2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Gelir canim ya olumlu dusun lutfen neden gelmesin ki hep bebegini dusun onu emzordigini hayal et dusunu al dinlen guzelce en kisa zamanda olacak cok cok emecek bebisin

Erkekleri ve anne olmayanlarin asla anlayamayacagi tek duygu bence:)

Aynen öyle, anlatamıyorsun ki kafayı yemiş muamelesi yapıyorlar:)

Yaa yarın hayatın değişiyor yani :) hadi güzel haberlerle gel sağlıkla kavuşun :)

Ama haklı bi serzeniş bence. Arada hala özlüyorum karnımdaki hallerini :)

Özlenilmeyecek gibi değil ki :) birde çıktıktan sonra hareketlerini görüp demek içerde canımı acıtırkende bunları yapıyordun diye düşünmek pek bir alem:)

Boğazına bende bakıyorum yutkunma hareketi varsa tamam. Benim de kriterim o valla, yumuşadıysa çekmiştir. Yeni yeni de huylar ediniyor gerçi, emiyor yarım saat sonra yüne istiyor falan. Yorulduğu için bırakıp aaa ben doymamışım diyor heralde :))

Ahahahha bizimkininde öyle ya nasil yapiyor gercektn merak ediyorum

Normal canm o minnos cenesi yoruluyor dinleniyor o yüzden

Ya valla bezden mi diye düşünüyorum ama yok yine de hala nasıl başarabildiğini aklım almıyor :))

Yerim ben onların minnoş çenelerini

Benim stresimi biliyorsunuz sütumu etkiliyor galiba 2 saatte bir iki göğsümden 100 cc çıkıyor sizce yeter mibebegime ki makine de bu kdr çıktı normalde bebeğim o kdr emmiyor.ki anca bi memeyi 10 dk emiyor

Canım yarın saat 3 e cekti doktor randewuyu bugün dedi bgun istemedm sbaha kadar yatamadm sürekli sancım kasılmam war nefes alamıorum yorgun düştüm artık kısmetse yarın doğum olcak
Ay hadi hayırlısı bugün bende dr daydım seni sordum yaty derken ben baska bi pozisyon olarak düşünmüştüm dr seklini gösterince sok oldum hakkında hayırlısı canım inş herşey kolay olur ağrın sızın az olur

Ewt şekli biraz enteresan olmuş sağlıkla gelsin inşallah sen nasılsın

Ayyy cok garip bi saflık çöktü üstüme :) şimdide acaba cumayı mı bekleseydm tribine girdim ayyy sağlkl gelsn inşalalh
Bende öyle olmuştum stresten öyle düşünüyorsun kucagına alınca o his kalmıyor

Ewt cnm cıma olcaktı ama sancılar war bebekte yan duruştaymış genel olma ihtimali yüksek sancılar warken suyum gelirse tok olursam skntı olma ihtimali war erkene cektik o yüzden
Bende genel anestezi ile oldum canim sonrasında da sikintim olmadi şükür senin icinde hayırlısı olsun

Kizlar dusunenler icin soyliyim biliyorsunuz ben sutumu sagarak veriyorun ogluma. Evdeki elektrikli pompami bir kenara birakip profesyonel bir makineyle sagmak icin medela marka hastane tipi pompa kiraladim. Cift gogsu birden sagiyorsun. Inanilmaz guzel. Hic acitmadi ve 5 dk sonunda butun sutu bosaltmisti. Digeriyle 25dk fln suruyordu ayni islem. 100 tl kiralama bedeli. Ilgilenenlere tlfn veririm

Benim stresimi biliyorsunuz sütumu etkiliyor galiba 2 saatte bir iki göğsümden 100 cc çıkıyor sizce yeter mibebegime ki makine de bu kdr çıktı normalde bebeğim o kdr emmiyor.ki anca bi memeyi 10 dk emiyor
Sen bu rakamlara cok takma canim ya bebek uyuyorsa sikintisi yoksa tabiki de yeter biz her dakika sagip da bakmiyoruz ki kac cikti ne kadar emdi diye 10 dakika da az degil emzirdikce suresi artar

ben istiyorum canim daha onceden de yzzmistim ama arada kaynadi o mesajim

Canim cc farkı var mı peki yani normal elektrikliden daha mı fazla çıkarıyor

Ewt cnm cıma olcaktı ama sancılar war bebekte yan duruştaymış genel olma ihtimali yüksek sancılar warken suyum gelirse tok olursam skntı olma ihtimali war erkene cektik o yüzden
Hayirlisi olsn canm hic kaygilanma bebegi gorunce herseyi unutuyorsun saglikla kavusursun insallah beebgine

Canim cc farkı var mı peki yani normal elektrikliden daha mı fazla çıkarıyor
Yani elektrikliyle ova ova zar zor 25 dk.da cikardigim cc.yi 5 dkda sadece makineyi calistirarak cikardim. Pratik ve acisiz. Bide bebek emmesi gibi bir ayari var sutun devamliligi acisindan iyiymis o. O yuzden aldim zaten. Vallahi cok iyi oldu rahatladim bi. Ozellikle geceleri iskence gibiydi sagmak o aciyi cekmek.

Ya çok iyi ama ben adanadayim ve öyle kiralayan bi yer hiç duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…