2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Biraz tedirginim ben aceleye getirmek istemiyorum sabah düzensiz kasılmaların vardı önemsemedim saat 3 civarı 25,20 dk aralıklarla geldi saat bası 5,10 dk düştü simdi dusa girdim girmeden önce 5dk aralıklarla giriyordu simdi sakin dua edin inşallah birde kasılmalarımla birlikte kasıgım da muthis bir baski vardı çatı kemiklerim de ağrıyordu bisey yok galiba simdi belimin ağrısı hic geçmiyor ama dayanılmayacak gibi değil tabi

Ya bizimki cok iciyo uyaniksa 1 saat i gecer gecmez agliyo 80in ustune 60 daha veriyom. Hatta bazen 100 iciyo.. Devamli agliyorsa yada biberondaki bitince agliyorsa yetmiyor demektir.
Bence bunu sor canım ya birazcık fazla gibi geldi bana.. senin bebis mideden mi oluşuyor yoksa

Belden ağrı vuruyor mu canim kasiklarimda doğru

Ayy doğurıyo musunn yoksa

Hadi inşallah. Allah kurtarsın

Bende lansinoh ciftli kullanıyorum sut kacmiyor hicbir yerine cok memnunum ben
Hadi ya bende şu beyaz kısım olan valfte süt oluyor acaba düzgün takamıyor muyum

Ne yaparsak kaçıyor canım ona göre dikkat edeyim bakıyorum süt var arada en önemli kısım da ora sanırım.Ben emziryorum kalanı sağıyorum dolapta biberonda biriktiriyorum ara ara veriyorum onu da henüz 5 günlüğüz memede kaç içiyor hiçbir fikrim yok.

ruzigarr canım sen emzik denesene bi de bebekler sürekli aranır zaten bu içtiklernden kustuğu oluyor mu kusuyorsa fazla demektir, kusmuyorsa hakkaten obur bir bebiş :))

Cnm tebrk edetim bnde seni metak ediodum bol dütlü günlerrr ))

gözün aydın canımm analı babalı büyüsün. Bol bol sütlenirsin 3 gün sonra anca ozamana kadar normal

Belden ağrı vuruyor mu canim kasiklarimda doğru
duştan sonra 2 kez kasilma geldi yok gelmiyor belim ağrıyor hic geçmiyor ama şancı gibi değil ağrıyor üşütmüşüm gibi birde aksonlarımda baskı geçmiyor
Ayy doğurıyo musunn yoksa
keske yhaa doğrusu doktorum ayrım yok ama olsun ziyaretimize gelir ozaman dua edin bana

Dogum sonrasi kabizlik yasayan var mi zaten vardi magnezyumla cikiyodum hamileyken ama simdi gaz yapar diye icmek istemiyorum aglicaktim artik wc de

Oglumda benim ağrı girip girip çıkmıştı 5 dk a bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…