2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canım başka problem yokmuş be işin sağlıkla gelişinde nası geldiğini çok dert etme kendine inşallah istediğin gibi olur ama olmasada üzülme sağlıcakla gelsin yeter annesi :)

Ewt canm perşembe günü dığum pozisyonundaydı dönmüş ama yataya baş sol tarafta toto sağ tarafta bakalm belki döner bas gelişe tekrardan ama dr zor dedi cumayı bekler imşallah :)

Kullaniyorum canimdememe gerek kalmadan doktor hemen baslayonin dedi. Onun yaninda sa ikiniyordu yavrum. Sab simplex kullaniyoruz. Gunde 3 kez 7 damla cay kasigina damlatiyorum sutle karistirip iciriyorum emzirmeden once. Bu arada kolik 3. aydan sonra falan aglama krizleroyle ortaya cikarmis. Cok kucuk olduklari icin mukemmel.emmeye ulasmalari ve daha az hava yutmalari 2. 4. ayi bulabiliyormus cunku. Insallah duzelecek o zamana kadar hepimizin ki.

Canım doğru diyorlar gaz ver bebişte benimki de yapıyor hemen omzuma dik şekilde alıyorum onu yapınca sıvazlayarak ve vurarak gazını çıkartıyorum ama illa gak çıkmasına gerek yok böyle gıh gıh diye sesler de çıkar onlar da gaz .Ayaklarını kendine çeker gazı olduğu sürece kıvrılır böyle gazlar bitince ayakları serbest bırakır uzatır dene bak nasıl geri tutacak göreceksin.güzel güzel emerken ıkınma kendini geri itme tutmak isteyip tutamama gazım var çıkar anne demek :))

Son düzenleme:
Kizlar biz daha 11 gunluguz ama gecen gun memeyi emzik niyetine kullanip beni hic uyutmayinca emzik verdim bi cirpida kapti sanirsin 40 yillik emzik tiryakisi:)) dr a sordum ver cene kaslari kuvvetlenir dedi.. ama cok da alissin istemiorum.. siz verdinizmi hic emzik?

İlla ağlamasına gerek yok canım omzuna aldığında ayaklarını kendine çekiyor poposunu dışarı çıkarıyorsa gaz var demektir

maalesef doktorumun onerisyle basladim ben de. Cani isteyince aliyor bizim ki bazen de almiyor. Doktorum seni yorar surekli aranan bir bebek dedi. Cunku bizimki verssn her an emer ama haliyle bu durum kusturuyor ve gazlandiriyor. En son gittigimde gunduzleri saatte bir isterse verme gece gunduz saatte 2 yap dedi. Oburiks bunlar

Nst şansın çıktım canım kasılmalar nekadar aralıklarla

soffty adıyla yaşasın canm sen nasılsn iyi misin biz hala gün saymaya dewam :)
Çok şükür bugün daha iyiyim ilk iki gün beni zorladı ama şimdi artık kızımla aşk yaşıyoruz sabah öyle bi içim coştuki seni içimden çıkardım ama tekrar içime sokasım var deyip deyip durdum

Sezeryan olan arkadaşlar ağrılarınız ne kadar devam etti benim dün doğumum oldu ama ağrılarım çok ne kadar sürecek merak ediyorum

Ewt canm perşembe günü dığum pozisyonundaydı dönmüş ama yataya baş sol tarafta toto sağ tarafta bakalm belki döner bas gelişe tekrardan ama dr zor dedi cumayı bekler imşallah :)
İnşallah bekler canım, gerçi artık her şey bebişlerin isteğine göre Hayırlısıyla , Sağlıkla gelsinler önemli olan o. Bende de çok toplanma oluyor ama açılma vs yok evde dinleniyorum. Cumayı bekliyoruz ama daha erken de gelirse başımız üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…