2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ben hic gormedim canim bir iki damla kalıyordur belki

Drla konstm birazdan kontrol olcak bakalm ne dicek yalancı kasılma oldgu belli ama o yüzeen rahatm bakalm dr ne dicek

Ilk 3 gun heyecandan gram uyumamistim. Sonra da duyuyordum doktora soyledim gecen gun. Cok normal hormonlardan dedi. Dun bir ara saatin caldigini duyuyorum o bile ninni gibi geldi bana. Allahin izniyle az biraz duzene girse ne guzel olur.Allahtan eslerimiz destekci. Yastigini yorganini alip oda degistiren esler de var. Uykusuz uykusuz derse gitti yine

Kızlar bebeğim 26 günlük yeşil kaka yaptı . şuan takipteyim . neden yeşil kaka yapıyor internette kötü kötü şeyler yazıyordu korktum . Yarin kontrolumuz var tecrübeli anneleler cevap verirseniz çok sevinirim

Üşütmekten olur diye bılıyorum canım bızımde 16 sında kontrolu bakalım yarın ne der korkma hemen ne olabılırki

Ay sorma canım aynıymısınız evet eşlerimiz saolsun ama elıne alsada bende durmak istıyo memesi kakası cozum bende oldugu için gazını cıkarıp oyalamak ve sunu bunu getr işlerini yapabılıyo anca bunada sukur ama gercekten yorucu yınede bı bakısları yeter vıtamınlerini iç canım ben hıc meyve yemedim agzım yara döktü dıkkat edıcem sonucta bızden beslenıyolar

Üşütmekten olur diye bılıyorum canım bızımde 16 sında kontrolu bakalım yarın ne der korkma hemen ne olabılırki
Ay inş üşümekten dır hemen iyileşir . bazıları mikroptan çeşitli hastalıklardan bahsetmiş sizede oldu mu bu yeşil kaka yaptımı hiç . benimde 16. sağlık ocağında aşısı var bakalim

Ay inş üşümekten dır hemen iyileşir . bazıları mikroptan çeşitli hastalıklardan bahsetmiş sizede oldu mu bu yeşil kaka yaptımı hiç . benimde 16. sağlık ocağında aşısı var bakalim
Bende sana yazacaktım sesin çıkmıyor diye. İnşallah kötü bişey değildir hemen kötüyü düşünme..emzirme ve süt durumun ne alemde

Bende sana yazacaktım sesin çıkmıyor diye. İnşallah kötü bişey değildir hemen kötüyü düşünme..emzirme ve süt durumun ne alemde
Emziremiyorum hala cnm .s.s arada bi tutuyor sılıkonu . sutumde azalma oldu biraz düzenli sagıyorum ama . İnşallah kötü bisi yoktur cnm

Ben varım esime sarmış durumdaym sıkıntıdan

Çok doyunca da yaparmış cnaım sindirilmeden çıkarmış yeşil olurmuş nete bebek kakaları yaz bak bakalım ordakilere benziyo mu yeşil kaka ile ilgili bilinenin aksine üşütme ile ilgisi olmadığı yazıyordu

Ben de tekim 2 3 gündür bi cogumuz depresyon halindeyz sıkma canını geçecek inşallah canm

Kızlar yatışım yapılıyor galiba bu defa gerçekten bebek gelecek artık öğlene doğru sezeryan olucam.
Ayy hadi güzel haberlerle gel :)
Gözün aydıın :))

Benimki de arada yesil yapiyor ams hic endiselenmemistim. cok beslendigi zaman oluyor diye okumustum.

Decavite devam ediyorum. elma muz yiyorum portakal gaz yapiyormus. helvaya da devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…