2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar bir şey sorcam burda en yeni annelerden olduğum için sanırım siz baya yardımcı olabilirsiniz:) oğlum emerken 5 çekerse bir dinleniyor, aktif 20 dk cop cop emmiyor yani dura dura emiyor. Normaldir dimi?
Normal canım başta öyle olurlar kuvvetleri yok pek sonra hızlanıyorlar bir de burnu açık mı kontrol edin hır hır ses gelir emerken :)

Hakkında hayırlısı olsun inşaallah saglıklı dogum olur inşallah saglıklı bebeğini kucağına alırsın dilerim. Bende 7 aylık hamileyim benim kızımda yan duruyo ama ben sezaryan istiyorum ilk dogum normaldi ölümden döndüm o yüzden korkuyorum normal istemiyorum kızımda yan durur inşallah hep de sezeryan olurum.yinede biz ne istersek isteyelim Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin herkese

Kızlar bir şey sorcam burda en yeni annelerden olduğum için sanırım siz baya yardımcı olabilirsiniz:) oğlum emerken 5 çekerse bir dinleniyor, aktif 20 dk cop cop emmiyor yani dura dura emiyor. Normaldir dimi?
Benimde aynı öyle ya çenesi yoruluyor ondan yavaş yavaş emiyor

Normal canım başta öyle olurlar kuvvetleri yok pek sonra hızlanıyorlar bir de burnu açık mı kontrol edin hır hır ses gelir emerken :)

Oh rahatladım. Ay evet bazen gözüm dalıyor uykusuzluktan nefes sesi değişiyor hemen bakıyorum burun gömülmüş:)

Bende uykusuz moddaym hareketlerimmi yawaşladı die taktm kafaya onu takip ediyorm yawaş dewam ederse eşimi uyandırıcam dr a gidelm
Canım benim ya hareket ediyorsa çok ters yapma daha dün gitmemismiydin ,son zamanlari uyucaklarki buyusunler ,bi salla karnını uyanır ozamanuyanmazsa git ama tabi

Canım yarın saat 3 e cekti doktor randewuyu bugün dedi bgun istemedm sbaha kadar yatamadm sürekli sancım kasılmam war nefes alamıorum yorgun düştüm artık kısmetse yarın doğum olcak
Ayy yarın mı hadi hayırlısı , sağlıkla gelsin inşallah. Yarın kaçta olacak? Canım ya ben daha da bi heyecan yaptım burda bak senin adına :)

Canim.maşallah senin çocuk kaç gunluk. Benimki 17 günlük 80 cc içtiğinde bile fazla gelip kusuyor 2 saatte bir
25 günlük bizimki. Ama ilk kez bu kadar çok içti şaşkınım. Kusma çok oluyodu o kadar çok kusmadı da.
Maşallah canım ya benim kıza öyle dayasak kesin mide zaafiyeti geçirir
Yani ben de bi korktum da gözünğn yaşıyla ağladı vermemek seçenek değildi. He tabi bu kadar yemesi sabaha süper bir kaka paketi olarak geri döndü. Bütün sırtı komple kakaydı
Benimki android. Ama benim kızı uyutamadı beni uyuttu

Spinali hic onermiyorum. Hemen uyusukluk geciyir ve agrin oluyo. Ameliyat esnasinda herseyi hissediyorsun aci haric. En guzeli epidural. Benim gerzek anestezist yapamadi
Ve yine aynı şeyler benim spinal oldu ameliyat anında dokunuşları hissedince basmışım yaygarayi uyuttular hemen onun yüzünden psikolojim bozuldu

Yarın 3 te mi olacak doğum?
Ewt canım yarın 3 te olucak ben artk yorgn düstüm sancılar uyutmuo doktor dün alalm demişti bende bekleyeblrse beklesn demiştm ama gece o kdr kötü gecti ki beklemesn dedim yani aradım doktoru gel bgn alalm ded bende yarın olsun dedim hayırlısı olsun hakkmzda cok depişk duygulara girdim bende hep 17 si demiştm beklese miydi inşallahdoğru karar wermişizdir

En hayırlı zaman demekki yarınmış canım, kafanı hiiç takma. Bebişin gelmek istediği zmn en doğru zamandır. Bgn güzelce dinlen, çok heyecanlıııı
Habersiz bırakma yarın

Evet o var bi de tıkalı mı değil mi diye ara ara kontrol edin o da emme performanslarını yavaşlatıyor SF açıyorum ben ara ara :)

SF yaptıktan sonra aspiratörle çekiyor musun peki? Hemşire çekmesen de olur dedi ama bilemediydim :)

Ay o zaman çok tehlikeli boşver. Uyumaya yer arıyorum zaten, emzirirken uyukladığım var

En hayırlı zaman demekki yarınmış canım, kafanı hiiç takma. Bebişin gelmek istediği zmn en doğru zamandır. Bgn güzelce dinlen, çok heyecanlıııı
Habersiz bırakma yarın
Ewt heycanlı ama değişk hissediorm aynı bedende son günümüz oturdum ağladm yarn anne mi olcam die

Ve yine aynı şeyler benim spinal oldu ameliyat anında dokunuşları hissedince basmışım yaygarayi uyuttular hemen onun yüzünden psikolojim bozuldu
Ahabahha:) benim soyle oldu. Epidural istedim gece sancim tutunca nobetci anestezist geldi epidural ignesini 3 kere soktu cikardi her d3fasinda bagirdim acidan ki normalde hic acimaz ilki oyleydi. Sonra desi bel kemigin yamuk olmuyo. Spinal yapti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…