2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
İnşallah canım çok ağladı t.ederim ;(

Aynen anlattığın gibi öyle hareketler yapıyor.. gazını cıkarıyorum ben ama demek hala var .s dedigin şekilde yapım bide cnm çokk sağol :)

Canım benim kizimda olmuştu yeşil kaka ya usutmekten yada kulağı agridigi için eğer kakası sulu ve gun icinde çoksa mikrop kapmıştır ama 26 günlük bebek nerden kaparki mikrop
Bi kere yaptı cnm sonra yine sarıya döndü devam etseydi gidicektim zaten yarın kontrol var bakalim sorucam

Hayirli olsun canım allah analı babalı büyütsün daha ufak çıkarma istiyorsan bol bol emzirmeye çalış cnm uyutma çok 4 5 gün sonra kendisi belli ediyor gazini

Benimkide emzik tutsa keske sürekli bir meme arayisinda 2 cesit aldim ikisinide tutmuyor hatta kusuyo avent denicem birde sizinkiler nasil alisti?

Benimkide emzik tutsa keske sürekli bir meme arayisinda 2 cesit aldim ikisinide tutmuyor hatta kusuyo avent denicem birde sizinkiler nasil alisti?
Ben ilk gün verdim cnm ebe de hemşirede ver cenesi kuvvetlenir dedi alıştı zaten aventin benimkide güzel tutuyor. çok arandığı zaman yada uykuya dalmak içinde anneyi istiyor ya emmek için ozaman vermeyi dene bide cnm

Chicconunkiler genel olarak küçük oluyor canım boyut olarak ama evet çok çabuk büyüyolar zaten benim 3 kg doğdu buna da çoğu büyük geliyo eldiven bile takmaya gerek olmuyo nerdeyse :)

Chicco da var düşün o bile büyük geliyor:)

Birde canım sen tecrübelisin, benüm bugün ilk defa sarı yeşil karışık kaka yaptı neden olabilir ki

Prematüre bebek giyim de var. Ama o da küçük gelir mi bilemiyorum

Küçük olur o da canım:)

Premature için olan takımlar var canım

Arası lazım bize, o da küçük:)

Siz böyle yazdıkça kokmaya başladım.umarım beni es geçer.şimdi bile yürüyemediğim için kuzuma yetemicemi düşünüyorum.Allah ım yardım etsin tüm lahusalara :)

Zor bir dönem ama geçecek diye sabrediyor insan

tota00 aynen bende eşime okutuyorum kendimi devamlı

C ciarasisi Esela12 @baharindenizi kızlar o inleme dediğiniz şey benim bebegimdede var devamlı hemde kedi gibi ses çıkarıyor sıkıyor kendini kıpkırmızı oluyor

Gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah herşey normal değil mi

300 de 1 miş yan duruş sekli inşallah döner normal istiosaan ben zaten sezeryan istiodum bas geliş olursa spinal olmazsa genel olcak spinal icin dönerse iyi oljr hakkımzda hayrlısı olsn benm sancılarm war ama düzensiz saatte 3 4 kere oluo bakalm 17 sni beklicek mi

Evet Hakkı'mızda hayırlısı olsun artık. Bende normal istiyordum eğer dönmezse spinal anestezi olucam. Önemli olan sağlıkla gelmesi. Hakkı'mızda hangisi hayırlı olacaksa öyle olsun.

Kizlar oglanin gobek bagi suan boyle.. kan pihtisi var sanki ama kanama falan yok.. tam dusmedi hala.. cani yaniomudur boyle?

Eklentiler

• IMG_3665.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 90
Bizimde öyle canım gaz danmiş tam çıkaramıyolar
Bilmiyorumki bende ilaç kullanmayı düşünüyorum . s bizimkisi çıkardığı halde gazını öyle ıh ıh diye ikiniyor .s.s sürekli gazlı ben rezene çayı falan içiyorum ama oluyor demekki

Arkadaşlar beş günlük bebeğim var 36 haftalık doğduk. Bebeğim çok fazla uyuyor. Günde kaç saat uyuması.lazim acaba. 4 gün kuvozde kaldı sariligina bakmışlar negatif çıkmış ama bebeğin vücudu sarı gibi tekrar gotureyim mi bi baksinlar sarılığa

Heralde 10kişi bile kalmadık doğurmayan pztsi salı doğurmayınca o hafta dogmicak gibii geliyo bana kaldı doğum haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…