2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Yaa ne güzel Allah analı babalı büyütsün

Oglumda benim ağrı girip girip çıkmıştı 5 dk a bir
benimde oğlumda 5dk aralıklar kisilana kadar gitmemistim gittiğimde 3cm açıklık vardı bir gece beklemiştim sancar düşene kadar bunda geçemeyen ağrım var gelip giden bi sanci değil geçmeyen bi ağrı 3.kasılmam oldu ama uzun sürdü duştan sonraki kasılmalarimin araliklari

Allah kolaylık versin canim işin zor. Benimki de beni 15 gün önce arafi ağlattı. O zamandan beri görüşmüyoruz. Ama doğuma gelecekmis eşime söylemiş. Nasıl yüzüme bakacak bakalim

Sağol canım Allah razı olsun. İnsan bilmeyince normal süt gelecek sandım. Pompada 2 kaşık ağız sütü görünce yok sandım.
Aynısını bende yaşadım çok şükür arttı sütüm

Bide kac saatte bir kac cc veriyorsun @ozsuu benimki demin 100cc devirdi vallahi bu ne ya yeyismeyecek. Bide 1 saat sonra 60cc icti aglayinca verdik.

Arkadaşlar ben de 2 saatte bir emziriyorum, gece 2.5 saati buluyordur. Gün içinde hangi memeyi emerse ondan kalanı sağıp diğerini hazır bekletiyorum. Uyanırsa diye.(Dr böyle tarif etti)
Ama 2 günde 50 ml süt çıkmış. Benim sütüm mü az acaba? Yada bebiş çok mu emiyor? Sağmasam mı

üstünü değiştiremiyorum çok zayıf korkuyorum ve altını açınca çook aglıyor bide günde 6 defa kaka yapıo mecbur değişmek lazm zor gelio.senin işin daha zormş 1 haftadr tek başınasın insan bi tuhaf oluyor derdini anlayamıyorm kızımın ağlayıp duruyor gazını bile çıkaramıyorum.bu arada sizin bebeğinde kakası kokuyor mu ?

pompayla çekmede yapabilirsin canım pompa çıkarıyor ucu yara falan değilse
Yara olmaya başlaycakken kurtardım pompayla 2-3kere sağdım mahvoldum sanki göğsümü ezdi sık emzirme çare bebek büyüdükçe emmesi artıyor oda işe yarıyor

Nie kiralamak istiosn ki satın al bence o kdar pahalı seyler deil bi sürü marka alternatifi war
Benim arkadaşımda doğum yaptı sütü ç
Kizlar hastane tipi sut sagma makinesi nerden kiralayabilirim?
arkadaşım doğum yaptığında sütü çok az gelmişti. Ondan dolayı hastane tipi süt sağma makinası kiraladı geçen yıldı kirası 15o tl idi yanlış hatırlamıyorsam ama piyasadakilerle arasında çok fark var normalde çok pahalı ama verdiğin o kira parasına fazlasıyla değer markası medela idi . Eğer benimde sütüm gelmezse bende kiralamayı düşünüyorum.

Kızlar bizde yrn sezeryana karar verdik babamızl. Yrn gidicez doktora yaparım derse yarın kavuşucaz oğluma inşAllah.
Can'ım hayırlısı neyse o olsun hakkında. Dualarım seninle. Bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz

Canm gaz konusunda bende çok zorlanıyorum yani o ağlıyor ben ağlıyorum çıkmayınca daha kötü oluyorum :'( evet kakası kokuyor normal sanırım canım

Bende medela elektrkli war işimi görür inşallah :)

Canm gaz konusunda bende çok zorlanıyorum yani o ağlıyor ben ağlıyorum çıkmayınca daha kötü oluyorum :'( evet kakası kokuyor normal sanırım canım
Bebek kakası cok kokar zaten :) sırf o yüzden bebek bezi çöp kowalarından aldım :) tawsiye ederim eminim cok işime yaricak bütün arkdslarm önerdi onu e bebekten almştm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…