2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
kızlar bana da dua edin. Geçen çarşambadan beri 3 cm açıklığım var, sabahta nişan geldi ama hala sancı yok dr bugun yarın olabilir dedi ama sabahtan beri yalancı sancılardan başka bişim yok
Canım nişan nası bi görüntü pembemsi mi bildigin kanlı mı az mı cok mu bide afedersin ben hep renkli külot giyerim onların üstüne gelirse farkedermiyim acaba

Walla ben zatn doktora bebegn cok hareketli oldgnu sürekli döndüğünü sölemiştm bana inanmamıştı Sezeryan istege bağlıydı artk zorunlu oldu o da komik oldu
Ay napicaz bunlar doğunca,benimkide bi durmuyor yerinde sözde yerleri daraldiaman iki saat hareket etmese telaşa kapiliriz cuma günü gelsede isirsam onun tekme atan minnak ayaklarini

Benımkide saatte bi istıyo memem acık hep :))emzık verdım mecbur onuda dusuruyo aglıyo of Bugun cok agladı gazı var hıc uyumadı sabahtan beri bende mahvoldum
Gaz masaji yap canim bebe masaj yagiyla biraz da olsa rahatlatiyor. Internette videolar var

Canım nişan nası bi görüntü pembemsi mi bildigin kanlı mı az mı cok mu bide afedersin ben hep renkli külot giyerim onların üstüne gelirse farkedermiyim acaba
Valla benim tuvalete gittiğimde akıntıyla karışık pembemsi kanlı gibi yapıydı. Fark edersin canım panik yapma boşa. Bende bi gün önce nişan nasıl bi şey diye internette arıyodum, senin gibi anlarmıyım diye korkuodum. Gördümkü anlamıomuşsun =)

Canım benim kizimda olmuştu yeşil kaka ya usutmekten yada kulağı agridigi için eğer kakası sulu ve gun icinde çoksa mikrop kapmıştır ama 26 günlük bebek nerden kaparki mikrop

Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin geçmiş olsun canım gözünüz aydin

Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün:) hemen çıkarmaya gerek yok bence, en azından biz yapmamıştık. 2.gece yaptık anca.

Dün oğlum burnu tıkanmış diye burununa deniz suyu sıktım oğlum birden nefesi kesildi mosmor oldu 20 saniye nefes alamadı eşim çocuğu aldı bisiler yaptı kendine geldi ben o an çığlık attigim için anlamadım naptigini oğlum kendine geldi ama bu olay bide banyoda oldu o zaman dedim kaynanamin elleri büyük herhalde büyük çocuğun boğazına geldi ama o zaman böle kötü olmamıştı neyse gece Dr goturduk kan idrar röntgen temiz çıktı Dr deniz suyu nefes borusuna kacmissa ondan olabilir dedi kızlar s oğlumu yanlız birakamiyorum bi iş yaparken dk dk bakıp snra yapıyorum sürekli nefes zor alıyor gbi oluyor sizinde olduğu boyle cuma bidaha götürcem Dr

Hastane çıkışlarından daha küçük kıyafet yok dimi ya? Minyatür bir oğlum var da, her şey büyük geliyor:)

Kızlar bebeğim çok kasıyor kendini kıpkırmızı oluyor ıkınıyor ağlamıyor da tam gazdan mı kaynaklı acaba

Bende çok heycanliyim kızım 5yas olcak 4 ay sonra o da tam 40+0 da suni sancıyla doğdu şimdi normalde olduğu için bekliyoruz heycan korku hepsini yaşıyorum elimde değil doğum ve sonrası zordu ama isterim ki kendi gelsin bebeğin rabbim bizim için hangisi hayırlısı o olsun hep öyle dua ediyorum

gözün aydın life:))) sen de kavuştun yavruna ne güzel bol sütlü gazsız günlerle koyun kuyuna yatın inşallah

Ilk gunler cok sut gitmesiginden gazi olmazmis canim. Hemsire demisti. Yani bir iki pit pit yap da cok zorlama cikaricam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…