- 31 Ağustos 2014
- 525
- 957
- 83
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.801
Hhah indirdim şimdi, zaten uykusuzuz nasıl mayıştırdı ses beniilk huysuzlanmada deniycem zaten yakındır uyanması
Evet mama ile beslenenlerinki daha yeşil oluyor sanırım ben de vermiştim bir iki defa ama çok ayrıntılı bakmamıştım rengine , takip et bakalım tekrar olmazsa mamadandır canım.Bugün ilk defa 30 cc mamaverdim, sarılığımız sınırda olduğu için. Ben biraz da ona bağladım hatta, olabilir sanki dimi? Sonraki 2 kakası yine sarıya döndü çok şükür çünkü.
Bizde rutin alt açma hafiften ağlama , meme uyuma gaz çıkartma gaz çıkartırken uyanma tehlikesi şeklinde...Acaba dediğin gibi daha mı iyi olur ama benim kız kendi kendine uyur mu emin değilim:))) Kız ağlamıyo mızmızlanmıyorsa rahat bıraksana çocuğu. Artık büyüyorlar. Bak bizim ritüel sırasıyla önce beslenme, gaz çıkartma, alt açma veee tüm ihtiyaçları karşılanmış olmasının rahatlığıyla boncuk boncuk etrafa bakınıp anneyle muhabbet etme şeklinde artık. Gittikçede daha uzun süre uyanık kalıyor sonrada yattığı yerde kendi kendine uykuya dalıyor. Sonra tabi sil baştan şeklinde devam ediyoruz. Bu arada alt açılınca ağlıyor diyen arkadaslara tavsiyem karnı doyduktan sonra alt açmaları ve ılık suya batırıp sıktıkları pamuk vs silmeleri çünkü ıslak mendil sğuk geliyor kızıyorlar
Bizde rutin alt açma hafiften ağlama , meme uyuma gaz çıkartma gaz çıkartırken uyanma tehlikesi şeklinde...Acaba dediğin gibi daha mı iyi olur ama benim kız kendi kendine uyur mu emin değilimama yattığı yerde uyuya kalan bebek benim hayalim bunda hazır her şeyin başındayken denesem mi zira meme dışında bi yerde uyumuyor senin sıralama daha mantıklı geldi bana en azından gaz çıkartırken uyanınca tekrar meme bu kez tekrar gaz şeklinde işler sarpa sarmaz gibi
Galiba hepimizin buraya girebildiği tek aralık emme esnasında ya da uykularındaAy valla bak benimde canım çekti şimdi (Utku memede şu an) bitsin işimiz hemen açıp uykuya yelken açayım :) çoook uykum var çooookkkk :))
Bazen vucut artik kalkamiyor bende bir sonraki beslenme icin calar saat kuruyorum. En uzun zamana genelde calar saat calmadan uyaniyorlar ama uyanmadiklarinda o saati duymuyorum. Normal de en ufak tikirtiya uyanirdim. Insan uyuya kalinca ici gidiyorBenim.oğlan beslenmesini yapıp uyumustu tam 4 saat uyumuşbende uyanamadım şimdi bi kalmışım var açlıktan öldü çocuk diye görmeniz lazım
Kesinlikle takip et canim bol besle uyandir dicem ama uyandirmak ne zor bilirim.. topugunu sık diyolar ama ne yapsak uyanmiyordu bizimki. Altini alinca uyaniyodu ama memeyi agzina vernce tekrar uyuyodu.. olctur icin rahat etsinArkadaşlar beş günlük bebeğim var 36 haftalık doğduk. Bebeğim çok fazla uyuyor. Günde kaç saat uyuması.lazim acaba. 4 gün kuvozde kaldı sariligina bakmışlar negatif çıkmış ama bebeğin vücudu sarı gibi tekrar gotureyim mi bi baksinlar sarılığa
Bazen vucut artik kalkamiyor bende bir sonraki beslenme icin calar saat kuruyorum. En uzun zamana genelde calar saat calmadan uyaniyorlar ama uyanmadiklarinda o saati duymuyorum. Normal de en ufak tikirtiya uyanirdim. Insan uyuya kalinca ici gidiyor
Bu arada 2 de uyandik hala ayaktayiz
Aynen hala ayaktayiz bu gece uyumayacaklar sanirim. 1 de uyuyup 2 de kalktik o kalkis :) 2 ay oldu pertim cikti daha be kadar bole surecek merak ediyorum. Bide gece tatli tatli gulumsemeye basladilar. Bakismak oynamak istiyorlar artik ama benjm gozler kapaniyorAyy inanki bende oyleydim tik desen uyanirim alarmi duymuyodum resmen. Şimdi kurmuyorum aciktikca uyaniyo zaten tas catlasa araliksiz 3 saat uyur o da nerde.. gündüz belki..
Bende uykusuz moddaym hareketlerimmi yawaşladı die taktm kafaya onu takip ediyorm yawaş dewam ederse eşimi uyandırıcam dr a gidelmBende uyanıp uyanıp doğduğunu hayaledip yeniden uyuyordumki kabuslar uyandım,soluma yatmam onu biraz rahatsız ediyor diye hep sagima yatmaktan kalcam çok ağrıdı,doktor canı yanmaz onun sen yat dedi diye döndüm soluma kipirdandi ama uyumuşum öyle kabusla uyandım binbir özürlehareket etsin diye bekliyorum kiyamam ben kuzuma hic
Allahım sabır versin canım biz de yeniden uyandık :) süt sagarken yazıyorumBazen vucut artik kalkamiyor bende bir sonraki beslenme icin calar saat kuruyorum. En uzun zamana genelde calar saat calmadan uyaniyorlar ama uyanmadiklarinda o saati duymuyorum. Normal de en ufak tikirtiya uyanirdim. Insan uyuya kalinca ici gidiyor
Bu arada 2 de uyandik hala ayaktayiz
16 günlük sağım konusunda aşırı deneyimli anne olarak 15 dakika sagmak yeterli diye düşünüyorum meme uçları açısından. Benimde ilk hafta en fazla tek gogusten 40 cc çıkmıştı 30 cc iyi benceSüt sağmada deneyimli anneler, ilk günlerde makinede sagdiginizda kaç cc süt çıkıyordu? 4.gunluk anneyim ven, Goguslerim kocaman oldu ama yarım saatte 30 cc anca çıkıyor. Sonra ucu çok şiştiği için bırakıyorum sağmayi. Siz kaç dk sağiyor sunuz? Bunun bir zaman sınırı varmı, dayanabildi Güniz kadar sagiyor musnuz?
16 günlük sağım konusunda aşırı deneyimli anne olarak 15 dakika sagmak yeterli diye düşünüyorum meme uçları açısından. Benimde ilk hafta en fazla tek gogusten 40 cc çıkmıştı 30 cc iyi bence
Bir meme sirasinda foruma bakanlardanim bnde.. gece kafam pat dusuyor yoksa valla..Galiba hepimizin buraya girebildiği tek aralık emme esnasında ya da uykularındaiyi bari tek değilmişim beslenme seanslarını fırsat bilen. Gerçi o sırada oyalanacak bir şey bulmazsam zaman geçmez çok uzun sürüyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?