2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ay bizim de iki gündür öyle ya. Hayır anlayamadığım arkasında oluyor idrar onu nasıl beceriyor erkek haliyle
Ahahahha bizimkininde öyle ya nasil yapiyor gercektn merak ediyorum

Kızlar bir şey sorcam burda en yeni annelerden olduğum için sanırım siz baya yardımcı olabilirsiniz:) oğlum emerken 5 çekerse bir dinleniyor, aktif 20 dk cop cop emmiyor yani dura dura emiyor. Normaldir dimi?
Normal canm o minnos cenesi yoruluyor dinleniyor o yüzden

Ayyy cok garip bi saflık çöktü üstüme :) şimdide acaba cumayı mı bekleseydm tribine girdim ayyy sağlkl gelsn inşalalh
Ay yok boşver en iyi kararı vermişsin,heyecanla bekledigin an bi gün daha yaklaştı ne güzel,benimde 17 si ve stresten kavga edecek yer arıyorum sağolsun annemde esimde çok aratmadilar hangisiyle önce tartissam diye düşünüyorum,galiba eşim en iyi secimkis uykusundan uyanırsa tabi,ay dayanamayıp gidip tek başıma dogurasim var

Aaa sakin öyle düşünme ben bu cocugu emziricem sütüm gelicek ve bebegim doyucak de düşünce sütün gelmesinde gercektn asiri etkili bnmde ilk 3 gün gelmedi mama verdik eve geldgmzde dus aldm sütüm gelicek bu dus ise yarayacak dedm ve dustan sonra gercektn sütüm geldi moralini bozma lütfen hepimiz ayni sıkıntılari yasadik canm daha dur bakalm dün bir bugün iki.az sabirli ol tatlm

Arkadaşlar gözlerde ışık noktalarının olması sıkıntı mı?? Dün oldu da kokrktum şimdi

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim iyi Dilek'lerin için. Benimde ilk çocuk bende çok korkuyorum ama sezeryen ağrılarından daha çok korkuyorum. Bebeğim daha yatay pozisyonda döneceği yok:) zaten doktora gidersem sezeryen tarihi vericek:) hayırlısı olsun artık. Seninde Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Can'ım hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah. Dualarım seninle. Güzel haberlerini bekliyoruz.

duvara yaslanarak squat ve plates önerdi belim de geçmeyen bi ağrı var ama önemsenecek kadar değil hic sancim yok benim de sadece ayaktayken düzenli kasılmam oluyordu ama ben çok ayalara kalıyorum ondan yani

Kanala indiğini nasıl anlıyorsun belirti var mı
midende boşluk oluyor çok rahat nefes alıyorsun birde kasijlarin doluyor canım birde iki göğsünün altına kolunu koyunca karnın yukarıda değil ileride gözüküyor

Gecmis ve hayirli olsun.sutun rahat olursan gelir ancak dus al .dinlen yesillik dereotu su bol tuket

Doktorumu aradım tansyon 14 e çıkarsa ölç haber ver dedi.anlık değişim olabiliyormuş.şuan tansyonumda sıkıntı yok.ama yüksek çıkarsa düzenli alırız bebeği dedi.

Şimdi size bişe sorcam kasıklarım ağrıyo mesela bu ağrılar sürekli olunca mı önemli düzenli ağrı böyle mi oluyor? Ben ağrıyacak sonra durup tekrar ağrıyacak sanıyorum da

Evetttt te leğen kemiklerimde hareket hissediyorum.bebeğin sertliği şuan göbek deliğimin 1 karış üstünde başlıyor sen de ölçsene :) dediğin gibi yukarısı boş

Evetttt te leğen kemiklerimde hareket hissediyorum.bebeğin sertliği şuan göbek deliğimin 1 karış üstünde başlıyor sen de ölçsene :) dediğin gibi yukarısı boş
aynen göğüs altı bos mide yandaması arada oluyor ama ayaklarını geriyor ondan galiba ama rahat nefes alıyorum

Annelere sorum bebeğinizle aynı tip aspiratör kullanıyorsunuz otri bebemi klasik

@umut-001 canım çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bende de aynı sorun var bugün duş aldım ve gelmeye başladı ama gel gör ki bebiş emmek istemiyor bende bunalıyorum ama yapacak birşey yok iyi düşün güzel olsun herşey sıkma canını atlatacaz bugünleri de Allah'ın izniyle

Kizlar gaz sancısına kimler ilac kullaniyodu ? Vermemek için direniyorum ama böyle de yavrm cok ağlıyor hic uyumuyor
Canim. Gozun aydinn. Allah anali babali buyutsun. Biz ilk günden aci elma yagi aldik. Ayaklarina birer damla suruyorum. Çocuğum çok rahatliyor ve güzel uyuyor. Gaz problemi de olmadi hic sanirim yağdan ötürü. Alttan hep pirtpirt benim oğlum :)) bi dene istersen. İnşallah sende de ise yarar

Canım benim bebeğimde kusmaya çalışırken yada çok emerse tikaniyor 10 sn nefessiz kalıyor zor nefes alıyor sonra kendine geliyor Dr gittik bisi çıkmadı dr çok emdiği için ona fazla geliyor tikıyor dedi
Kizlar benim bebegim arada sagdigim sütleri biberonla iciyor ama mutlaka bir kere tikaniyor cok korkuyorum yakinda tamamen birakcam biberonu sadece emzircem diyorum ama sutler bosa gidecek yazik.olacak sizde de var mi bu durumu yasayan

Benimki de inatlasiyor canim. Valla hastanede hemşireler kafasını zorla meme göturüyorlardı acimiyorlardi hiç. Bizde eşimle aynen acımiyoruz zorla kafayı bastiriyoruz bağırta bağırta tutturuyoruz yapacak birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…