2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlar benim oglan habire kaka yaptigindan midir nedir hep totosu pisik. Tam binbir caba sonucu iyilesiyor 2 gun sonra bi daha.. Bepanten merhem sudo krem mustela ne varsa suruyorum sirayla. Mustela kizimda sipsak geciriyordu. Bunda ise yaramiyor. Napsam ki?

Kızlar kontrol den geldik simdi 1cm açıklık varmis cumaya kadar sancin iyice gelir dedi sabah erken gideceğim yatış yapacak inşallah Kilosuna duzelmis elhamdülillah

Uyanık olunca biberonla veriyoz iciyor sütü.ama memeyi emerken zorlanıyor yoruluyor sanırım hemn uyuyor . Yarın kontrolu var baksinlar sarılığa canm

Ewt heycanlı ama değişk hissediorm aynı bedende son günümüz oturdum ağladm yarn anne mi olcam die

O bende de olmuştu, içimde oynadıkça ağlamıştım yarın şimdi ayrılcam mı ben oğlumdan diye. Eşimde hatta, sende iyice kafa gitti kavuşucaksın ne ayrılması demişti ama insan bir değişik hissediyor işte:)

Yok canim ya 1 gun erken 1 gun gec onemli diil. Zaten skintilarin var kurtulursun en azindan rahatca minnosa bakarsin
Amin canım inşallah ya doktorda hareketleri yawaşlarsa gelirsn dedi iyice tedirgin oldum sancılarda dewam edince yarn olsn bari dedim

Uyanık olunca biberonla veriyoz iciyor sütü.ama memeyi emerken zorlanıyor yoruluyor sanırım hemn uyuyor . Yarın kontrolu var baksinlar sarılığa canm
Sarilik yukseldikce uyur canim bir sekilde doyurman lazim emmiyosa siringa dene y a da kasikla

Yaa yarın hayatın değişiyor yani :) hadi güzel haberlerle gel sağlıkla kavuşun :)
Ama haklı bi serzeniş bence. Arada hala özlüyorum karnımdaki hallerini :)

Hastaneden cikarken set fln vermediler bize hic ellemeyin dediler gobegini.. boyle olunca dun batikon surduk bizde bgn yeni bi doktora gidicez bakalim o da bi gorsun. Bizde bgn 12 gunluk oldu hala dusmedi.. kalinmis kordonu oyle demisti doktoru.. ama alt degistirirken fln zor oluyo icim gidio o orda sallanio tam kopamadi fln..

Kızlar kontrol den geldik simdi 1cm açıklık varmis cumaya kadar sancin iyice gelir dedi sabah erken gideceğim yatış yapacak inşallah Kilosuna duzelmis elhamdülillah
Hadi hayırlısı inşallah ne güzel senin de az kaldı yavruna kavuşmana,hayırlısıyla,sağlıkla gelsin inşallah. Günlerimiz aynı ama bende hala tık yok,varolan yalancı sancılar da gitti. Bakalım benimkinin zamanı ne zaman hazırlık falan önerdi mi doktor,hareket,egzersiz?

İşte ben de acaba diyorum alamıyor mu ondan mı öyle ama normalmiş. Durduğunda uyarmaktan gözümü ayıramıyorum :)
Boğazında lingir lingir icebiliyorsa alıyordur çenesi yorulduğu için durakliyor bende kontrol ediyom doyunca memeyi kendi bırakıyor bı dahada almıyor:)5 dk sora bağırıyor yine aliyom emiyor da bazen uzun süre emdiği de oluyor. Karnı doyup doymadigna anlamıyor bebisler. Kusuyor bazen de. Bende anlamıyom doyuyor mu doymuyor mu? Sagmadim da göğüslerim yumusalinca süt bitmiş olduğu düşünüyorum

Bende ilk zamanlar emziremiyordm hic sonra kolumun altina yastikla destek yaparak emzirmeye basladm öylelik alistim emzirmeye

O seti eczaneden aldık biz, zararsız bişey zaten mikrop kapmasın diye. Göbek düşünce çok rahat ettim ama ya

Aynen şuan yanimda yatiyor uyandi uyanacak gibi gözler kımıl kımıl uyuyo uyanik arasi gibi bi tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…