Merhabalar,
12 mart aksami 201:15 itibariyle defne asyamiza kavustuk biz de. Sabah 5'te tuvalete kalktiktan sonra suyumun gelmesiyle 08:30 civari hastaneye yattim. Suyum azar azar cisimi tutamiyormusum gibi araliklarla geldi bu arada. Yolda giderken kasilmalarim basladi. Butun gun kasilmalarimin siddeti artti,90lari gordum ama sanci yoktu pek. Aksam 7'de acilmam hala 1 cmdi. Hastanede de suyum gelmeye devam etti. Zaten catim da dardi ve bizim kizin henuz asagilara inmeye niyeti yoktu, spinal sezeryana alindim.
Oncesinde hic belirtim yoktu, annem teyzem yanimdaydi, onlara etrafi gezdircem diye hoplaya hoplaya carsi gezdim(belki ondandır :) ) kasilma namina hicbisey yasamamistim, kizim da nerdeyse agzimdaydi. Sadece son 2 gun agirlasmistim bayagi, hareket edemiyodum o kadar. Surpriz yapti, iyi ki de yapti. Uykusuzum, agrilar falan ama boyle mutluluk bilmedim ben. Ameliyat sirasinda esim yanimdaydi, ilk kesiyi attiklarinda aglamaya basladim artik karnimda olmicak mi diye. Sonra cikardiklarinda aglamasini duydugumda ayri agladim
Hepinize hayirli kolay dogumlar, uykusuz ama mutlu hastane gecelerinden selamlar