- 17 Ağustos 2016
- 206
- 235
- 23
- 46
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.601
Hangi ildesin ben ankaradayım medela kiraladım ilk kızımdada kiralamıştım süyüm az oluyo benim nedenseBen etrafimdaki butun medikalleri aradim kiralayan yok nerden kiraliycam ki yaa
Kızlar yatışım yapılıyor galiba bu defa gerçekten bebek gelecek artıköğlene doğru sezeryan olucam.
Dediğin toplanma ve nefesin kesilmesi bende de sık sık oluyor ama bebek hareketli o yuzdendir diye onemsemiyorum,bugün hamilelik ayınız 10 yazıyor artık bendeWalla ben sbah ilk işim dr a gitmek olcak cok sık toplanıo göbek deliğim acıo nefesm kesilir gibi oluo terliyorum bunlar cokta normal gelmedi hana bi gidip görinym dr a
Walla ben sbah ilk işim dr a gitmek olcak cok sık toplanıo göbek deliğim acıo nefesm kesilir gibi oluo terliyorum bunlar cokta normal gelmedi hana bi gidip görinym dr a
Günaydın canlar bende dün 5dk aralıklarla düşen kasılmalar yaşadım sabahtan aksama kadar surdu dus alınca geçti bugün de üşütme sancısı gibi arada sancılar oluyor aceleye getirmek istemiyorum oyuzden gitmedim geçti zaten sizi çok merak ediyorum çıkınca yazın durumlarıniziDediğin toplanma ve nefesin kesilmesi bende de sık sık oluyor ama bebek hareketli o yuzdendir diye onemsemiyorum,bugün hamilelik ayınız 10 yazıyor artık bendegit canım zaten şurada kaç günümüz kaldi bende yine dün akşamki gibi agri olursa gidicem ,haberini bekliyorum doktorun ne dicek
Hastane tipi pompalae gigsu daha guzel bosaltaiyor sutu azaltmiyormus. Moralini bozma canim ya napalim yettigi kadarSende zaten elektrikli yok mu niye kiralayacan ki.. benim de az önce iki gögsümden toplam 60 cc çıktı azalıyor mu acaba diye düşünüyorum kafayı yicem emse hiç böyle düşüncelerim olmayacaktı bunalıma girdim resmen her şeye agliyorum
Sagol canim. Neden iade ettin pekiSut sagma makinesini benim kiraladigim yer eve getiriyor.
ilk 1 ay almeda marka kiraladim. 2. Ay iade ettim evdeki elekrikliyi jullaniyorum.
Birde eve teslim ediyolar isterseniz kargoyla.
Istanbul cnm. Buraya da getirirler mi acabaHangi ildesin ben ankaradayım medela kiraladım ilk kızımdada kiralamıştım süyüm az oluyo benim nedense
ben gitmedim canım gitmicemde çünkü şuan hicbisey yok malesef artık inşallah cuma ya kaldı isimizGünaydın canlar bende dün 5dk aralıklarla düşen kasılmalar yaşadım sabahtan aksama kadar surdu dus alınca geçti bugün de üşütme sancısı gibi arada sancılar oluyor aceleye getirmek istemiyorum oyuzden gitmedim geçti zaten sizi çok merak ediyorum çıkınca yazın durumlarınizi
Allah bağışlasın canım,ne güzel çok imrendim benim oğlumda bian önce sürpriz yapsayaMerhabalar,
12 mart aksami 201:15 itibariyle defne asyamiza kavustuk biz de. Sabah 5'te tuvalete kalktiktan sonra suyumun gelmesiyle 08:30 civari hastaneye yattim. Suyum azar azar cisimi tutamiyormusum gibi araliklarla geldi bu arada. Yolda giderken kasilmalarim basladi. Butun gun kasilmalarimin siddeti artti,90lari gordum ama sanci yoktu pek. Aksam 7'de acilmam hala 1 cmdi. Hastanede de suyum gelmeye devam etti. Zaten catim da dardi ve bizim kizin henuz asagilara inmeye niyeti yoktu, spinal sezeryana alindim.
Oncesinde hic belirtim yoktu, annem teyzem yanimdaydi, onlara etrafi gezdircem diye hoplaya hoplaya carsi gezdim(belki ondandır :) ) kasilma namina hicbisey yasamamistim, kizim da nerdeyse agzimdaydi. Sadece son 2 gun agirlasmistim bayagi, hareket edemiyodum o kadar. Surpriz yapti, iyi ki de yapti. Uykusuzum, agrilar falan ama boyle mutluluk bilmedim ben. Ameliyat sirasinda esim yanimdaydi, ilk kesiyi attiklarinda aglamaya basladim artik karnimda olmicak mi diye. Sonra cikardiklarinda aglamasini duydugumda ayri agladim
Hepinize hayirli kolay dogumlar, uykusuz ama mutlu hastane gecelerinden selamlar
Gözün aydınn cnm kavuştun bebeğine analı babalı büyüsün maşAllahMerhabalar,
12 mart aksami 201:15 itibariyle defne asyamiza kavustuk biz de. Sabah 5'te tuvalete kalktiktan sonra suyumun gelmesiyle 08:30 civari hastaneye yattim. Suyum azar azar cisimi tutamiyormusum gibi araliklarla geldi bu arada. Yolda giderken kasilmalarim basladi. Butun gun kasilmalarimin siddeti artti,90lari gordum ama sanci yoktu pek. Aksam 7'de acilmam hala 1 cmdi. Hastanede de suyum gelmeye devam etti. Zaten catim da dardi ve bizim kizin henuz asagilara inmeye niyeti yoktu, spinal sezeryana alindim.
Oncesinde hic belirtim yoktu, annem teyzem yanimdaydi, onlara etrafi gezdircem diye hoplaya hoplaya carsi gezdim(belki ondandır :) ) kasilma namina hicbisey yasamamistim, kizim da nerdeyse agzimdaydi. Sadece son 2 gun agirlasmistim bayagi, hareket edemiyodum o kadar. Surpriz yapti, iyi ki de yapti. Uykusuzum, agrilar falan ama boyle mutluluk bilmedim ben. Ameliyat sirasinda esim yanimdaydi, ilk kesiyi attiklarinda aglamaya basladim artik karnimda olmicak mi diye. Sonra cikardiklarinda aglamasini duydugumda ayri agladim
Hepinize hayirli kolay dogumlar, uykusuz ama mutlu hastane gecelerinden selamlar
Canim hayırlı doğumların olsun inşallah. Sağ saglim kavuş guzunaKızlar yatışım yapılıyor galiba bu defa gerçekten bebek gelecek artıköğlene doğru sezeryan olucam.
Aynıyız artık saat bası uyanıyo emzir altını al gaz derken bi saat en az boyle artık gece aglarken duymuyorum eşim alıyo o derece yorgunum üstüne artan kalan zamanda bılgısayarda hala iş derdindeyim yoruldum bendeAllahım ne uykusuzluk. Bugun 33.gun oldu ve kafamin goturmedigini hissediyorum. 2 saatte bir uyansa yine sorun yok. Ama bez degistirme ve 20 dakikalik gaz seanslati ve uyutma cabasi derken yarimsaat ve bir saatlik periyodlarda uyumaya calisiyorum. Bacaklarim yorgunluktan agriyor ve bazen beynim kilitleniyor gibi oluyor. Ne zaman duzene girecek cok merak ediyorum. Kusmalar,bezler,ust degistirmeler,emzirmeler birbirine karisti. Gunduzleri hastaneye gitmesek daha iyi olacak.Allah tum annelere guc versin.
Hadi hayırlısı olsun canım. Heyecanla bekliyoruz:)Kızlar yatışım yapılıyor galiba bu defa gerçekten bebek gelecek artıköğlene doğru sezeryan olucam.
Ayyy harika Allah sağ salim kavuştursun.rn güzel anlarKızlar yatışım yapılıyor galiba bu defa gerçekten bebek gelecek artıköğlene doğru sezeryan olucam.
İnan sen yazdıkça benim sinir kat sayım artıyorOf aynisi valla benimkiyle gecen eşim bana koltukta öpücük attı dönüp oğluna yapitirdis benim sancim 2 gün cektim yeminle benle oturup sancı çekiyordu :) 16 gündür benimle yatıyor kayınvalide güya ben uyuyorum çocuğa uyanmam die hanfendi sabaha kadar horlaya horlaya uyuyor neyse eşim dün geldi kızımı kucağına alıp yanımda uzandi a annesi küfür ede ede git diyor esimde bırakmıyon odamıza gecek bende burada yaticam o zaman. Diyor :)
canım hakkında hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın inşKızlar bizde yrn sezeryana karar verdik babamızl. Yrn gidicez doktora yaparım derse yarın kavuşucaz oğluma inşAllah.
Allah analı babalı büyütsün.gözünüz aydın.Okudukça gözlerim doluyor.Allah ım bize de sağ sağlim kavuşturmayı nasip etsin.pazartesine az kaldıMerhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?