- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.741
Kızlar saat 1 gibi ameliyat oldum bebeğime oğluma kavuştum darısı bekleyenlere. Hepiniz çok sağolun dualarınızı iyi dileklerinizi eksik etmediniz. Bebeğin gazını çıkarmaya gerek varmı yoksa daha ufak diye gerek yok mu
canım tebrik ederim :) büyük küçük demeden gazını çıkarmayı dene bence :) fırsat buldukça yaz bize deKızlar saat 1 gibi ameliyat oldum bebeğime oğluma kavuştum darısı bekleyenlere. Hepiniz çok sağolun dualarınızı iyi dileklerinizi eksik etmediniz. Bebeğin gazını çıkarmaya gerek varmı yoksa daha ufak diye gerek yok mu
canım mosmor olmuyor ama o deniz suları çok geliyor çocuk tıkanıyor hemen üzerime alıp sırtını sıvazlıyorum ben de. Birkaç damla diyorlar ama çok daha fazla geliyorDün oğlum burnu tıkanmış diye burununa deniz suyu sıktım oğlum birden nefesi kesildi mosmor oldu 20 saniye nefes alamadı eşim çocuğu aldı bisiler yaptı kendine geldi ben o an çığlık attigim için anlamadım naptigini oğlum kendine geldi ama bu olay bide banyoda oldu o zaman dedim kaynanamin elleri büyük herhalde büyük çocuğun boğazına geldi ama o zaman böle kötü olmamıştı neyse gece Dr goturduk kan idrar röntgen temiz çıktı Dr deniz suyu nefes borusuna kacmissa ondan olabilir dedi kızlar s oğlumu yanlız birakamiyorum bi iş yaparken dk dk bakıp snra yapıyorum sürekli nefes zor alıyor gbi oluyor sizinde olduğu boyle cuma bidaha götürcem Dr
Dün oğlum burnu tıkanmış diye burununa deniz suyu sıktım oğlum birden nefesi kesildi mosmor oldu 20 saniye nefes alamadı eşim çocuğu aldı bisiler yaptı kendine geldi ben o an çığlık attigim için anlamadım naptigini oğlum kendine geldi ama bu olay bide banyoda oldu o zaman dedim kaynanamin elleri büyük herhalde büyük çocuğun boğazına geldi ama o zaman böle kötü olmamıştı neyse gece Dr goturduk kan idrar röntgen temiz çıktı Dr deniz suyu nefes borusuna kacmissa ondan olabilir dedi kızlar s oğlumu yanlız birakamiyorum bi iş yaparken dk dk bakıp snra yapıyorum sürekli nefes zor alıyor gbi oluyor sizinde olduğu boyle cuma bidaha götürcem Dr
Hastane çıkışlarından daha küçük kıyafet yok dimi ya? Minyatür bir oğlum var da, her şey büyük geliyor:)
Daha çok erken canım ilk 3 gün yoğun ağrı oluyor 1 haftaya epey toparlıyorsun .Sezeryan olan arkadaşlar ağrılarınız ne kadar devam etti benim dün doğumum oldu ama ağrılarım çok ne kadar sürecek merak ediyorum
Ben çıkartıyorum canım çıkartmadım bir kere ağlayarak uyandı kasıla kasıla ağladı en son altını açınca çıkardı gazını rahatladı ben o aşamaya gelmeden emer emmez çıkartıyorum daha kolay çıkıyor en azından.Kizlar her emzirme sonrasi gaz cikartiyor musunuz ben bazen kiyamayip besigine koyuyorum buyudukce daha cok aglar oldu gazdan mi acaba bilemedim..
Gaz canım evet bak omzuna yasla ayakları çeker o sesleri çıkardıktan sonra ayakları serbest bırakır ordan anlarsın gaz bitti mi bitmedi mi.Ay benim dün ilk defa oldu, içime öküz oturdu resmen, durup dururken ağlamaya başladım. Annem içtiğim suyu okuyor da öyle rahatlıyorum valla.
Ay o gıh goh sesler de mi gaz? Çok sevindim bak şimdi :)) çünkü her zaman gark olmuyor
Bana hastanede ilk başta hemşire çene egzersizi yapmak için emzirmeden önce 1-2 dk tutturduydu ama daha vermedim. Hoş biz daha 5 günlüğüz:)
Canım kavuştun mu oğluna kaç kg doğdu usgyle aynı mıAllah analı babalı büyütsün :))Kızlar saat 1 gibi ameliyat oldum bebeğime oğluma kavuştum darısı bekleyenlere. Hepiniz çok sağolun dualarınızı iyi dileklerinizi eksik etmediniz. Bebeğin gazını çıkarmaya gerek varmı yoksa daha ufak diye gerek yok mu
Evet canım ya altına yapıyodur ya gaz :)Kızlar bebeğim çok kasıyor kendini kıpkırmızı oluyor ıkınıyor ağlamıyor da tam gazdan mı kaynaklı acaba
Bende bazen birakiveriyorum uykusu bolunmesin diye ama bence cikmasi lazim canimKizlar her emzirme sonrasi gaz cikartiyor musunuz ben bazen kiyamayip besigine koyuyorum buyudukce daha cok aglar oldu gazdan mi acaba bilemedim..
Aynen gazdan yapiyodur ah su gaz belasi anne babayi mahvediyorKızlar bebeğim çok kasıyor kendini kıpkırmızı oluyor ıkınıyor ağlamıyor da tam gazdan mı kaynaklı acaba
War cnm prematüre kıyafetleri war carters a bakablirsn
tota00 canim alma daha kucuk. Bizimki de oyleydi su an yenidoganlar cuk oturuyo. Yani 15 gun sonra olmayacak alirsan. Buyuk olsun nolcakki sar penye battaniyeye gozukmuyo zaten:) prematureler cok pahali bide.
İyi de bebeklere uygun olan serum fizyolojik var onu damlatıp burun aspiratörüyle çekiceksin.bilmeden kullanma bir şey.geçmiş olsun.
Prematüre giysiler var.e bebekte pahalı da değil orda o kadar.
Gece gündüz kavramı için bence erken değil canım dediğin gibi yaparak alıştırabilirsin bir de kaka yapmadıkça gece altını değiştirmemeye çalışıyorum o zaman da uyku modundan çıkıyor benimki :) diğer konu da çoğu bebek anne yatağında anne kokusuyla uyumaya bayılıyor senin sıcaklığını kokunu arıyordur yatağına giydiğin bir atletini koyabilirsin bende dün gece azıcık beraber yatalım diye yanıma aldım bir uyandım sabah olmuş:))Kizlar benim bebis yataginda uyumuyo koysam 10 dk sonra aglamaya basliyo illa benim yatakta olcak nasi alistircam bilmiyorum. Bide bugunden sonra gece gunduz kavramina alistirayim diyorum gece los isikta hic konuşmadan emzir yatir tabi yapabilirsem sizce erken mi daha?
Chicconunkiler genel olarak küçük oluyor canım boyut olarak ama evet çok çabuk büyüyolar zaten benim 3 kg doğdu buna da çoğu büyük geliyo eldiven bile takmaya gerek olmuyo nerdeyse :)Prematüre de küçük gelir ya, arası lazım bana:)
Ay ne bileyim, ayakları içinde kayboluyor, eller dersen arayıp buluyorum :)) ama haklısın, yine de hiç yoktan 10 gün için 2 takım almam lazım ki lüzum yok o zaman. Böyle idare edelim artık:)
Prematüre kadar da değiliz canım, tam arası aslında ama o da yok zaten sanırım:)
Ben daha hastanede verdim şimdide ara ara veriyorumKizlar biz daha 11 gunluguz ama gecen gun memeyi emzik niyetine kullanip beni hic uyutmayinca emzik verdim bi cirpida kapti sanirsin 40 yillik emzik tiryakisi:)) dr a sordum ver cene kaslari kuvvetlenir dedi.. ama cok da alissin istemiorum.. siz verdinizmi hic emzik?
Ben cuma oldum bugün daha iyimSezeryan olan arkadaşlar ağrılarınız ne kadar devam etti benim dün doğumum oldu ama ağrılarım çok ne kadar sürecek merak ediyorum
İstanbul numarası 02165455842-43 gece 05333777917Istanbul cnm. Buraya da getirirler mi acaba
Gözün aydın olsun hayırlı saglıklı evlat olsun inşallah. Darısı bana ve bekleyen annelere olsun :)Kızlar saat 1 gibi ameliyat oldum bebeğime oğluma kavuştum darısı bekleyenlere. Hepiniz çok sağolun dualarınızı iyi dileklerinizi eksik etmediniz. Bebeğin gazını çıkarmaya gerek varmı yoksa daha ufak diye gerek yok mu
Tesekkur ederim canim. Yarin sabahtan ariycam.İstanbul numarası 02165455842-43 gece 05333777917
Benim bebişte yan pozisyonda dr bana pazts gel demişti gitmedim. Eğer baş aşağı dönmezse sezeryen tarihi vericem dedi. Ben gitmedim perşembe ya da cuma günü ne kadar beklicem belki döner diye. Benimde baş sağ kaburgamın hemen altında toto da sol tarafta aşağı doğru. Sonuçta sancım yok çok fazla Ağrı'mda yok cuma günü gitmeyi düşünüyorum. Sürekli karnımı takip ediyorum. Dönse anlarım başı sürekli sağ tarafta olduğu için orası şişkin duruyor. Dr bana sol tarafta uyumaya çalış dönme ihtimali olabilir dedi. Bakalım hayırlısı olsun artık.Ewt canm perşembe günü dığum pozisyonundaydı dönmüş ama yataya baş sol tarafta toto sağ tarafta bakalm belki döner bas gelişe tekrardan ama dr zor dedi cumayı bekler imşallah :)
Prematüre bebek giyim de var. Ama o da küçük gelir mi bilemiyorumHastane çıkışlarından daha küçük kıyafet yok dimi ya? Minyatür bir oğlum var da, her şey büyük geliyor:)
Bebişin hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bol sütlü günler diliyorumKızlar saat 1 gibi ameliyat oldum bebeğime oğluma kavuştum darısı bekleyenlere. Hepiniz çok sağolun dualarınızı iyi dileklerinizi eksik etmediniz. Bebeğin gazını çıkarmaya gerek varmı yoksa daha ufak diye gerek yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?