2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Esela12 emzirmeyi deniyor musun bebeği ve biberon mu kullanıyorsun kaşık mi
Canım emzirmeye çalışıyorum tutuyor bazenn slkonla ilk emziriyorum ucu biraz çıkınca kahve rengi komple vermeye çalışıyorum çok zor oluyor ama bazen tuttutuyorum 1 2 dk da olsa emiyor ya böyle böyle tutturamaya çalışcam inş . biberon da veriyorum peşine napim tam emmiyor doymuyor ağlıyor bende sagdigim sütu veriyorum

Ih ihh diye ikinip kizariyor degil mi guzel de gaz cikariyor alttan ustten. Bizim doktor muayene etti cok gazli bir bebek dedi. Karni saga ve sola egimli zaten. Gaz cok cektiriyor ve uyutmuyor ne yazik ki :/
Aynı dediğin gibi bakiyorum çok gzuel çıkarıyor gaz alttan da ussttende bende çıkartıyorum ama sürekli ikiniyor kızarıyor . ıh ıh diye uyuyor yarım yamalak . dediğin gibi karnıda sağa sola eğimli ilaç kullanıyormusun cnm ben daha kullanmadım ama yazdırcam yarın

Kızlar ben dr dan cktım kızım yatay duruşa geçmiş zaten istesemde normal doğuramazmışım 1 cm acıklk olmş normal doğum hazırlıgı yapıomş wücut spinal olamayabilrmişim yatay dururken zormuş spinal genele dönme ihtimali warmş hakkımzda hayırlısı olsun suyun gelir sancn artarsa acil sezeryana alırz dedi

Genel dediğin anestezi mi canım? Günün değişti mi şimdi??

Kızlarr biraz önce wc de alt taraftan şıp şıp su aktı elimi değiverdim.akıntı olsa süt gibi oluyordu.şimdi su gibiydi.ama az oldu.şimdi takipteyim.neydi bu şimdi?? Napıyım sizce

Genel dediğin anestezi mi canım? Günün değişti mi şimdi??
Ewt canm genel anestezi olması muhtemel hale geldi spinalle zor olabilir dönmezse ki dönmesi zor dedi cuma sabah karar werirz dedi istersen yarın alalm sezeryana ama bence 17sini bekler bu bebek dedi beklicez sancılar artar suyum gelirse acil sezeryan işte istirahat modu yapmam lazmmış

Sen hangi sehirde yasiyorsun canim ben istanbuldayim. Bana numarayi yazarsan cok sevinirim

Ne fark eder acaba?belki de döner genele gerek kalmaz.zaten cumaya da az kaldı.artık dinlenirsin eksiklerin varsa tamamlarsın

Ne fark eder acaba?belki de döner genele gerek kalmaz.zaten cumaya da az kaldı.artık dinlenirsin eksiklerin varsa tamamlarsın
Biraz uğraşılıomş canm spinalde sende duydugun icin zor oluomuş o yzden genel olablr dedi hakkımzda hayırlsıı olsn sağlıkla gelsinde

sağol cnm yardmın için bedinde denicemde ne zaman altını açsak yaygarayı koparıyor bizimki :) elleyemiırm o yüzden :) annem agzına şekerli emzik tutturuyor siz beriyormusunuz şeker. şekerli su ?
Hayır vermiyorum bence vermeyin şekeri kaldırmak organa sahip değiller daha bize bile zararlı biliyosun tabi karar senin ama vercek olursanız da her zaman başvurmayın şekere derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…