2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
20 günlük demişsin benimde bugün 20 gün oldu aynı gün doğdu galiba:) 23 Şubat doğumlu. Aynı seyler yaşıyoruz evet dün akşam uyutmadı bizi bakindi gece uyuyor gözleri açılıyor uyumuyor:)) gündüz çok uyuduğu için gece uyumuyor ya. O yüzden gunduz uyutmamak lazım gece uyusun diye heheh

Benimki de çok tembel uyuyor direk memede bir memeyi zor bitiriyor 20 dk emerse rahat bırakıyorım yoksa uyandırmak için her yolu deniyorum

24 subat sabah 7 de dogdu canim evet ya gunduz misil misil gece surekli araniyo napcaz bilmem

Kizlar gaz sancısına kimler ilac kullaniyodu ? Vermemek için direniyorum ama böyle de yavrm cok ağlıyor hic uyumuyor

Benimki de çok tembel uyuyor direk memede bir memeyi zor bitiriyor 20 dk emerse rahat bırakıyorım yoksa uyandırmak için her yolu deniyorum
Bende yarım saat emziriyom iki memede. 5 dk emzirip yatırdığımız da oldu bı bas bağırıyor yine aliyom bu kez uzun bekletiyom sora kusuyor tövbe yarabbim
Kizlar gaz sancısına kimler ilac kullaniyodu ? Vermemek için direniyorum ama böyle de yavrm cok ağlıyor hic uyumuyor
Ben vitamin veriyorum ama yaramadı gibi d3 vitamin..

Kizlar oglanin gobek bagi suan boyle.. kan pihtisi var sanki ama kanama falan yok.. tam dusmedi hala.. cani yaniomudur boyle?

kaç gün oldu?baticon sürersen enfensiyon kapmaz.alkol işe yaramadı iki çocuğumda da.oğlumda alkol kullandık, enfeksiyon kaptı,baticonla düzeldi. 17 günde düştü.kızımda birdefa alkol sürdük,içimize sinmedi hemen batikona koştuk.alkolden kastım hastaneden çıkarken verilen set var ya, temizleme pamuğuyla olan.

Bugün 38+0 ım. Sanki bebek iki bacağımın arasında duruyor. Doktorum da ısrarla çatı muayenesi yapmıyor. Yürürken sanki bacağımın arasından düşecek gibi bugün. Doktoruma çok sinir oluyorum çatı muayenesi yapmadığı için, doğuracak olursan doğurursun diyor. Bu yüzden her gün her an doğuracak gibi hissediyorum. Yarın muayenem var yarın da birşey demezse artık başka doktora gidip çatıma bakmasını isticem

Canım yarın saat 3 e cekti doktor randewuyu bugün dedi bgun istemedm sbaha kadar yatamadm sürekli sancım kasılmam war nefes alamıorum yorgun düştüm artık kısmetse yarın doğum olcak
Bı avazla doğursun inşallah canım günün geldi rabbim kucağınıza almaya nasip etsin o güzel duyguyu yaşatsın :) normal doğum mu olcak

Yok canm yan geliş sezeryan olcak genel mi spinal mi yarn belli olcak
Spinal daha iyi aslında. Genel olunca bu süre kendine gelemiyormus. Ben spinal oldum bı gün sonra ayağa kalktım çok şükür. Bebek olunca o ağrıyı unutuyor bel ağrısı çekenler olmuş bende olmadı çok şükür geçti üç hafta olcak bebek olunca herşeyi unutuyor :) istersen genel yapın korkuyorsanız. Hayırlısıyla güzelce dogur oh bebecigini doya doya kokla insallah

Hhah indirdim şimdi, zaten uykusuzuz nasıl mayıştırdı ses beni ilk huysuzlanmada deniycem zaten yakındır uyanması

Nerdeymiş o uygulama ya? Ios da yok mu yoksa

Evet mama ile beslenenlerinki daha yeşil oluyor sanırım ben de vermiştim bir iki defa ama çok ayrıntılı bakmamıştım rengine , takip et bakalım tekrar olmazsa mamadandır canım.

Şu ana kadar sarıda devam ediyoruz yine, inşaallah bir daha olmaz bakalım.

Ben normalde 2 saate bir aliyorum altini bazen cok guzel uyuyor diger emzirmeye birakiyorum alt degistirmeyi. o zanan da bezin dolulugundan idrari kiyafetlerine cikiyor. Artik nasil bir cis yapiyorsa bizimki

Ay bizim de iki gündür öyle ya. Hayır anlayamadığım arkasında oluyor idrar onu nasıl beceriyor erkek haliyle

Canm ben aslnda spinal istiorm ama bebek yan duruomuş yani sırt geliş o da uğrastirci oluomş snn icin zor olur genel olablr dedi duruşa göre karar wericek

Kızlar bir şey sorcam burda en yeni annelerden olduğum için sanırım siz baya yardımcı olabilirsiniz:) oğlum emerken 5 çekerse bir dinleniyor, aktif 20 dk cop cop emmiyor yani dura dura emiyor. Normaldir dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…