2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bebek kakası cok kokar zaten :) sırf o yüzden bebek bezi çöp kowalarından aldım :) tawsiye ederim eminim cok işime yaricak bütün arkdslarm önerdi onu e bebekten almştm :)
Ay bişey diycem gülmeyin ama ben o bebek kakasının kokusunu bile özlemişim

Ben hayatta emzik vermem diyordum. Simdi emsinler diyorum . Emzik olmasa hic sakinlesmiyorlar.

Sezeryan olan arkadaşlar ağrılarınız ne kadar devam etti benim dün doğumum oldu ama ağrılarım çok ne kadar sürecek merak ediyorum
Geçmiş olsun canım 3. Gün benim baya azalmıştı, 5. Gün daha da azdı, bir hafta geçince bebeğimi rahatça kendim emzirdim.

Maşallah ne güzel bi doğum canım sağlıkla geldi ya bu önemli bol sütlü günler

Sorma valla bizimkide 4 kilo dogdu ve kendisi uyaniyor 2 saatte bir bazen tek meme bazen iki memeyide bosaltior ama hala araniyor.. gece cok oluyor o ara veriyorum bnde yoksa bnm memeleri emzik yapio:)) ama gece agzindan dusup yuzune fln batar diye korkuyom..

Sezeryan olan arkadaşlar ağrılarınız ne kadar devam etti benim dün doğumum oldu ama ağrılarım çok ne kadar sürecek merak ediyorum
İlk 2-3 gun oturuo kalkarken aciyir dikis yeri ama inan her gun azaliyor bnm bi haftada bisey kalmamisti

acikcay sancı olması iyi bi yönden wücut doğuma hazır olmuş olur sezeryan olcagmz icin sütümüz gelir pozitif düsünelim :)

acikcay lbenm carşı piyasa karıştı biraz bakalm hayrlsı
Hiç karişmasın aklın zaten sezeryan olacaktın ha bi gün önce ha bi gün sonra ha spinal ha genel önemli olan sağlıkla bereni kucağına alman dr güven canım bide

Benımkide saatte bi istıyo memem acık hep :))emzık verdım mecbur onuda dusuruyo aglıyo of Bugun cok agladı gazı var hıc uyumadı sabahtan beri bende mahvoldum

Hiç karişmasın aklın zaten sezeryan olacaktın ha bi gün önce ha bi gün sonra ha spinal ha genel önemli olan sağlıkla bereni kucağına alman dr güven canım bide
Aynen canm zaten sezeryan olcaktm o yzden sorun yokta ne bilim sancılar baslaynca tedirgin oldm

Beni de geçen uyutmadı emzik gibi kullandı 2 dk vereyim dedim ama içim rahat etmedi, emziği emiyor boş boş yutkunuyor yavrum kıyamadım

Zaten dr da 20 gün sadece meme ver emzik biberon verme demişti. 20den sonra bakalım napacaz

Kizlar her emzirme sonrasi gaz cikartiyor musunuz ben bazen kiyamayip besigine koyuyorum buyudukce daha cok aglar oldu gazdan mi acaba bilemedim..

Ay şu lohusaligi biran önce atlatmak istiyorum resmen içim daraliyor

Ay benim dün ilk defa oldu, içime öküz oturdu resmen, durup dururken ağlamaya başladım. Annem içtiğim suyu okuyor da öyle rahatlıyorum valla.

Ay o gıh goh sesler de mi gaz? Çok sevindim bak şimdi :)) çünkü her zaman gark olmuyor

Bana hastanede ilk başta hemşire çene egzersizi yapmak için emzirmeden önce 1-2 dk tutturduydu ama daha vermedim. Hoş biz daha 5 günlüğüz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…