2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Benim göğüs ucum.yoktu ilk günlerde onun için alamadı bi de sarıligina çıktı hastanede yattı orda da biberona alışmış hiç aldiramadik şimdi de sagip veriyorum biberonla. Bence senin bebisin sarıligina baktırdın bizim çocuk 5. Gün kontrolünde 19 çıkmıştı ve aşırı uyuyordu uyandurmasak yemek bile istemiyordu

Geçmiş olsun canım ya.bende gotureyim yarın tedirgin oldum. Uyanınca hareketleri iyi ama gündüz çok uyuyor. Dun ilk defa evimizde yattı saat başı veya bir buçuk satte uyandı emzirdim

Ben veriyorm çünkü sürekli aranıyor resmen

Sezeryan olan arkadaşlar ağrılarınız ne kadar devam etti benim dün doğumum oldu ama ağrılarım çok ne kadar sürecek merak ediyorum
Cok geçmiş olsun canm o agrilari cok iyi bilirim ilk etapta hic gecmeyecek gibi geliyor ama geçiyor canm 3 güne biraz daha rahat edersn 1 haftaya iyice toparlanirsn inşallah merak etme

Geçmiş olsun canım ya.bende gotureyim yarın tedirgin oldum. Uyanınca hareketleri iyi ama gündüz çok uyuyor. Dun ilk defa evimizde yattı saat başı veya bir buçuk satte uyandı emzirdim
1.5 en gec 2 saatte bir uyandirip emzir canim özellikle geceleri cok uyumasina izin verme 3 saati gecerse sekeri duser ve sarilgi yukselir dedi dr uyumasi da ondandir

kızlar benim göğüs uclarım cok yara oldu krem ve kalkan kullanıyorum ama nafile bildiginiz bir yöntem varmı?birde dogumdan sonra vucudum dahada şişti sanki her yerim ağriyor kendimi cok kötü hissediyorum

Kizlar oglanin gobek bagi suan boyle.. kan pihtisi var sanki ama kanama falan yok.. tam dusmedi hala.. cani yaniomudur boyle?
Sen yine de bir goster bence canim benimkinde hic kırmızılık olmadi belki de o yüzden bana farkli geldi alkolunu sikmaya devam et

Aynen anlattığın gibi öyle hareketler yapıyor.. gazını cıkarıyorum ben ama demek hala var .s dedigin şekilde yapım bide cnm çokk sağol :)
Evet canım benimki de yapıyor hemen omzuma alıp çıkarıyorum gazını gıh gıh etse bile rahatlıyor devam ediyor yap faydasını göreceksin :)
Benimkide emzik tutsa keske sürekli bir meme arayisinda 2 cesit aldim ikisinide tutmuyor hatta kusuyo avent denicem birde sizinkiler nasil alisti?
Avent tuttu bizimki de soothie
Canım yeşil kaka fazla beslenme benim bildiğim sindirilmeden geçmesinden dolayıymış bağırsaklarda ama tam bilemiyorum rengini kendini görmeden de mama alıyo mu bebeğin?
Altını açın canım üstünü soyun ilk günler öyle oluyolar uyanmıyorlar beslenmezse bu kez sarılık oluyor daha da artıyor uyuklama hali mayışmasın bebek altını aç ıslak pamukla vücudunu sil olmadı burnunu da sıkabilirsin

Silikon ucla vermeyi denedin mi canim

Tatlım ağlamadan uyanık duruyorsa sorun yok zaten. Dünyayı keşfetmeye başlıyor. Yok mızmızlanıyor diyorsan gazını çıkarmaya çalış, hala fayda etmediyse yarım kundak tavsiye ederim şiddetle. Benimki öyle oldugunda kundaklıyorum sonrada telefonuma indirdiğim "baby sleep sounds" diye bir uygulama var (bence çok iyi) onda çamaşır makinesi sesini açıyorum. Hatta babasıyla bana bile etki ediyor artık, o sesi duydukmu ailece mışıl mışıl uykuya dalıyoruz

Canım yeşil kaka fazla beslenme benim bildiğim sindirilmeden geçmesinden dolayıymış bağırsaklarda ama tam bilemiyorum rengini kendini görmeden de mama alıyo mu bebeğin?

Bugün ilk defa 30 cc mamaverdim, sarılığımız sınırda olduğu için. Ben biraz da ona bağladım hatta, olabilir sanki dimi? Sonraki 2 kakası yine sarıya döndü çok şükür çünkü.

kızlar benim göğüs uclarım cok yara oldu krem ve kalkan kullanıyorum ama nafile bildiginiz bir yöntem varmı?birde dogumdan sonra vucudum dahada şişti sanki her yerim ağriyor kendimi cok kötü hissediyorum
Canım ben henüz doğum yapmadım. Ama ablam anlatmıştı. Çok fena yara olduğunda karbonati çok az sulandirip macun kivamindayken göğüs uçlarına sürmüş. O beni çok rahatlatmisti ateşini falan almıştı dedi. Bir dene istersen zarar gelmez. Emzirme den önce güzelce temizlersin. Umarım işe yarar

Kızlar doğumdan sonra korse giydiniz mi etkisi oldumu sizce ben külotlulardan giymeyi düşünüyorum ama zormu olur acaba abdominal mı alsaydım

Kızlar emzik konuşulmuş galiba. Biz chicconun kelebek şeklinde olan emziğini kullanıyoruz hem burnunu kapatmıyor hem de meme şeklinden ötürü sanırım kızım çok sevdi.

Dedigin uygulamaya bakicam hmn:)) geceleri genelde gozler acik ama aglama yok uyuyuncada gogsumde uyumayi sevio..
bide bgn yeni bi huyu cikti memeyi almaya calisip alamadiginda kafayi saga sola nasil sinirle sallio.. agresif mi olcak ne bnmki:))

Hhah indirdim şimdi, zaten uykusuzuz nasıl mayıştırdı ses beni ilk huysuzlanmada deniycem zaten yakındır uyanması

Benim de doğumdan sonra şişti hiç ödemim yokken ödem olmuş bir hafta içinde gitti senin de öyle olur merak etme.Sütünü sık göğüs ucuna sür kurut yangınını alıyor biraz bir de zaman göğüs uçlarından herkes çekşyor malesef zamanla azalacak hassasiyet sabırdan başka yolu yok malesef

Dedigin uygulamaya bakicam hmn:)) geceleri genelde gozler acik ama aglama yok uyuyuncada gogsumde uyumayi sevio..
bide bgn yeni bi huyu cikti memeyi almaya calisip alamadiginda kafayi saga sola nasil sinirle sallio.. agresif mi olcak ne bnmki:))

:))) Kız ağlamıyo mızmızlanmıyorsa rahat bıraksana çocuğu. Artık büyüyorlar. Bak bizim ritüel sırasıyla önce beslenme, gaz çıkartma, alt açma veee tüm ihtiyaçları karşılanmış olmasının rahatlığıyla boncuk boncuk etrafa bakınıp anneyle muhabbet etme şeklinde artık. Gittikçede daha uzun süre uyanık kalıyor sonrada yattığı yerde kendi kendine uykuya dalıyor. Sonra tabi sil baştan şeklinde devam ediyoruz. Bu arada alt açılınca ağlıyor diyen arkadaslara tavsiyem karnı doyduktan sonra alt açmaları ve ılık suya batırıp sıktıkları pamuk vs silmeleri çünkü ıslak mendil sğuk geliyor kızıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…