2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Benim.oğlan beslenmesini yapıp uyumustu tam 4 saat uyumuş bende uyanamadım şimdi bi kalmışım var açlıktan öldü çocuk diye görmeniz lazım
Suan bnmde aynisi oldu.. aciksa uyandirirdi bnce.. ama simdi lok lok emisioz:))

Bana hastanede 3 saatte bir 20 dk demislerdi. Ama ben 15 de yoruluyorum.

3. Ve 4. Günler öyle oluyor ağız sütünden sonraki süt yeni iniyor göğüsler taş kesiyor hatta biraz geciksen şıp şıp akmaya da başlayabiliyor sonraki günler rahatlayacaksın biraz daha yumuşayacak normal kıvamını alacak göğüslerin çok stres olma

Bu gece deneyeyim dedim benim kız emmedi altı değişmeden alışmış galiba değişince emmeye başladı ama denemeye devam edeceğim.

Bizde de hıçkırık belası var ya çocuk hıçkırık yüzünden ememez oluyor sonra da yorulup uyuyakalıyor uyandır uyandırabilirsen bi göğüs ucum geriye gitti tekrar hep o göğüste bu sorun sanırım çok hava yutuyor uç iyi olmayınca

Ben aldım kucağıma Kuzeyimi darısı bütün bekleyenlerin başına arkadaşlar iyi geçti doğumum ikimiz de sağlıklıyız:)
İsmiyle yaşasın tebrikler
Kızlar sağlık ocağından damla verdiler mi emzirme öncesi mi veriyorsunuz
Ne damlası devit mi
Pişik olmuyor mu açmadığın zaman
hıçkıran çocuk midesini genişletir derlermiş

Gaz canım endiselenecek birsey yok. Bizim ki su anda uykusunda bile yapiyor. Aslinda ilaci kullaniyoruz ama yine de cok gazli. Ayaklara patik giydiriyorum beline de ince muslin battaniyyeyle yarim kundak yapiyorum ama nafile. Surekli karnindan da guldur guldur sesler geliyot. Doktorum bir sure sonra hafif lekelenme gorursen korkma kilcal damarlarini bile catlatiyorlar dedi. Umarim hicbirimizin ki kolige donmez ve 2. 3. ayda duzene girer

Yaa ben mecburen once altini aciyorum hem daha kolay uyaniyor hem de tok karnina altini acinca hemen kusuyor birkac kez

İsmiyle yaşasın tebrikler

Ne damlası devit mi

Pişik olmuyor mu açmadığın zaman
hıçkıran çocuk midesini genişletir derlermiş
Yok pişik olmuyor pisige karşı doğal zeytinyağı sürüyorum çok iyi geliyor çocuğa. Gece üşür çocuk o yüzden emzirip yatiriyom yoksa gece hiç uyutmaz sizi. Sabah değiştiriyom zaten gaz sancısı var sırtını güzelce hafif oksaliyorum

Ben normalde 2 saate bir aliyorum altini bazen cok guzel uyuyor diger emzirmeye birakiyorum alt degistirmeyi. o zanan da bezin dolulugundan idrari kiyafetlerine cikiyor. Artik nasil bir cis yapiyorsa bizimki

Ben normalde 2 saate bir aliyorum altini bazen cok guzel uyuyor diger emzirmeye birakiyorum alt degistirmeyi. o zanan da bezin dolulugundan idrari kiyafetlerine cikiyor. Artik nasil bir cis yapiyorsa bizimki
Aynı canım bende ıkı saate bı alıyorum her emmeden sonra dusunuyorum sen ıslak bezle uyuyabılıRmısın ondan degısıyorum hep :)

Bu gece deneyeyim dedim benim kız emmedi altı değişmeden alışmış galiba değişince emmeye başladı ama denemeye devam edeceğim.
Ben bı göğüste emzirip öyle alt değiştiriyom karnı iyice doyurmadan.. sora b tarafını emziriyom öyle uyuyor ama bakinmak istiyor bı sure emzirmesi once.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…