2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
tota00 canim alma daha kucuk. Bizimki de oyleydi su an yenidoganlar cuk oturuyo. Yani 15 gun sonra olmayacak alirsan. Buyuk olsun nolcakki sar penye battaniyeye gozukmuyo zaten:) prematureler cok pahali bide.

Hayırlı olsun canım. İkinizde iyi misiniz ?

canım tebrik ederim :) büyük küçük demeden gazını çıkarmayı dene bence :) fırsat buldukça yaz bize de

canım mosmor olmuyor ama o deniz suları çok geliyor çocuk tıkanıyor hemen üzerime alıp sırtını sıvazlıyorum ben de. Birkaç damla diyorlar ama çok daha fazla geliyor

İyi de bebeklere uygun olan serum fizyolojik var onu damlatıp burun aspiratörüyle çekiceksin.bilmeden kullanma bir şey.geçmiş olsun.

Hastane çıkışlarından daha küçük kıyafet yok dimi ya? Minyatür bir oğlum var da, her şey büyük geliyor:)

Prematüre giysiler var.e bebekte pahalı da değil orda o kadar.

Sezeryan olan arkadaşlar ağrılarınız ne kadar devam etti benim dün doğumum oldu ama ağrılarım çok ne kadar sürecek merak ediyorum
Daha çok erken canım ilk 3 gün yoğun ağrı oluyor 1 haftaya epey toparlıyorsun .
Kizlar her emzirme sonrasi gaz cikartiyor musunuz ben bazen kiyamayip besigine koyuyorum buyudukce daha cok aglar oldu gazdan mi acaba bilemedim..
Ben çıkartıyorum canım çıkartmadım bir kere ağlayarak uyandı kasıla kasıla ağladı en son altını açınca çıkardı gazını rahatladı ben o aşamaya gelmeden emer emmez çıkartıyorum daha kolay çıkıyor en azından.

Gaz canım evet bak omzuna yasla ayakları çeker o sesleri çıkardıktan sonra ayakları serbest bırakır ordan anlarsın gaz bitti mi bitmedi mi.
Canım kavuştun mu oğluna kaç kg doğdu usgyle aynı mıAllah analı babalı büyütsün :))
Canım çalışın çıkartmaya bizimkinde oluyodu ilk gün daha zaten anca öğrenirsin hastanedeyken gaz çıkarmayı iyi öğren hemşirelere sor yaptır :)) zaten ilk etapta hemen yapamayabilirsin.
Kızlar bebeğim çok kasıyor kendini kıpkırmızı oluyor ıkınıyor ağlamıyor da tam gazdan mı kaynaklı acaba
Evet canım ya altına yapıyodur ya gaz :)

Kizlar her emzirme sonrasi gaz cikartiyor musunuz ben bazen kiyamayip besigine koyuyorum buyudukce daha cok aglar oldu gazdan mi acaba bilemedim..
Bende bazen birakiveriyorum uykusu bolunmesin diye ama bence cikmasi lazim canim
Kızlar bebeğim çok kasıyor kendini kıpkırmızı oluyor ıkınıyor ağlamıyor da tam gazdan mı kaynaklı acaba
Aynen gazdan yapiyodur ah su gaz belasi anne babayi mahvediyor

Kizlar benim bebis yataginda uyumuyo koysam 10 dk sonra aglamaya basliyo illa benim yatakta olcak nasi alistircam bilmiyorum. Bide bugunden sonra gece gunduz kavramina alistirayim diyorum gece los isikta hic konuşmadan emzir yatir tabi yapabilirsem sizce erken mi daha?

War cnm prematüre kıyafetleri war carters a bakablirsn

Prematüre de küçük gelir ya, arası lazım bana:)

tota00 canim alma daha kucuk. Bizimki de oyleydi su an yenidoganlar cuk oturuyo. Yani 15 gun sonra olmayacak alirsan. Buyuk olsun nolcakki sar penye battaniyeye gozukmuyo zaten:) prematureler cok pahali bide.

Ay ne bileyim, ayakları içinde kayboluyor, eller dersen arayıp buluyorum :)) ama haklısın, yine de hiç yoktan 10 gün için 2 takım almam lazım ki lüzum yok o zaman. Böyle idare edelim artık:)

İyi de bebeklere uygun olan serum fizyolojik var onu damlatıp burun aspiratörüyle çekiceksin.bilmeden kullanma bir şey.geçmiş olsun.

Prematüre giysiler var.e bebekte pahalı da değil orda o kadar.

Prematüre kadar da değiliz canım, tam arası aslında ama o da yok zaten sanırım:)

Gece gündüz kavramı için bence erken değil canım dediğin gibi yaparak alıştırabilirsin bir de kaka yapmadıkça gece altını değiştirmemeye çalışıyorum o zaman da uyku modundan çıkıyor benimki :) diğer konu da çoğu bebek anne yatağında anne kokusuyla uyumaya bayılıyor senin sıcaklığını kokunu arıyordur yatağına giydiğin bir atletini koyabilirsin bende dün gece azıcık beraber yatalım diye yanıma aldım bir uyandım sabah olmuş:))

Chicconunkiler genel olarak küçük oluyor canım boyut olarak ama evet çok çabuk büyüyolar zaten benim 3 kg doğdu buna da çoğu büyük geliyo eldiven bile takmaya gerek olmuyo nerdeyse :)

Ben daha hastanede verdim şimdide ara ara veriyorum

Gözün aydın olsun hayırlı saglıklı evlat olsun inşallah. Darısı bana ve bekleyen annelere olsun :)

Ewt canm perşembe günü dığum pozisyonundaydı dönmüş ama yataya baş sol tarafta toto sağ tarafta bakalm belki döner bas gelişe tekrardan ama dr zor dedi cumayı bekler imşallah :)
Benim bebişte yan pozisyonda dr bana pazts gel demişti gitmedim. Eğer baş aşağı dönmezse sezeryen tarihi vericem dedi. Ben gitmedim perşembe ya da cuma günü ne kadar beklicem belki döner diye. Benimde baş sağ kaburgamın hemen altında toto da sol tarafta aşağı doğru. Sonuçta sancım yok çok fazla Ağrı'mda yok cuma günü gitmeyi düşünüyorum. Sürekli karnımı takip ediyorum. Dönse anlarım başı sürekli sağ tarafta olduğu için orası şişkin duruyor. Dr bana sol tarafta uyumaya çalış dönme ihtimali olabilir dedi. Bakalım hayırlısı olsun artık.

Bebişin hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bol sütlü günler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…