2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ay inş üşümekten dır hemen iyileşir . bazıları mikroptan çeşitli hastalıklardan bahsetmiş sizede oldu mu bu yeşil kaka yaptımı hiç . benimde 16. sağlık ocağında aşısı var bakalim
Biz aynı gun dogurduk :) bızımde 16 sında aşısı var birde aynı gun doktoruma goturcem bakalım bi genel durumuna bakılsın canım bence üşütmedir ben hastaneden cıkıp eve geldıkten bı gÜN sonra oldu sonra hep sarı geldi bence usuttu kuzu korkma hemen hem yarın kontrolde varmıs bakılır guzelce canım

Decavite devam ediyorum. elma muz yiyorum portakal gaz yapiyormus. helvaya da devam :)
Ya sormaevde portakal var elım gıtmıyo gaz yapack dıye bende tatlıya cok dustum ki hamıle kalmadan once cıkolata nedır bılmezdm helvasıdır tatlısıdır canım hep ıstıyo enerjımızı cekıyo bu bebısler :)

Cidden deli gibi cikolatali biskuvi,cikolta uhelva falan yiyorum. Dogum yaptigim gece hemsire kurabiye ye dedi. O gun bugundur gozum donmus gibi tatli yiyorum

Bissuru bisiler yazıyor hangisi doğru bilmiyorum yarın tahlil yaparlarmi ki acaba

Benimki de arada yesil yapiyor ams hic endiselenmemistim. cok beslendigi zaman oluyor diye okumustum.
İnşallah öyledircnm yarın sorcam . kontrolünde bende baktım nete yeşil kaka diye üşütme çok yeme az yeme mikrop kapmasi bissuru şey çıktı endişelendim bende

Sağol canım içimi rahatlattın bakalım inşallah normal der . bide canım ne sorcam sana bebeğin sürekli ıkınma halindemi gaz çıkıyor ama . sürekli ikiniyor . meme verıyorum alıştırmak için yavrum tutuçak tutuyor sonra bu ıkınmaktan ağzını çekiyor benimde gogus ucum küçük zor tuttutuyorum zaten . mecbur biberon veriyorum peşine . bu ıkınmalar sürekli kıpır kıpır olmasından tutturamiyorum . çoğu kişi gizli gaz vardır diyor gaz damlasına başlıcam böyle olmuyor

Ya Aynı uyuyo uyurken ıkınıyo gerılıyo gıbı aslında gaz ise aglaması lazım rahat uyuyamıyo alıyorum omzuma orda kıvrılıyo resmen sonra gazını cıkarıyorum damlası var ama vermıyorum onu kontrolde sorcam canım nedır bu diye ıh ıh bısuru ellerıyle gerılıyo sureklı

Kizlar bana bir akil verin bebegim hic emmiyor surekli uyuyor uyandirmaya calisiyorum uyanmiyor ne yapabilirim ya hastalanmasindan korkuyorum sabah dogum yaptim hala kakasini yapmadi

Bizimki de bazen öyle uyanmıyor. Topuğunu sık, kulağıyla oyna vs işe yaramadı. Altını açınca ıslak mendili dokunduğunda uyanabiliyor.

Sagol canim. Neden iade ettin peki
ben 1 aylik kiralamastim. Ilk zamanlar ev tipiler cok sut cikarmiyordu. Simdi ev tipinde sutum cikiyor. Ama daha uzun sure sagmam gerekiyor. Hasta tipi 15 dk da bayagibsut cikaroyor. Ev tipinde yarim saat sagmak gerekiyor en az.

Numarasi esimde var o gidip yerinden aldi. Ben ogrenim yazarim

Aynı dediğin gibi sürekli uykudada öyle bi düz durduğu yok rahat deil belli. kabız desem deil gaz desem çıkarıyoruz . ikinip duruyor üzülüyorum bende bazen kızarıyor . s.s yarın detaylı konuscam içim hiç rahat deil hep garip sesler çıkarıyor

Aynıyız canım aynı rahat uyuyamıyo yavrum aglasa anlıcam bakalım ne dicek doktor bende sorcam konusuruz yıne üzülüyorum bende

İnşallah öyledircnm yarın sorcam . kontrolünde bende baktım nete yeşil kaka diye üşütme çok yeme az yeme mikrop kapmasi bissuru şey çıktı endişelendim bende
Yok canim endiselenme bebek bu kaka degisimi olabilir. Doktoruna sor yine de bizleri de bilgilendir. Benim birkac kere oldu ben hic dikkate almadim cunku. Olmadi ben de danisirim doktoruma

Ih ihh diye ikinip kizariyor degil mi guzel de gaz cikariyor alttan ustten. Bizim doktor muayene etti cok gazli bir bebek dedi. Karni saga ve sola egimli zaten. Gaz cok cektiriyor ve uyutmuyor ne yazik ki :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…