2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
kızlar sizin de bebiş huzursuz uyuyo mu benimki sanki her an uyanacak giib uyuyor gözler kipkip ediyor ilk günler böyle değildi sizde de öyle mi niye huzursuz bu bebiş gazını da çıkartıyorum yatarken ama uyuduktan 2 saat sonra bile gözler heran açılacak gibi bi huzursuz çocuk

Uyandiramiyoz ki canım ya çok zorlaniyoz.. napalim yarin goturelim mi acaba
Canım biz şırıngayla doyurduk ilk günler öyle biraz gözünü açıyordu sonra meme veriyordum yoksa baygındı kesinlikle uyanmıyodu sarılık da vardı hafif şırıngayla kendine geliyordu 45 derece pozisyonda tutup damla damla ağzına sıkın

Kizlar benim bebegim arada sagdigim sütleri biberonla iciyor ama mutlaka bir kere tikaniyor cok korkuyorum yakinda tamamen birakcam biberonu sadece emzircem diyorum ama sutler bosa gidecek yazik.olacak sizde de var mi bu durumu yasayan

Zaten uykulari 2 saattir en fazla canim o çıkardığı sesler de normal arada acsin gozunu baksin etrafa aglamadigi surece uyutmaya ugrasma

Kizlar benim bebegim arada sagdigim sütleri biberonla iciyor ama mutlaka bir kere tikaniyor cok korkuyorum yakinda tamamen birakcam biberonu sadece emzircem diyorum ama sutler bosa gidecek yazik.olacak sizde de var mi bu durumu yasayan
45 derecelik açıyla içir canım bi de arada durup içtiklerini tam yutmasını bekleyip tekrar vermek daha iyi oluyor

Meme ucun var mi canim benim yoktu ona ragmen verdim once silikonla sonra direk agzina sokarak cikartti uclari simdi ikisini de aliyor şükür

Benim de oyle canim sari puturlu
Evet niye öyle oluyor bilmiyom gazını yapamıyor yapmaya çalışıyor yüzü domates gibi oluyor ya sırtını oyaliyom olmadı dün annem çok güzel oyaladı bir anda gaz çıkarmıştı ya:)

Ilk gunler fazla ememedigi için uyuyor sonra gittikce uyanik kalma suresi artiyor benimki 20 gunluk sıkıntısı yoktur bence
Benimki uyuyor yine ama tek gözü açıyor gibi yapıyor geri kapatıyor yani uykusunda da uyuyor modunda değil o yüzden neyse sıkıntısı olsa ağlardı sanırım

Evet niye öyle oluyor bilmiyom gazını yapamıyor yapmaya çalışıyor yüzü domates gibi oluyor ya sırtını oyaliyom olmadı dün annem çok güzel oyaladı bir anda gaz çıkarmıştı ya:)
Benimki de ayni ikimizin kizlari yakin dogdu ayni şeyleri yaşıyoruz canim bazen cok kolay cikartiyo bazen de zor.oluyor ben artik direk emzirdikten sonra gaz icin kaldırıyorum bugun oyle yaptim hemen 2 kere cikardi sirtina vurmama bile gerek kalmadi dun gece 4 saat boyunca uyumadi surekli kaka cis meme donduk durduk

Bizde iki meme emme diye bi olay olmadığından o seçenek olmuyo tekini emse adam gibi kafi
Meme uclarim çok küçük benim zor aranıyor önce ucunu düzeltip öyle veriyom bebeğe :) silikon meme ucu da aldım sevmedi ki kızım. koca koca uçları komik oluyor ya etini değmek istiyor zaten emziği bu süre emip emip atıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…