumda birden kilo almamasi gerekiyor demisti. Fazla kilo aldirmisin dedi 1 ay kontrolumde . Kararsiz kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…