2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
B
O seti eczaneden aldık biz, zararsız bişey zaten mikrop kapmasın diye. Göbek düşünce çok rahat ettim ama ya
Bizim hala kan pihtisi oluyor gobek deliginde ya canimi skiyor. Dr.a msj attim normal demis. Kizimda gobek dusunce tertemiz olmustu bunda oyle diil anlamadimki

Kızlar yeşil kaka çok emdiğini ve sütün bağırsaklarda işlenmediğini gösteriyormuş.doğru ve düzenli emiyorsa sarı ve partiküllü oluyormuş

Son düzenleme:
B

Bizim hala kan pihtisi oluyor gobek deliginde ya canimi skiyor. Dr.a msj attim normal demis. Kizimda gobek dusunce tertemiz olmustu bunda oyle diil anlamadimki
Her gün banyodan sonra göbeğini temizlrediğimde bizimkinde de kanlı gibi kurumuş deri düşüyodu. Ama çok sürmedi. Hemen tertemiz olmadı öyle

Pazartesi de benim günüm :) heyecanla bekliyorummm.benm de buara popo ve vajinada baskı zonklama hissediyorum.gece 1 kere de karnım ağrıdı.altıma yapacak gibi oluyorum.yapıp kalkıyorum oturunca yine geliyoo :)) başka birşey yok şimdilik

Uyanık olunca biberonla veriyoz iciyor sütü.ama memeyi emerken zorlanıyor yoruluyor sanırım hemn uyuyor . Yarın kontrolu var baksinlar sarılığa canm
Önce biberonla verip tam doymadan memeyi ver canım biz öyle yapmıştık evet biberonu kolay içiyorlar meme efor istiyo tam doyarsa da memeyi hiç almıyo

Ve yine aynı şeyler benim spinal oldu ameliyat anında dokunuşları hissedince basmışım yaygarayi uyuttular hemen onun yüzünden psikolojim bozuldu

Ben de beni uyutun diye söylendim ameliyat anında, çünkü bastırıp bebeği çıkardıkları an nefessiz kalmış gibiydim oksijen verdiler. Aslında anlık şeyler ama panik oldum. Bir ara doğum hikayesi yazayım

Kizlar kizimla ugrasmaktan artik pek giremiyorum. Malaesef sutum gelmedi ve dunden beri hep agliyorum aglamak istemiyorum ama kizima yetemedigimi dusunuyrum.mamayla besleniyoruz.gogsume sicak havlu koyuyorum ve humana cayina basladim insallah kisa zamanda sutum gelir.dogum yapacak arkadaslarada simdiden bol sutlu ve gazsiz gunler diliyorum

B

Aynenn benimde büyük oğlumda bise yoktu bunda oldu ki vitamini iğnesi oldu halaa aynı 4 gün oldu düşeli badisi falan batıyor anlamadim

Kanala indiğini nasıl anlıyorsun belirti var mı
Hep iğne batma hissi var ve de bebeğin basını hissediyorsun ki doktor dedi zaten cok asagıda ama böle olup iki hafta tutanları görüyorum dedi benim nerdeyse iki hafta olucak catı muayenesi de yapmadı. Açıklık varsa bile bilmiyorum ben de bekliyorm bakalım sonucta kendi istediğinde gelecektir insallah

Cok geçmiş olsun canm o agrilari cok iyi bilirim ilk etapta hic gecmeyecek gibi geliyor ama geçiyor canm 3 güne biraz daha rahat edersn 1 haftaya iyice toparlanirsn inşallah merak etme
Çok teşekkür ederim canım bugün daha iyiyim evet hiç geçmeyecek sandım bu ağrı ama yoluna giriyor herşey şükür

Çok teşekkür ederim canım bugün daha iyiyim evet hiç geçmeyecek sandım bu ağrı ama yoluna giriyor herşey şükür
Merak etme canım bende adak bile adamistim geçerse diye ama 3. Günden sonra hafifliyo bir hafta olunca herşey normale dönüyor

Stres olma tatlım süt zaten anca 3. Gün geliyor öncesinde gelmemesi çok olağan, öyle düşünme sen onun annesisin bebeğini öp öp kokla gelecek inan esas ağlarsan gelmez stres olma lütfen

Batma bende de oluyor iğnelenme gibi de oluyor.ama kafayı hissetmedim karnım çok aşağıda.senn gibi hisseden bi arkadaşımın suyu boşalmıştı bir anda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…