2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Benim kız sürekli memede uyuyakalıyor bazen ne denesem uyanmıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz? En son çare soyuyorum öyle uyanıyor ama hasta olacak diye korkuyorum.
Sütün geliyor mu ya sarılık olmasın da. Benim gelmediydi üç gün sarılık geçirdi iyileşti çok şükür ilk başlarda azıcık mama verdik sora süt geldi mamayı birakmistik. Emiyor da doydu mu bırakıyor benim sıpa:)

Kesinlikle takip et canim bol besle uyandir dicem ama uyandirmak ne zor bilirim.. topugunu sık diyolar ama ne yapsak uyanmiyordu bizimki. Altini alinca uyaniyodu ama memeyi agzina vernce tekrar uyuyodu.. olctur icin rahat etsin
Yarın kontrolumuz var canım Yarin baktiralim dedik. Bizimki günduz uyuyor gece uyanık bu arada .bu gece kendi kendine 3-4 kere uyandı baya bi uyanık durdu .karnimda ikende böyleydi zaten

Kizlar oglanin gobek bagi suan boyle.. kan pihtisi var sanki ama kanama falan yok.. tam dusmedi hala.. cani yaniomudur boyle?
Benimde kanadı ya ;( düştükten sonra. Ama açarken dikkat edin kuruyor yapışıyor orayı ilaçlama yap göbek bakım seti kullan. İyi geldi benim 5. Gününde düşmüştü göbek bağı. Çok şükür

Bi kere yaptı cnm sonra yine sarıya döndü devam etseydi gidicektim zaten yarın kontrol var bakalim sorucam
Yeşil kaka konusu benimki bı kere yaptı oda vitaminden oluyo. Ya kakasi sari pültür pültür geliyor ya sizin öyle olan varmii ya zaten gaz sancısı cekiyor

Bitene kadar sağıyorum ben. Senin de bugünden sonra artar artık öyle öyle çoğalıyor :)

Sabah baya acıkmışız sıkı kahvaltı yaptı:)) her iki memeden de 20dk emdi gaz çıkar alt drğiştir şimdi uyuyo bende lactamil çayımı yudumluyorum.. tam ben uyurum oğluş uyanır
Ya ne güzel adam akıllı emen çocuk. Akşam 2 saat beslemekle uğraştım doymuyor. Memeden sonra mutlaka biberonda istiyor ve 150 cc içti üzerine hala açtı uyumadı uyutmadı :/

Kızlar yardıma ihtiyacım var. Süt miktarını arttırdık şükür ancak kız memeyi tam kavrayamıyor. Ben de beceremiyorum sanırım. Sürekli meme ile kavga halinde. Nasıl kavratıcam ben bu meme başını? Nasıl bir pozisyonda emzirmeliyim? Normal doğum oldu benim az biraz dikiş de var rahat oturup emzirme pozisyonu da alamıyorum.

Ya ne güzel adam akıllı emen çocuk. Akşam 2 saat beslemekle uğraştım doymuyor. Memeden sonra mutlaka biberonda istiyor ve 150 cc içti üzerine hala açtı uyumadı uyutmadı :/
Canim.maşallah senin çocuk kaç gunluk. Benimki 17 günlük 80 cc içtiğinde bile fazla gelip kusuyor 2 saatte bir

Canım birinin sana yardımcı olması lazım istersen hastanede hemşirelerden falan yardım iste biz hastanede tutturduk ama hemşireler çok yardımcı oldu tek olsam belki tutturamazdım tabiri caizse tam pozisyonu alıp ağzına tıkmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…