- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.981
Gelir canim ya olumlu dusun lutfen neden gelmesin ki hep bebegini dusun onu emzordigini hayal et dusunu al dinlen guzelce en kisa zamanda olacak cok cok emecek bebisinKizlar kizimla ugrasmaktan artik pek giremiyorum. Malaesef sutum gelmedi ve dunden beri hep agliyorum aglamak istemiyorum ama kizima yetemedigimi dusunuyrum.mamayla besleniyoruz.gogsume sicak havlu koyuyorum ve humana cayina basladim insallah kisa zamanda sutum gelir.dogum yapacak arkadaslarada simdiden bol sutlu ve gazsiz gunler diliyorum
Erkekleri ve anne olmayanlarin asla anlayamayacagi tek duygu bence:)
Yaa yarın hayatın değişiyor yani :) hadi güzel haberlerle gel sağlıkla kavuşun :)
Ama haklı bi serzeniş bence. Arada hala özlüyorum karnımdaki hallerini :)
Boğazında lingir lingir icebiliyorsa alıyordur çenesi yorulduğu için durakliyor bende kontrol ediyom doyunca memeyi kendi bırakıyor bı dahada almıyor:)5 dk sora bağırıyor yine aliyom emiyor da bazen uzun süre emdiği de oluyor. Karnı doyup doymadigna anlamıyor bebisler. Kusuyor bazen de. Bende anlamıyom doyuyor mu doymuyor mu? Sagmadim da göğüslerim yumusalinca süt bitmiş olduğu düşünüyorum
Ahahahha bizimkininde öyle ya nasil yapiyor gercektn merak ediyorum
Normal canm o minnos cenesi yoruluyor dinleniyor o yüzden
Ay hadi hayırlısı bugün bende dr daydım seni sordum yaty derken ben baska bi pozisyon olarak düşünmüştüm dr seklini gösterince sok oldum hakkında hayırlısı canım inş herşey kolay olur ağrın sızın az olurCanım yarın saat 3 e cekti doktor randewuyu bugün dedi bgun istemedm sbaha kadar yatamadm sürekli sancım kasılmam war nefes alamıorum yorgun düştüm artık kısmetse yarın doğum olcak
Kuaföre gittim kaş bıyık manikür :) acayip heycanlıym sürekli ağlayasım war kimseyede çaktırmamaya calısıorum
Ewt şekli biraz enteresan olmuş sağlıkla gelsin inşallah sen nasılsınAy hadi hayırlısı bugün bende dr daydım seni sordum yaty derken ben baska bi pozisyon olarak düşünmüştüm dr seklini gösterince sok oldum hakkında hayırlısı canım inş herşey kolay olur ağrın sızın az olur
Ne oldu canm sen cuma gunu dogum yapacaktin sankiEwt şekli biraz enteresan olmuş sağlıkla gelsin inşallah sen nasılsın
Kuaföre gittim kaş bıyık manikür :) acayip heycanlıym sürekli ağlayasım war kimseyede çaktırmamaya calısıorum
Ewt cnm cıma olcaktı ama sancılar war bebekte yan duruştaymış genel olma ihtimali yüksek sancılar warken suyum gelirse tok olursam skntı olma ihtimali war erkene cektik o yüzdenNe oldu canm sen cuma gunu dogum yapacaktin sanki
Bende öyle olmuştum stresten öyle düşünüyorsun kucagına alınca o his kalmıyorAyyy cok garip bi saflık çöktü üstüme :) şimdide acaba cumayı mı bekleseydm tribine girdim ayyy sağlkl gelsn inşalalh
Bende genel anestezi ile oldum canim sonrasında da sikintim olmadi şükür senin icinde hayırlısı olsunEwt cnm cıma olcaktı ama sancılar war bebekte yan duruştaymış genel olma ihtimali yüksek sancılar warken suyum gelirse tok olursam skntı olma ihtimali war erkene cektik o yüzden
Sen bu rakamlara cok takma canim ya bebek uyuyorsa sikintisi yoksa tabiki de yeter biz her dakika sagip da bakmiyoruz ki kac cikti ne kadar emdi diye 10 dakika da az degil emzirdikce suresi artarBenim stresimi biliyorsunuz sütumu etkiliyor galiba 2 saatte bir iki göğsümden 100 cc çıkıyor sizce yeter mibebegimeki makine de bu kdr çıktı normalde bebeğim o kdr emmiyor.ki anca bi memeyi 10 dk emiyor
ben istiyorum canim daha onceden de yzzmistim ama arada kaynadi o mesajimKizlar dusunenler icin soyliyim biliyorsunuz ben sutumu sagarak veriyorun ogluma. Evdeki elektrikli pompami bir kenara birakip profesyonel bir makineyle sagmak icin medela marka hastane tipi pompa kiraladim. Cift gogsu birden sagiyorsun. Inanilmaz guzel. Hic acitmadi ve 5 dk sonunda butun sutu bosaltmisti. Digeriyle 25dk fln suruyordu ayni islem. 100 tl kiralama bedeli. Ilgilenenlere tlfn veririm
Canim cc farkı var mı peki yani normal elektrikliden daha mı fazla çıkarıyorKizlar dusunenler icin soyliyim biliyorsunuz ben sutumu sagarak veriyorun ogluma. Evdeki elektrikli pompami bir kenara birakip profesyonel bir makineyle sagmak icin medela marka hastane tipi pompa kiraladim. Cift gogsu birden sagiyorsun. Inanilmaz guzel. Hic acitmadi ve 5 dk sonunda butun sutu bosaltmisti. Digeriyle 25dk fln suruyordu ayni islem. 100 tl kiralama bedeli. Ilgilenenlere tlfn veririm
Hayirlisi olsn canm hic kaygilanma bebegi gorunce herseyi unutuyorsun saglikla kavusursun insallah beebgineEwt cnm cıma olcaktı ama sancılar war bebekte yan duruştaymış genel olma ihtimali yüksek sancılar warken suyum gelirse tok olursam skntı olma ihtimali war erkene cektik o yüzden
Cok pardon canim. Sumer a.s. kiraliyor medelayi. Avrupa ve anadolu yakasinda yerleri var. Ben haznedar medicana hastanesinin ordaki subeden kiraladim. Numarasi da su: 212 5425646ben istiyorum canim daha onceden de yzzmistim ama arada kaynadi o mesajim
Yani elektrikliyle ova ova zar zor 25 dk.da cikardigim cc.yi 5 dkda sadece makineyi calistirarak cikardim. Pratik ve acisiz. Bide bebek emmesi gibi bir ayari var sutun devamliligi acisindan iyiymis o. O yuzden aldim zaten. Vallahi cok iyi oldu rahatladim bi. Ozellikle geceleri iskence gibiydi sagmak o aciyi cekmek.Canim cc farkı var mı peki yani normal elektrikliden daha mı fazla çıkarıyor
Ya çok iyi ama ben adanadayim ve öyle kiralayan bi yer hiç duymadımYani elektrikliyle ova ova zar zor 25 dk.da cikardigim cc.yi 5 dkda sadece makineyi calistirarak cikardim. Pratik ve acisiz. Bide bebek emmesi gibi bir ayari var sutun devamliligi acisindan iyiymis o. O yuzden aldim zaten. Vallahi cok iyi oldu rahatladim bi. Ozellikle geceleri iskence gibiydi sagmak o aciyi cekmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?