2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bende medela elektrkli war işimi görür inşallah :)
Arkadaşım kullandı çok memnun. Mutlaka faydasını göreceksin. Benim sütüm az olursa kesinlikle bu markadan kiralicam normalde fiyatları çok pahalı:) ama verdiğin paraya da değiyor.

Satin mi aldin kiraladinmi cnm?

Bi 10 15 dk emzikle idare ediyorum sonra sutu mecbur veriyorum hic de kusmuyo ama ikiniyor mu inliyir mu ne bi sesler cikariyo onu anlamiyorum.. Anneme de onu dedim sut mu rahatsiz ediyor acaba.. Of bilmiyorum ya kontrolde detayli sorcam.

Sen emxirme sonradi sagmaya devam et sutun artacak cnm

Ben etrafimdaki butun medikalleri aradim kiralayan yok nerden kiraliycam ki yaa

Ben etrafimdaki butun medikalleri aradim kiralayan yok nerden kiraliycam ki yaa
Sende zaten elektrikli yok mu niye kiralayacan ki.. benim de az önce iki gögsümden toplam 60 cc çıktı azalıyor mu acaba diye düşünüyorum kafayı yicem emse hiç böyle düşüncelerim olmayacaktı bunalıma girdim resmen her şeye agliyorum

nerden kiralıyorsunuz bu hastane tipi pompaları kızlar? doğum yaptığınız hastanelerden mi? bende ablamdan kalan awentin tekli elektrikli pompası var ama göğüslerim hiç büyümedi hamileliğim boyunca o yüzden sütümün olup olmayacağından emin değilim belki hastane tipine ihtiyacım olabilir benim de.

Kizlar bana bir akil verin bebegim hic emmiyor surekli uyuyor uyandirmaya calisiyorum uyanmiyor ne yapabilirim ya hastalanmasindan korkuyorum sabah dogum yaptim hala kakasini yapmadi

Kizlar bana bir akil verin bebegim hic emmiyor surekli uyuyor uyandirmaya calisiyorum uyanmiyor ne yapabilirim ya hastalanmasindan korkuyorum sabah dogum yaptim hala kakasini yapmadi
Ayaklarını elle canım topuğuna vur ama uyandır mutlaka

doğru söylüyorsun neblim ağlıyo baya elim ayagım birbirine dolaşıyo altını değiştirirken :) ah keşke senin kadar cesaret sahibi olsam o zaman annemi yormazdım bi üst değiştirmek için taa buraya kadar :)

darısı basıma walla okadar inceki kollarıı elleri bişe olcak diye hiç ellemiyorm annemi çagıryorum üstü batttıgı zaman allah sevginizi daim etsin bol boll kollaşınn :)

sağol cnm yardmın için bedinde denicemde ne zaman altını açsak yaygarayı koparıyor bizimki :) elleyemiırm o yüzden :) annem agzına şekerli emzik tutturuyor siz beriyormusunuz şeker. şekerli su ?

Canım ne yap et mutlaka uyandır. Benimki topuklarını sıksak da uyanmıyordu. Islak mendille boynunu silmek ya da bezimi açmak da uyandırabilir. Sütünü mutlaka içsin ememiyor gücü yetmiyorsa sağıp ver. İlk sütü elle sağıyorlarmış az diye, internetten ona bak mesela. Kızım ememiyordu uyuyordu hep, sarılık olacaktı neredeyse çok kilo vermişti. Bunları keşke başta bilseydim ille de direk emerek alacwk diye ısrar etmeseydim keşke.

Kizlar bizim gecemiz gunduzumuz karisti valla.. bide ustune memede uyuklama var.. emiyor tam kucaklayip besigine alip yatiriorum gozler fal tasi.. internette white noise diye bebek uyku muzikleri buldum onlari dinletip uyutabildim ancak ama hala kipirdanio.. bugece yine uyku yok bana

Bizimde oyle kirki ciksin duzellir dediler artik hic uyumuyolar:)) gece cok sessiz olmak isiklari acmadan hareketvetmek lzmmis

Walla ben sbah ilk işim dr a gitmek olcak cok sık toplanıo göbek deliğim acıo nefesm kesilir gibi oluo terliyorum bunlar cokta normal gelmedi hana bi gidip görinym dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…